NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 21:26

NRK - 17 mai 21 kl. 21:47

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra. Det var amper stemning og ein person skal vere skadd, opplyser Vest politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Straume, Sotra, Vest, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmåli , buss, Straume
NRK - 07 april 21 kl. 21:21

Priser til Iraki, Nærø og Straume

Riksmålsforbundets mediepriser for 2021 går til Sturle Scholz Nærø, Rima Iraki og Anne Cathrine Straume. NRKs Iraki utmerker seg ifølge juryen med effektiv formidling uten jåleri, mens Aftenpostens Nærø får Gullpennen. Straume får lytterprisen..

NRK - 05 mars 21 kl. 11:27

Arbeidsulukke på Straume

Ein arbeidar har falt frå eit stillas på Straume, melder politiet. Det er ikkje kjend om årsaka til hendinga er helserelatert eller arbeidsrelatert. Politi og helsevesen er på staden.

NRK - 09 mars 21 kl. 12:56

Brann i sinkverksted på Straume

Det brenner i et sinkverksted på Straume på Litlesotra. Nødetatene er på stedet og brannvesenet melder om kraftig røykutvikling på stedet. Alle skal ha kommet seg ut av bygget og det skal ikke være spredningsfare.

NRK - 14 mai 21 kl. 03:12

Kvinne påkjørt på Straume

En kvinne har blitt fraktet til Haukeland sykehus etter at hun ble påkjørt like ved en skole på Straume i Øygarden kommune. Skadeomfanget til kvinnen er ukjent. Politiet er i kontakt med fører av bilen og vitne til hendelsen, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 timer siden

Alvorlig skadd etter slagsmål

I Havøysund i Vest-Finnmark måtte en mann i 40-årene i natt flys til sykehus i Hammerfest med ambulansehelikopter. Han har fått alvorlige skader etter et slagsmål. En mann i 30-årene er pågrepet av politiet.

NRK - 11 mars 21 kl. 19:12

Døde etter fallulykke i Øygarden

En mann som falt fra et stillas på Straume i Øygarden utenfor Bergen i forrige uke, døde natt til torsdag av skadene han fikk. Det melder Bergensavisen, som siterer Vestnytt. Arbeidstilsynet skal undersøke saken, og politiet etterforsker hendelsen..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 08:08

Rima Iraki får språkpris

Riksmålsforbundets mediepriser for 2021 går til Sturle Scholz Nærø, Rima Iraki og Anne Cathrine Straume..

E24 - 20 mai 21 kl. 06:00

Meglersjef venter oppkjøpsbølge etter børsbonanza

Norgesjef Peter Straume i meglerhuset ABG Sundal Collier spår en bølge med fusjoner og oppkjøp fremover. Den vil komme i kjølvannet av all kapitalen som nå hentes inn gjennom de rekordmange børsnoteringene..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 17:59

Meglersjef venter oppkjøpsbølge etter børsbonanza

Norgesjef Peter Straume i meglerhuset ABG Sundal Collier spår en bølge med fusjoner og oppkjøp fremover..

NRK - Igår: 16:49

Ulykke mellom sparkesykkel og buss

I Josefinesgate i Oslo har det vært en trafikkulykke mellom en buss og sparkesykkel, melder politiet på Twitter. Det skal være tre sparkesykler som skal ha kjørt inn i en buss. Ulykken har ført til noe trafikkutfordringer på stedet, men det er ikke snakk om alvorlig personskade, skriver politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leder i Underhuset går til Labour

John Bercow, Toryenes tidligere leder i Underhuset for De konservative, slutter seg til Labour. Toryene er reaksjonære, iblant fremmedfiendtlige populister, hevder han. Den karismatiske og kontroversielle John Bercow var speaker i Underhuset i ti år og ble mot slutten en hodepine for brexit-tilhengerne i det konservative regjeringspartiet.

NRK - 15 minutter siden

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 30 minutter siden

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 30 minutter siden

Seier gyldige vaksinar blei sende

Helsedepartementet i Israel held fast om at koronavaksinane som dei sende til palestinarane, er heilt gyldige. Sjølvstyremyndigheitene på den okkuperte Vestbredden skrota fredag ein avtale om vaksinebytte få timar etter at avtalen var offentleggjort. Grunngjevinga var at den første leveransen med rundt 90.

NRK - 1 time siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 1 time siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 1 time siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 1 time siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt