NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:49

NRK - 17 mai 21 kl. 20:28

Slagsmål i Mobergsvika på Os

Det er meldt om slagsmål i Mobergsvika på Os. Politiet dro til staden, men melder etter dei kom fram at det er roleg no..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mobergsvika, Os

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slagsmåli , Mobergsvikapå Os
NRK - 16 timer siden

Alvorlig skadd etter slagsmål

I Havøysund i Vest-Finnmark måtte en mann i 40-årene i natt flys til sykehus i Hammerfest med ambulansehelikopter. Han har fått alvorlige skader etter et slagsmål. En mann i 30-årene er pågrepet av politiet.

NRK - 25 feb. 21 kl. 11:25

Slagsmål etter sparkesykkelkrasj

En person på sparkesykkel og en fotgjenger skal ha kollidert i Bergen sentrum. Sammenstøtet førte til slagsmål, opplyser politiet som er på stedet. En av de involverte skal ha gått fra stedet..

NRK - 25 feb. 21 kl. 16:31

Slagsmål på trikk i Oslo

Politiet rykket torsdag ut til en trikkeholdeplass på Grünerløkka i Oslo etter meldinger om et slagsmål på en trikk. 16 ungdommer ble hentet ut fra trikken. Ingen fremstår som alvorlig skadd.

NRK - 14 mars 21 kl. 17:14

Slagsmål i Larvik

Sør-Øst politidistrikt har fått melding om slagsmål blant fleire personar ved Nordbyen i Larvik. Politiet er på staden. Det skal vere tre skadde personar..

NRK - 10 april 21 kl. 21:38

Slagsmål mellom ungdommer

Politiet er på plass i Marken i Kristiansand etter melding om slagsmål mellom flere ungdommer. Politiet skriver på Twitter at de har kontroll på flere ungdommer som kan ha vært involvert..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:03

Slagsmål i Sandnes sentrum

Tre personer har vært involvert i en slagsmål på Ruten i Sandnes. Politi og ambulanse er på stedet. – De skadde blir ivaretatt, og politiet undersøker saken, sier operasjonsleder Anders Oppedal i Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 12 mai 21 kl. 22:36

Slagsmål i Haugesund

Politiet rykket i 22-tiden ut til Haraldsgata etter melding om slagsmål. En person har slått hodet, melder politiet. Det er rolig på stedet nå..

NRK - 17 mai 21 kl. 00:48

Slagsmål i Loddefjord

En person skal være slått ned etter et slagsmål i Loddefjord i Bergen natt til 17. mai. Politi og ambulanse er på plass, og den mistenkte har forlatt stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 17 mai 21 kl. 21:58

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 17 mai 21 kl. 21:47

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 15 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 30 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt