NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 15:33

NRK - 25 okt 21 kl. 12:12

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sudans, Khartoum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skytermot , demonstranter
NRK - 08 sep 21 kl. 04:33

Kvinner demonstrerer i Kabul

Kvinnelige demonstranter i Kabul trosser Taliban og kaller dem forrædere. Talibansoldater svarer med vold og skyter i været for å skremme vekk demonstranter som roper slagord mot dem..

NRK - 21 aug 21 kl. 12:56

250 pågrepet i koronademonstrasjon

Over 250 mennesker er pågrepet i store demonstrasjoner mot smitteverntiltak i de australske storbyene Melbourne og Brisbane. Minst sju politifolk ble behandlet for skader etter sammenstøt med demonstranter, I Melbourne deltok minst 4.000 mennesker i demonstrasjonene, og de færreste av dem fulgte myndighetens påbud om bruk av munnbind.

NRK - 10 sep 21 kl. 19:12

Fordømmer angrep på demonstranter

FNs menneskerettskontor sier at Taliban må slutte med de stadig mer voldelige aksjonene mot fredelige demonstranter og journalister. Flere personer er drept etter at Taliban-medlemmer har skutt med skarpt mot demonstranter de siste ukene. Også journalister er blitt pågrepet og banket opp etter å ha vært ute og jobbet under demonstrasjonene.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:53

12 demonstranter pågrepet i Italia

Tolv anti-vaksine-demonstranter er pågrepet etter at et fagforeningskontor i Roma ble stormet under en demonstrasjon lørdag. 10.000 demonstranter deltok i helgens demonstrasjon i Roma, i protest mot regjeringens koronapolitikk.

NRK - 26 okt 21 kl. 04:40

Skjøt og drepte demonstranter

I Sudans hovedstad har soldater skutt og drept tre demonstranter som protesterte mot militærkuppet. Rundt 80 demonstranter skal være såret. Folk i Khartoum demonstrerte til langt på natt mot militærkuppet..

NRK - 21 jul 21 kl. 15:56

Matprisene skyter i været i Libanon

Familier i Libanon må bruker fem ganger mer enn minstelønn på mat alene, viser en ny rapport fra Det amerikanske universitetet i Beirut. Landets befinner seg i sin verste økonomiske krise noen gang, og inflasjonen skyter i været. Det libanesiske pundet har mistet 90 prosent av sin verdi overfor dollar..

E24 - 25 aug 21 kl. 09:01

Astrocast skyter opp på flat Oslo Børs

Oppdrettskjempen Mowi stiger etter milliardutbytte, mens Bergen Carbon Solutions faller etter ferske kvartalstall. Nynoterte Astrocast skyter derimot kraftig opp..

Aftenposten - 29 aug 21 kl. 15:25

Hva skal til for at norsk politi skyter mot personer? Dette sier forskningen.

Rundt to ganger i året skyter politiet mot et annet menneske. For første gang er det forsket på hvorfor de gjør det..

NRK - 04 aug 21 kl. 17:36

Protester ved Libanons parlament

Sikkerhetsstyrker skyter vannkanoner og tåregass mot demonstranter ved parlamentsbygget i Libanon på årsdagen til eksplosjonen i Beirut, skriver Reuters. Demonstrantene har kastet steiner mot bygningen og noen har prøvd å klatre over gjerdet..

NRK - 13 jul 21 kl. 03:33

Demonstranter pågrepet i Cuba

Minst 100 demonstranter, aktivister og uavhengige journalister er anholdt på Cuba i forbindelse med de landsdekkende protestene søndag. Ifølge eksilgruppen Cubalex ble noen av dem pågrepet da de demonstrerte mens andre ble pågrepet hjemme, melder nyhetsbyrået Reuters. Blant dem er en ledende opposisjonsfigur som ble pågrepet da han prøvde å delta i protestene i byen Santiago, om lag 900 kilometer øst for hovedstaden Havanna, ifølge nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt