NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 23:13

NRK - 04 jun 21 kl. 23:12

Slår stadig ned nye småbrannar

Brannvesenet slår stadig ned flammar og mindre brannar i terrenget i brannområdet på Sotra. Klokka 22.57 observerte politiet flammar på Spjeldfjellet. Litt tidlegare blei det observert flammar og røyk i terrenget i Kårtveitpollen. Litt vind er nok til at branne kan blussa opp att.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sotra, Spjeldfjellet, Kårtveitpollen, Ronald Drotningsvik, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slår stadig, ned, nye, småbrannar
NRK - 25 jul 21 kl. 18:37

Lynnedslag startar brannar

Fleire lynnedslag i områda rundt Skjåk i Gudbrandsdalen har starta brannar, melder politiet i Innlandet på Twitter. På Grotli, Uppnosi og på Tverrfjellet ovanfor Lundagrense skal det brenne, ifølge politiet..

NRK - 28 sep 21 kl. 10:44

Utelukkar ikkje fleire brannar

Brannvesenet i Göteborg kan ikkje utelukke at det er fleire brannar etter eksplosjonen tysdag morgon. Meldinga om eksplosjonen kom like før klokka fem. Eksplosjonen førte også til kraftig spreiing av brann.

NRK - 09 jul 21 kl. 08:47

Mener småbyene er glemt

Distriktsminister Linda Hofstad Helleland (H) sier småbyene har blitt glemt i politikkutformingen. En ny rapport fra regionsforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet viser at små byer og større tettsteder er viktige for å utvikle distrikene. Helleland sier i en pressemelding at småbyene på mange måter «har blitt glemt».

NRK - 04 aug 21 kl. 13:11

Sikta for grovt skadeverk

Mannen som vart arrestert i samband med tre brannar i Namsos i natt er sikta for grovt skadeverk, opplyser politiet. Han vert avhøyrt i dag. Mannen er ein kjenning av politiet, men skal ikkje ha vore involvert i brannrelatert kriminalitet før,.

NRK - 18 sep 21 kl. 18:26

To jenter mistenkt for brannar

To tenåringsjenter er mistenkt for å ha stifta to av dei tre brannane i Trondheim sentrum i dag. Det melder politiet på Twitter. – Etterforskinga vil vise om vi kan knytte dei til den tredje brannen og, skriv politiet..

NRK - 25 aug 21 kl. 10:15

39 skoler lagt ned det siste året

I dag kom Utdanningsdirektoratet med nye tall over skolenedleggelser. 39 skoler ble lagt ned skoleåret 2020/21, og det er i all hovedsak små skoler som blir lagt ned. Det er litt nedgang i antallet skolenedleggelser, sammenlignet med de siste ti årene.

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 20:00

Stadig mer av Medie-Norge samles på stadig færre eiere. Det øker ikke mediemangfoldet.

Mediekonsernene blir stadig mektigere..

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Oslo Børs falt nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Soveade nattevakt fikk sparken

Ein nattevakt har mista jobben på ein sjukeheim i Møre og Romsdal etter å ha sovna på ei rekke nattevakter. Nyleg slo Møre og Romsdal tingrett fast at kommunen var i sin fulle rett då dei sa opp den trøytte nattevakta..

NRK - 1 time siden

To er etterlyste etter knivstikking

Ytterlegare to personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20-åra vart knivstukken på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld. Dei to er er etterlyste internasjonalt, seier påtaleansvarleg Anne Haave i Trøndelag politidistrikt til NRK..

NRK - 1 time siden

To er sikta etter knivstikking

To personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20-åra vart knivstukken på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld. Mannen vart alvorleg skadd..

NRK - 45 minutter siden

Redningsaksjon i Kvam

Det pågår ein redningsaksjon etter tre personar i Tokagjelet i Kvam. Ein robåt skal ha blitt tatt av kraftig straum i elva. Politiet skriv på twitter at dei fryktar personane er falt i vatnet..

NRK - 1 time siden

Tidlegare fått klager på sikkerheit

Den assisterande regissøren på filmsettet «Rust», og som gav skytevåpenet til Alec Baldwin, har tidlegare fått klager på sikkerheit under to produksjonar i 2019. Det seier to personar som jobba tett på vedkommande til CNN. Klagane inneheldt blant anna ignorering av sikkerheitsprotokollar for bruk av våpen..

NRK - 1 time siden

Tre nye smittede i Skjåk

Det ble i går registrert tre nye smittede i Skjåk. Det samlede tallet på smittede er nå 18 personer. Alle positive prøver er av personer med tilknytning til Skjåkheimen.

NRK - 1 time siden

Arrestert og sikta

To personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20 åra vart knivstukke på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld..

NRK - 1 time siden

16 redda frå brennande skip

16 personar er redda frå eit brennande konteinarskip utanfor kysten av Canada, skriv ABC News. Brannen braut ut i 10 konteinarar på laurdag, ifølgje den kanadiske kystvakta. Dei mobiliserte eit mannskap som redda ut personane om bord og avgrensa brannen.

NRK - 2 timer siden

Målfest mellom Odd og Brann

Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna.

NRK - 2 timer siden

Brannbil blei påkøyrt

Ein brannbil med ein brannkonstabel på taket blei påkøyrt då den hjalp til etter ein kjedekollisjon på E18 ved Tønsberg. Ingen personar blei skadd. Brannbilen fekk skader på sida og er mellombels ute av drift..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt