NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:41

NRK - 25 jan 23 kl. 00:24

Slagsmål ved utested i Arendal

Politiet i Agder rykket ut etter melding om slagsmål ved et utested i Arendal natt til onsdag. Ingen skal være skadet, tvitrer politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmål, ved, utestedi , Arendal
NRK - 04 dec 22 kl. 10:02

Mann filmet kvinner på toalett på utested i Oslo

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo. Natt til søndag 21. november i fjor plasserte mannen seg i en toalettbås på et utested i Oslo.

NRK - 03 dec 22 kl. 02:16

Tre arrestert etter slagsmål i Arendal

Tre personer er pågrepet i Arendal etter at politiet ble tilkalt til en fest der flere ungdommer var innblandet i slagsmål i et privathus. Det er ikke avklart hvor mange som har vært utsatt for vold, og om noen er alvorlig skadet, melder politiet i Agder..

NRK - 07 okt 22 kl. 17:52

Slagsmål i Oslo

Politiet er med fleire patruljar på Mortensrud etter melding om slagsmål ved Senter Syd, opplyser politiet i Oslo. Politiet har ikkje funne nokon skadde som følge av slagsmålet..

NRK - 16 okt 22 kl. 01:38

Mann alvorlig knivskadd i Oslo

En mann er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige knivskader etter et mulig slagsmål på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet, siktet for grov kroppsskade. Politiet rykket ut til Grünerløkka i Oslo etter melding om slagsmål der en person ble skadd med kniv.

NRK - 13 nov 22 kl. 14:13

Flere involvert i slagsmål i Grimstad

Politiet er på stedet etter en melding om slagsmål på en privat adresse i Grimstad, skriver politiet. Flere skal ha vært involvert, og en av dem får tilsyn av helsepersonell. Det er ikke kjent hvordan slagsmålet startet, men politiet skriver at de har kontroll på situasjonen..

NRK - 26 dec 22 kl. 12:59

Sendt til sykehus etter slagsmål

Ene person er kjørt til legevakt, mens en annen er sendt til sykehus etter at politiet rykket ut til en leilighet i Majorstua i Oslo etter melding om slagsmål. –Det en relasjon mellom de to mennene som er i 20-årene. Det skal også ha blitt brukt en kniv, sier politiets innsatsleder på stedet til NRK.

NRK - 03 dec 22 kl. 10:17

En person på sykehus etter slagsmål

En person ligger på sykehus etter et slagsmål på en privat fest med flere ungdommer i Arendal sentrum fredag kveld. Det opplyser politiet. Tre personer er pågrepet og siktet for kroppsskade.

NRK - 04 okt 22 kl. 06:55

Elgpåkjørsel i Arendal

En bilfører en fraktet til akuttmottaket ved sykehuset i Arendal etter å ha kollidert med en elg ved Flosta i Arendal, melder politiet. Bilen er ikke til hinder for annen trafikk. Elgen har løpt fra stedet, viltnemnda er varslet..

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

NRK - 25 dec 22 kl. 12:59

Rykker ut til trafikkulykke i Arendal

#Arendal. Kl. 1244.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 15 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 30 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 45 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 45 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com