Klartale > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:57

Klartale - 27 apr 23 kl. 11:06

Slik blir kampen om din lønn

En storstreik tok slutt. Og nå skal andre grupper kjempe om mer lønn. Både dem i kommuner og stat. Torsdag startet også forhandlinger om lønn i Oslo kommune.Der krever de at alle får et likt tillegg.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, Norge, Fagforbundet, NTB, Mette Nord, Lønns, Kommune, YS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slikblir , kampenom din , lønn
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

Klartale - 26 jul 23 kl. 09:09

– Jeg vil be om unnskyldning

Norge spiller for tiden VM. Tirsdag spilte de mot Sveits, og kampen endte uavgjort. Norge har nå 0 poeng på to kamper og er avhengig av å vinne neste for å gå videre.

Klartale - 08 feb 23 kl. 16:00

Nå er han historisk

LeBron James spiller basketball. Han er en av verdens beste spillere og han spiller for laget Los Angeles Lakers.NBA er en amerikansk liga for basketball.

Klartale - 28 apr 23 kl. 08:46

Graham Hansen og Barcelona til mesterligafinale

Torsdag spilte spanske Barcelona mot engelske Chelsea. Kampen var semifinalen i mesterligaen for kvinner.Norske Caroline Graham Hansen spiller for Barcelona.

Klartale - 06 okt 23 kl. 11:11

Narges Mohammadi får Nobels fredspris

Narges Mohammadi får Nobels fredspris. Det sier Den norske Nobelkomite fredag. 351 var nominerte til årets fredspris.

NRK - 22 nov 23 kl. 02:22

Tribunebråk i kampen mellom Brasil og Argentina

Fotballkampen mellom Brasil og Argentina ble utsatt med nesten en halvtime etter at det brøt ut bråk og slåsskamper på tribunene. VM-kvalifiseringskampen skulle ha startet klokken 01.30 norsk tid natt til onsdag, men ble først sparket i gang 28 minutter senere da det oppsto slåsskamper mellom de to lagenes supportere på tribunen.

Klartale - 06 mar 23 kl. 08:47

Liverpool vant med sju mål over United

De to fotball-lagene møttes til kamp søndag. Både Liverpool og Manchester United konkurrerer i den britiske serien Premier League. Liverpool vant kampen 7–0.

Klartale - 31 maj 23 kl. 06:00

Kampen om Bakhmut

Krigen i Ukraina krever endeløst med liv. Flere millioner mennesker er drevet på flukt og mange byer er blitt ødelagt.Russland sier de nå har tatt byen Bakhmut.

Klartale - 11 okt 23 kl. 15:30

Slik kommer Norge seg til EM

Torsdag spiller Norges herrelandslag kamp mot Kypros. Kampen er en del av kvalifiseringen til Europa-mesterskapet (EM).Norge har allerede spilt fem kamper.

NRK - 16 okt 23 kl. 21:50

– Vet ikke om kampen blir ferdigspilt

Skytingen i Brussel der to svensker skal være drept skjedde rundt fem kilometer fra kamparenaen. Klokken 21.50 er det pause mellom Belgia og Sverige der stillingen er 1-1, og det svenske fotballforbundet vet ikke om kampen spilles ferdig.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Slankesprøyter testes på 6-åringer

Ozempic og Wegovy blir brukt av folk som vil gå ned i vekt. Nå blir sprøytene testet på barn mellom seks og tolv år. Selskapet Novo Nordisk eier sprøytene.

Klartale - 30 minutter siden

Advarer om barn i togsporet

Selskapet Bane Nor er bekymret. De sier at barn er i togsporene. Eller nær sporene.

Klartale - 1 time siden

Dette er Norges rikeste mann

Witzøe sin formue vokste i fjor. I 2021 var formuen på 19,8 milliarder kroner. Witzøe tjente 2,4 millioner kroner i fjor.

Klartale - 1 time siden

To personer funnet døde i natt

De to døde er ikke identifisert. Men politiet har en anelse om hvem de er. Det skriver Politiet i Vest i en pressemelding.

Klartale - 2 timer siden

Ukens oppgave nr 48 - kt nr 48

Ukens oppgave er utviklet av spesial-pedagog Lisen Engh for Klar Tale. Med oppgaven kan du lære hva vanskelige ord betyr. Du kan svare på spørsmål fra ukens artikkel og informasjonen du finner i oppgaven.

Klartale - 3 timer siden

Sanksjoner

---SanksjonerAUF er ungdoms-partiet til Arbeiderpartiet. AUF og nestleder Gaute Børstad Skjervø vil ha sanksjoner mot Israel. Det skriver avisa Klassekampen.

Klartale - 3 timer siden

Slik påvirker syklusen kvinner

Mathilde Pilskog og Siri Moseng Reiersen er begge opptatt av kvinners helse. De har lært seg mer om kvinners syklus. Begge forteller at de lærte for lite da de var unge.

Klartale - 3 timer siden

De 28 viktige dagene

Mensen har vært tabu å snakke om. Også i moderne tider. Nå skjer det heldigvis en endring.

Klartale - 3 timer siden

Podcast nr 48

PODCAST NR 48
.

Klartale - 17 timer siden

Nye utgravninger skal gi flere svar om Norges eldste by

Tønsberg blir ofte kalt for Norges eldste by. En gang lå Norges største borg fra middelalderen der. Det ligger på Slottsfjellet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com