Klartale > Nyheter

Tuesday, 28 June, 11:06

Klartale - 21 apr 22 kl. 13:24

Slik lever russere nå

Russiske Aslan sender et bilde til Klar Tale. Bildet er tatt med en mobiltelefon på butikken et sted i Russland. Det viser en hylle med ost. Alle ostene er festet med svarte magneter.– Mat har aldri hatt slike magneter på seg før, sier han.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Aslan, Klar Tale, Russland, Hviterussland, Ukraina, Apple, BBC, IKEA, Chanel, McDonalds, Tsvetkova, Kyiv, St, Aftenposten, Putin, Vladimir Putin, Tyrkia, De Arabiske Emirater

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slik, lever, russere
NRK - 26 mar 22 kl. 18:05

Tusener av russere protesterte i Praha mot krigen

Tusener av russere demonstrerte lørdag i Tsjekkias hovedstad Praha mot president Vladimir Putin og krigen i Ukraina. Rundt 5000 mennesker, de fleste russere som bor i Tsjekkia, ropte slagord som «Frihet for Russland, frihet for Ukraina» og «Russland uten Putin» da de marsjerte gjennom Wenceslas-plassen i sentrum av Praha. Ifølge arrangøren av demonstrasjonen, den russiske kunstneren Anton Litvin, bor det 40.

NRK - 10 apr 22 kl. 12:28

Kirkenes er blitt en løsning for russere som vil til utlandet

Stadig flere russere bruker Kirkenes for å ta seg inn eller ut av landet nå som sanksjoner gjør at flyrutene mellom Russland og Vesten er stanset. VG skriver at det jevnt og trutt kommer folk fra Russland til Kirkenes for å fly videre, eller russere som tar veien via Kirkenes, for å komme inn i eget land. Aleksander Kotelnikov, som driver et taxiselskap som frakter folk mellom Kirkenes og Murmansk, sier at det kun er to logiske valg for folk som vil fly fra Russland til Vesten: Dra via Kirkenes eller Istanbul.

NRK - 02 mar 22 kl. 23:12

Vil drepe russere de tar til fange

Ukrainske spesialstyrker vil ikke lenger ta russere til fange, det melder Kyiv Independent. Ledelsen for de ukrainske spesialstyrkene skal ha advart om at de vil drepe russere som er tatt til fange, som et svar på bombingen av sivile og av byer..

NRK - 08 mar 22 kl. 13:10

Navalnyj ber russere fortsette å demonstrere

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj ber russere fortsette å demonstrere mot Russlands invasjon av Ukraina. Navalnyj kommer med oppfordringen til tross for at over 13.500 russere de siste dagene er pågrepet i forbindelse med slike demonstrasjoner siden krigen startet den 24.

Klartale - 09 jun 22 kl. 13:35

UDI vil la russere å jobbe på asylmottak med folk på flukt fra Ukraina

Folk på flukt fra krigen i Ukraina kan møte russere som jobber på asylmottak i Norge. Det mener Den ukrainske foreningen i Norge er for dårlig. Men de får ingen støtte fra UDI.

NRK - 11 jun 22 kl. 10:30

Russere i Norge demonstrerer mot krigen

Russere i fire norske byer demonstrerer søndag mot krigen i Ukraina. På Russlands nasjonaldag søndag skal russere over hele verden demonstrere mot landets krigføring i Ukraina. I Norge arrangeres demonstrasjoner i fire byer.

Klartale - 28 mar 22 kl. 06:30

Varmt hav fører til store skader på Great Barrier Reef

Havet rundt Australia blir varmere. Det fører til at store skader på korallrev i området. Fredag ble det kjent at det har vært en ny massebleking på Great Barrier Reef.

Dagbladet - 09 mar 22 kl. 19:23

Russere svelger ikke Putins løgner

Sannheten tatt av lufta, og gjort til en forbrytelse. Pressen er kneblet, men stadig flere russere oppdager at de lever i et bakvendtland. En måling tyder på at de vender Putin ryggen, skriver Morten Strand..

Aftenposten - 26 mar 22 kl. 07:24

Her lever ukrainere og russere sammen

77.991939, 15.323457 (E24): I Svalbards russiskeide bosetting Barentsburg bor ukrainere og russere side om side..

Klartale - 29 mar 22 kl. 11:15

Tamara og moren lever i en mørk kjeller

Tamara Bolshakova ser aldri sønnen igjen. Danil ble bare 22 år gammel. Han er ett av mange ofre i krigen i Ukraina.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Kurdisk nettverk fordømmer angrepet i Oslo

– Det er skammelig at fred og friheten ble angrepet. Demokratiet, fred og frihet er vårt mål som vi kurdere kjempet og fortsatt kjemper form, sier Masoud Naseri i en appell. Han er talsperson for Kurdisk Diaspora Senter i Norge.

Klartale - 45 minutter siden

Arbeidsministeren stanser flytekniker-streiken

Lørdag 18. juni gikk flyteknikerne til streik. Det var som følge av uenighet om lønn.

Klartale - 1 time siden

Boasson Hagen likevel klar for Tour de France

Vegard Stake Laengen skal sykle Tour de France i år. Det skal også norske Aleksander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Amund Grøndahl Jansen, Andreas Leknessund og Edvald Boasson Hagen. Konkurransen starter 1.

Klartale - 1 time siden

Arbeidsministeren kaller inn til møte om flyteknikerstreiken

Flyteknikerne i NFO og arbeidsgiverne i NHO Luftfart blir ikke enige i lønnsoppgjøret. NFO har svart med å ta flyteknikerne ut i streik. NHO Luftfart stenger alle flyteknikerne ute fra arbeidsplassen.

Klartale - 2 timer siden

Zelenskyj mener angrep mot kjøpesenter er terror

Russlands angrep mot Ukraina fortsetter. Mandag ble et ukrainsk kjøpesenter truffet av en rakett. Senteret ligger i byen Krementsjuk.

Klartale - 2 timer siden

46 funnet døde i vogntog i Texas

En arbeider i kommunen hørte rop mandag kveld. Det var i 18-tida. Ropene kom fra et forlatt vogntog.

Klartale - 4 timer siden

Liberale stater blir fristeder for abort i USA

– Vi vet at behovet kommer til å skyte i været, sier Sarah Moeller. Hun jobber i organisasjoner Brigid Alliance i New York i USA. De jobber med å hjelpe folk med abort.

Klartale - 13 timer siden

Mange møtte opp til støtte-markeringen

Mandag skulle det være en markering i Oslo etter skytingen natt til mandag. Politet sa tidligere på dagen at de ikke anbefalte folk å møte opp. Det er fordi de ikke kunne sikre folk at det var trygt.

Klartale - 15 timer siden

Kan du gjette hvem sin stemme dette er?

Det er fortsatt hemmelig hvem som har stemmen til Teddybjørnen. Men produsenten inviterer folk til å gjette.– Vi vil gjerne holde kortene tett til brystet om Teddybjørn-stemmen en stund til, sier Thea Benedikte Karlsen i en pressemelding.

Klartale - 18 timer siden

Politiet kan ikke love at det er trygt i Oslos gater

Politiet i Oslo er redde for at det kan komme nye angrep. Det er uklart hva som er situasjonen etter angrepet natt til lørdag. Derfor er det umulig for politiet å garantere for sikkerheten ved en støtte-markering mandag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com