NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:25

NRK - 29 mar 22 kl. 19:34

Skyting utanfor Tel Aviv

Minst fem personar er såra i ein skyteepisode i ein forstad til Tel Aviv i Israel, melder naudetatane til den israelske avisa Haaretz. Hendinga tysdag er det tredje antekne angrepet med skytevåpen i Israel på få dagar. Fire av ofra er i kritisk tilstand, og ein av dei er ein politibetjent, seier ei kjelde til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tel Aviv, Israel, Haaretz

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skyting, utanfor, Tel, Aviv
NRK - 08 apr 22 kl. 06:32

Antatt Tel Aviv-angriper skutt og drept av israelske styrker

Israelske sikkerhetsstyrker har skutt og drept den antatte gjerningsmannen som sto bak et skyteangrep i Tel Aviv torsdag kveld. To personer ble drept og minst åtte såret da en person skjøt mot gjester på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv sentrum torsdag kveld. Tidlig fredag morgen bekreftet israelske myndigheter at den antatte gjerningsmannen, en palestiner fra Vestbredden, ble skutt og drept i skuddveksling med sikkerhetsstyrker i en moské i Jaffa.

NRK - 29 mar 22 kl. 19:34

Fire drepne utanfor Tel Aviv

Minst fire personar er drepne og ein er hardt såra i ein skyteepisode utanfor Tel Aviv i Israel, melder naudetatane til den israelske avisa Haaretz. Hendinga tysdag er det tredje angrepet med skytevåpen i Israel på få dagar..

NRK - 29 mar 22 kl. 19:34

Fem er drepne utanfor Tel Aviv

Minst fem personar er drepne i ein skyteepisode utanfor Tel Aviv i Israel, melder naudetatane til den israelske avisa Haaretz. Hendinga tysdag er det tredje angrepet med skytevåpen i Israel på få dagar. Ei politikjelde seier til avisa at ein av dei drepne er ein politibetjent.

NRK - 07 apr 22 kl. 20:33

To drepne etter skyting i Tel Aviv

To personar er drepne og åtte såra etter ein væpna person opna eld i sentrum av Tel Aviv, skriv avisa The Jerusalem Post. Hendinga fann stad i Dizengoff-gata torsdag kveld, ifølge avisa. Ambulansetenesta Magen David Adom har rapportert om skyting fleire stader i den travle gata.

VG - 07 apr 22 kl. 21:15

Israelsk sykehus: To drept i skyting i Tel Aviv

Ifølge et israelsk sykehus, skal to være drept og åtte skadet i skyting i Tel Aviv i Israel. Det melder NTB..

NRK - 07 apr 22 kl. 20:33

To drepne i skyting i Tel Aviv

To personar er drepne og åtte såra etter ein væpna person opna eld i sentrum av Tel Aviv. Hendinga fann stad i Dizengoff-gata torsdag kveld, ifølge avisene The Jerusalem Post og Haaretz. Ambulansetenesta Magen David Adom har rapportert om skyting fleire stader i den travle gata.

VG - 07 apr 22 kl. 21:15

To drept etter skyting i Tel Aviv - antatt gjerningsperson drept

Den antatte gjerningspersonen bak et skyteangrep i Tel Aviv torsdag kveld er skutt og drept av israelske styrker..

NRK - 30 mar 22 kl. 01:30

USA fordømmer angrep utenfor Tel Aviv

USAs utenriksminister Antony Blinken fordømmer angrepet utenfor Tel Aviv i Israel. Han kaller angrepet et terrorangrep, ifølge nyhetsbyrået AFP. Fem personer ble drept da en væpnet mann på motorsykkel åpnet ild i forstaden Bnei Brak tirsdag..

NRK - 30 mar 22 kl. 16:55

Huitfeldt fordømmer angrep i Tel Aviv

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (A) fordømmer angrepet som tok livet av fem personer utenfor Tel Aviv tirsdag. – Jeg fordømmer på det sterkeste gårsdagens angrep i Bnei Brak, sier Huitfeldt i en pressemelding fra UD onsdag. – Dette er det tredje angrepet i Israel på en uke.

NRK - 08 apr 22 kl. 19:34

Gir sikkerhetsstyrker frie tøyler etter angrep

Israels statsminister Naftali Bennett gir sikkerhetsstyrkene frie tøyler i håndteringen av en voldsbølge etter at to personer ble drept i Tel Aviv torsdag. To mennesker ble drept og flere såret på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv torsdag kveld. En palestinsk mann som israelsk politi mener sto bak angrepet, ble senere skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 5 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 15 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 30 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 45 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com