NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:34

NRK - 30 okt 20 kl. 22:44

Skytevåpen tilbake på Walmart

Butikkjeden Walmart i USA henter skytevåpnene tilbake i butikk, melder AP. Torsdag meldte kjeden at den ville fjerne skytevåpen fra salgsgulvet på grunn av sivil ulydighet. Nå er våpnene tilbake, fordi uroen har holdt seg isolert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Walmart, USA, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytevåpen, tilbake, Walmart
NRK - 31 okt 20 kl. 02:35

Skytevåpen tilbake på Walmart

Butikkjeden Walmart i USA stiller igjen ut skytevåpen i butikkene, melder AP. Torsdag varslet kjeden at de hadde fjernet våpen og ammunisjon fra hyllene på grunn av uro i flere byer. Nå er våpnene tilbake fordi Walmart mener at uroen ikke har økt..

NRK - 14 sep 21 kl. 03:09

Kryptovaluta opp etter falsk nyhet

Verdien på kryptovalutaen Litecoin steg 30 prosent etter en melding om at Walmart ville åpne for betalinger med valutaen. Nyheten var falsk. I en pressemelding distribuert av pressemeldingstjenesten GlobeNewswire mandag het det at Walmart hadde inngått avtale om å godta betalinger med Litecoin.

NRK - 30 okt 20 kl. 02:40

Walmart-butikker fjerner skytevåpen

Den amerikanske butikkjeden Walmart har fjernet skytevåpen og ammunisjon fra sine butikker for å beskytte ansatte og kunder, melder Reuters. Kjeden gjør dette i forkant av valget 3. november i frykt for voldelige handlinger..

NRK - 22 dec 20 kl. 20:58

USA saksøker Walmart

Justisdepartementet i USA saksøker Walmart, og anklager selskapet for å ha bidratt til opioidkrisen i landet, melder AFP. De mener kjedens apoteker har utlevert reseptbelagte opioider uansvarlig. Det kan ende med å koste Walmart milliarder av dollar..

NRK - 09 nov 20 kl. 08:49

Truet politiet med skytevåpen

Politiet ble truet med skytevåpen da de oppsøkte en adresse i Fredrikstad etter brudd på kontaktforbud. Den mistenkte ble tatt kontroll over med elektrosjokkvåpen, opplyser politiet. Våpenet viste seg å være et luftvåpen.

NRK - 08 apr 21 kl. 19:01

Biden vil regulere skytevåpen

President Joe Biden foreslår å stramme inn reguleringene av hjemmebygde skytevåpen. Han vil også ha strengere regler for ekstrautstyr som holder pistoler mer stabilt. Presidenten tok også til orde for et forbud mot visse typer halvautomatiske våpen..

NRK - 05 jun 21 kl. 04:44

Mann truet med våpen

En mann i 30-årene fra Moss ble pågrepet av politiet etter at han møtte opp på en privatadresse og truet beboer med et skytevåpen. Politiet sendte flere ressurser til adressen og fikk kontroll på mannen. Skytevåpenet, som viste seg å være et gassvåpen, ble funnet i en bil som stod i nærheten.

NRK - 27 okt 20 kl. 23:38

Strid om skytevåpen i stemmelokaler

En dommer i Michigan har gitt våpenforkjempere medhold i at de kan bære skytevåpen i stemmelokaler. Statsadvokat Dana Nessel har ønsket å forby dette fordi det kan virke truende på velgere, og varsler at kjennelsen vil bli anket, ifølge Reuters..

NRK - 27 okt 20 kl. 23:38

Tillater skytevåpen i stemmelokaler

En dommer i Michigan har gitt våpenforkjempere medhold i at de kan bære skytevåpen i stemmelokaler. Statsadvokat Dana Nessel har ønsket å forby dette fordi det kan virke truende på velgere, og varsler at kjennelsen vil bli anket, ifølge Reuters..

NRK - 07 nov 20 kl. 21:36

To pågrepet etter våpenfunn i Oslo

Skytevåpen er funnet og to personer er pågrepet etter at store politistyrker rykket ut til et område sør i Oslo lørdag kveld. – Vi har funnet to skytevåpen og har pågrepet to personer som kan settes i sammenheng med hendelsen, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 15 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 30 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 30 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 30 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 30 minutter siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt