NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 23:13

NRK - 04 juni 21 kl. 23:12

Slår stadig ned nye småbrannar

Brannvesenet slår stadig ned flammar og mindre brannar i terrenget i brannområdet på Sotra. Klokka 22.57 observerte politiet flammar på Spjeldfjellet. Litt tidlegare blei det observert flammar og røyk i terrenget i Kårtveitpollen. Litt vind er nok til at branne kan blussa opp att.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sotra, Spjeldfjellet, Kårtveitpollen, Ronald Drotningsvik, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår stadig, ned, nye, småbrannar
NRK - 25 juli 21 kl. 18:37

Lynnedslag startar brannar

Fleire lynnedslag i områda rundt Skjåk i Gudbrandsdalen har starta brannar, melder politiet i Innlandet på Twitter. På Grotli, Uppnosi og på Tverrfjellet ovanfor Lundagrense skal det brenne, ifølge politiet..

NRK - 09 juli 21 kl. 08:47

Mener småbyene er glemt

Distriktsminister Linda Hofstad Helleland (H) sier småbyene har blitt glemt i politikkutformingen. En ny rapport fra regionsforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet viser at små byer og større tettsteder er viktige for å utvikle distrikene. Helleland sier i en pressemelding at småbyene på mange måter «har blitt glemt».

Aftenposten - 12 juli 21 kl. 20:00

Stadig mer av Medie-Norge samles på stadig færre eiere. Det øker ikke mediemangfoldet.

Mediekonsernene blir stadig mektigere..

NRK - 07 mars 21 kl. 01:56

Mysteriet med det harde smøret

I Canada går debatten høyt om hva årsaken er til at smøret er blitt hardere det siste året. Noen mistenker at økt salg av smør har ført til at bøndene forer kuene annerledes enn før. Palmeolje er i søkelyset..

NRK - 28 april 21 kl. 07:05

Småpartier lang fra stortingsplass

De små politiske partiene i Norge er langt unna stortingsplass, viser NRKs måling. 15 mindre partier får til sammen tre prosents oppslutning. Enkelte etablerte partier kan likevel tape stort på stemmetap til småpartier..

NRK - 20 mai 21 kl. 07:19

Små leiligheter nedstemt

Alle forslag om å åpne for flere små leiligheter i Oslo ble nedstemt i bystyret i onsdag. Frp ville skrote hele regelen som begrenser bygging av små leiligheter, mens Høyre ville fjerne forbudet mot leiligheter under 35 kvadratmeter i sentrum..

NRK - 12 juli 21 kl. 10:43

Politiet kjøpte færre små biler

Politiet tok til takke med 168 små patruljebiler fra BMW selv om det var inngått en rammeavtale om 500 biler mellom 2016 og 2020. Siden 2015 har politiet hatt en økning i kjøp av store patruljebiler og en reduksjon for små patruljebiler, skriver Politiforum..

NRK - 20 juni 21 kl. 05:06

32 nye smittet i Oslo, mange unge

Lødag fikk 32 personer påvist koronasmitte i Oslo. Det er 13 flere enn forrige lørdag. Snittet i hovedstaden den siste uken er 30 nye smittede daglig.

NRK - 10 mai 21 kl. 22:55

23 nye smittede i Porsgrunn

I Porsgrunn er det registrert 23 nye covid-19-tilfeller det siste døgnet. – Majoriteten av tilfellene er med kjent smittevei. De aller fleste positive er kjente nærkontakter, mange av dem barn og unge.

NRK - 14 juli 21 kl. 21:37

Afghanere flykter til nabolandet

Afghanerne flykter til Tadjikistan, etter Taliban erobrer stadig nye områder. Onsdag meldte tadsjikiske myndigheter at nesten 350 afghanere har flyktet fra Taliban og inn i nabolandet. Av dem var 177 mindreårige.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 45 minutter siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 1 time siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt