NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:08

NRK - 19 jul 21 kl. 18:38

Slår tilbake etter kritikk

Regjeringen i Tyskland slår tilbake kritikken om at flommen som har tatt livet av over 160 personer, burde vært varslet bedre. Regjeringen har fått kritikk fra flere hold i landet om at varslingssystemet før flommen var for dårlig. Miljøpartiet i landet, som er et opposisjonsparti, har blant annet sagt at katastrofen viser at Tyskland må forberede seg bedre på ekstremvær. Men innenriksminister Horst Seehofer har forsvart regjeringens handlinger. Han mener at det er opp til lokale myndigheter å forberede seg.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Horst Seehofer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår tilbake, etter, kritikk
NRK - 26 maj 21 kl. 16:20

Dagbladet får PFU-kritikk

Pressens Faglige Utvalg (PFU) gir Dagbladet kritikk etter at søsteren til den voldtektsdømte kulturprofilen Gaute Drevdal meldte inn flere aviskommentarer. PFU gir avisen kritikk på flere punkter i Vær varsom-plakaten, blant annet punktet som gjelder tilsvar, skriver Medier24. De mener at avisen brukte for lang tid før Drevdals tilsvar ble publisert.

NRK - 16 jun 21 kl. 07:00

Cyberpunk 2077 er snart tilbake

Videospillet Cyberpunk 2077, som fikk skarp kritikk da det ble lagt ut til salgs, er snart tilbake i Playstation Store, seks måneder senere. Det var knyttet store forventninger til spillet, som ble trukket fra butikker kort tid etter at det ble lagt ut i desember på grunn av en rekke feil i programvaren. Nå annonserer det polske spillstudioet CD Projekt RED at actionspillet vil være tilbake fra 21.

NRK - 16 jun 21 kl. 07:00

Cyberpunk 2077 tilbake neste uke

Videospillet Cyberpunk 2077, som fikk skarp kritikk da det ble lagt ut til salgs, er snart tilbake i Playstation Store, seks måneder senere. Det var knyttet store forventninger til spillet, som ble trukket fra butikker kort tid etter at det ble lagt ut i desember på grunn av en rekke feil i programvaren. Nå annonserer det polske spillstudioet CD Projekt RED at actionspillet vil være tilbake fra 21.

NRK - 17 jun 21 kl. 14:53

Russisk ambassadør tilbake til USA

Den russiske ambassadøren Anatoly Antonov vender tilbake til Washington, etter at han ble kalt hjem til Russland mars i år. Det skriver Reuters. Antonov ble kalt tilbake til Russland etter at Joe Biden kalte president Vladimir Putin for en drapsmann, samt beskyldte Russland for innblanding i det amerikanske presidentvalget.

NRK - 02 jun 21 kl. 02:12

IEA snur om oljeprisen

Det internasjonale energibyråets (IEA) sier etterspørselen etter olje kan være tilbake på samme nivå som før koronakrisen innen ett års tid. – Det kan godt tenkes at etterspørselen om et år eller så er tilbake til nivået som var før krisen, sier administrerende direktør Fatih Birol i IEA til Bloomberg. Det er et annet signal enn det energibyrået kom med i sin rapport i mars.

NRK - 27 maj 21 kl. 13:00

Kritikk etter at to babyer døde

Helse Møre og Romsdal får sterk kritikk, etter at to babyer døde i forbindelse med fødsel på sykehusene i Molde og Kristiansund. Barnene døde enten under fødsel eller kort tid etter fødsel. Det skjedde i februar og mars i fjor.

VG - 07 apr 21 kl. 19:35

Inviterte tiktokere etter Addison Rae-kritikk

Etter at influencer Addison Rae (20) fremførte virale TikTok-danser på «The Tonight Show» har hun og programleder Jimmy Fallon fått kritikk. Denne uken ble skaperne bak dansene intervjuet i programmet..

NRK - 19 maj 21 kl. 13:13

Kritikk etter Bergen Engines-salet

Stortinget rettar sterk kritikk mot regjeringa etter Bergen Engines-salet..

VG - 27 maj 21 kl. 04:13

Solskjær får hard kritikk etter finaletapet: – Uinspirert

(Villarreal – Manchester United 1–1, 12–11 etter straffesparkkonkurranse) Først ti minutter inn i første ekstraomgang gjorde Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær det første byttet i Europa League-finalen. Det får nordmannen hard kritikk for i engelske medier..

NRK - 04 jul 21 kl. 03:31

Får kritikk etter gasslekkasje

Greenpeace kom med krass kritikk mot det mexicanske oljeselskapet Pemex etter en alvorlig gasslekkasje i Mexicogolfen fredag. Bruddet i undervannsledningen i nærheten av en boreplattform førte til at en enorm ildkule steg opp til overflaten der det så ut som havet kokte i flammer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 30 minutter siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 15 minutter siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 30 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 45 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 45 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt