NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 08:58

NRK - 14 maj 22 kl. 14:42

Slagsmål på Grønland i Oslo

Det har vært et slagsmål på Grønland i Oslo. Vitner på stedet melder om at en av de involverte bar på en øks. Politiet er i kontakt med en mann som har et kutt over nesa. Han er ikke alvorlig skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmål, Grønlandi , Oslo
NRK - 01 nov 21 kl. 13:33

Smelting på Grønland øker flomfaren

3,5 billioner tonn med is har smeltet på Grønland det siste tiåret. Det har økt de globale havnivåene med en centimeter og økt flomfaren, viser en studie. Én tredel av isen som har smeltet siden 2011, forsvant i løpet av bare to somre: 2012 og 2019.

NRK - 14 maj 22 kl. 14:38

Slagsmål på Grønland

Det har vore eit slagsmål på Grønland, og politiet har fått melding om at ein av dei involverte hadde ei øks. Ein mann skal ha eit kutt over nesa, men ikkje vere alvorleg skada..

Klartale - 24 jun 22 kl. 10:33

Mange tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.

NRK - 07 jun 22 kl. 20:24

Én til sykehus etter knivstikking

En person er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Grønland, melder Oslo-politiet. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, men det skal trolig ikke være snakk om livstruende skader. Én person er pågrepet.

Klartale - 19 maj 22 kl. 16:30

Kronprins Haakon skal på tur over Grønland

Kronprins Haakon skal på tur. Han skal krysse Grønland. Tidligere skiløper Vegard Ulvang er med.

Klartale - 20 apr 22 kl. 06:00

Nesten alt fra hagen til Dennis kan du spise

– Alle kan dyrke sin egen mat. Enten det er i en liten hage, en balkong eller et lite kjøkkenvindu. Det sier Dennis Asbjørnsen til Klar Tale.

NRK - 05 jun 22 kl. 18:12

Tre personer tatt etter mulig slagsmål

Politiet har kontroll på tre personer etter et mulig slagsmål på Grønland i Oslo. Et vitne skal ha observert en kniv. Én person har mulige bruddskader i fingeren, og politiet oppretter sak.

NRK - Igår: 00:17

En mann er knivstukket på Grønland i Oslo

En person er pågrepet av politiet etter en knivstikking ved Deli de Luca på Grønland i Oslo. Det melder politiet i Oslo på Twitter. Vedkommende som er knivstukket skal ikke være alvorlig skadet, men er kjørt til sykehus.

NRK - 24 apr 22 kl. 02:13

Meldinger om skudd på Grønland i Oslo

Politiet i Oslo har fått flere meldinger om at det skal være avfyrt flere skudd sentralt på Grønland i Oslo. – Vi har ikke kommet i kontakt med noen som er skadd, men er i kontakt med flere vitner. Vi søker i området, skriver operasjonssentralen på Twitter..

NRK - 04 maj 22 kl. 10:58

Mann siktet etter skyting i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet og siktet en 22 år gammel mann de mener kan kobles til en skyteepisode på Grønland natt til søndag 24. mars. Mannen er siktet for grov, ulovlig befatning med skytevåpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 15 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 45 minutter siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 1 time siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Lite kontakt mellom politi og psykiatri

Helse- og omsorgsdepartementet sier de arbeider med å bedre kontakten mellom politi og psykisk helsevern. En psykiater som jobber med sikkerhetspasienter, sier til NRK at han etterlyser bedre dialog med politiet for å avverge alvorlige hendelser. Han mener også at terskelen for å kunne tvangsinnlegge psykotiske personer er for høy, og at det er viktig at politiet varsler helsetjenesten dersom de er bekymret for at personer med alvorlige psykiske lidelser kan komme til å utøve vold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com