NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:39

NRK - 09 maj 22 kl. 16:15

Sky News: Labour-leder vil tilby å trekke seg

Den britiske opposisjonslederen Keir Starmer vil tilby å trekke seg dersom han blir funnet skyldig av politiet for å ha brutt covid-reglene på en samling i fjor. Det skriver Sky News. Labour-lederen har fått kritikk etter at et bilde ble publisert av at han står med en øl i hånda med kolleger i april 2021 under en valgkamptur..
Les mer på NRK


Les mer om:
Keir Starmer, Sky News, News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sky, News, Labour-leder, vil, tilbyå , trekke, seg
NRK - 15 mar 22 kl. 16:15

Fox News-kameramann og ukrainsk journalist drepen i Ukraina

Ein kameramann frå den amerikanske nyheitskanalen Fox News er drepen i Ukraina, melder nyheitsbyråa Reuters og AFP. – Eg har ein vanskeleg nyheit å dele med dykk. Fox News sin kameramann, Pierre Zakrzewski vart drepen i Ukraina, seier Fox News anker, Bill Hemmer på nyheitskanalen.

NRK - 04 mar 22 kl. 23:43

Sky News-journalister ble beskutt i Ukraina

Det som angivelig er russiske styrker, åpnet ild mot en bil med pressefolk fra Sky News noen mil utenfor Kyiv mandag, skriver kanalen. To personer ble truffet. Blant dem i bilen var korrespondent Stuart Ramsay og fotograf Richie Mockler, som begge ble truffet av kulene.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 05 mar 22 kl. 02:45

Britiske journalister evakuert ut av Ukraina

Et TV-team fra Sky News har kommet seg tilbake til Storbritannia etter å ha blitt skutt på av russiske soldater i Ukraina. Korrespondent Stuart Ramsay ble skutt i ryggen og tv-fotograf Richie Mockler ble truffet i en skuddsikker vest. De forteller til Sky News at de trodde de skulle dø, men ble reddet av ukrainsk politi..

NRK - 09 maj 22 kl. 10:48

Ukraina: Rakettangrep mot Odesa

Det ukrainske militæret melder om russisk missilangrep mot Odesa-området mandag, samme dag som Russland markerer seiersdagen. Det skal være snakk om fire presisjonsmissiler av typen Onyx, og de skal ha blitt avfyrt fra den russisk-annekterte Krim-halvøya, melder Sky News. Det er foreløpig ikke kommet flere detaljer om angrepet.

NRK - 25 maj 22 kl. 10:27

Sky News: Boris Johnson har mottatt partygate-rapporten

Britenes statsminister Boris Johnson har mottatt rapporten om festene i Downing Street under koronapandemien, etter det Sky News forstår. Ansvarlig for rapporten, toppbyråkrat Sue Gray, leverte en foreløpig rapport i januar, men utsatte den endelige rapporten i påvente av at politiet skulle etterforske saken ferdig. Det er ventet at Gray retter kraftig kritikk mot både Johnson og kulturen i Downing Street i rapporten..

NRK - 30 maj 22 kl. 10:19

115 ukrainske gruvearbeidere er innesperret

På grunn av et strømbrudd i Ukrainas østlige Donetsk-region, er 115 gruvearbeidere innesperret under jorden, melder Sky News. Omtrent 112 er innesperret ved Tsentralnaya-gruven, mens tre er innesperret ved Toretskaya-gruven. Guvernør av Donetsk, Pavlo Kyrylenko sier ifølge Sky News at arbeidet er i gang for å redde gruvearbeiderne..

NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere flyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 21 apr 22 kl. 11:35

Hamilton og Williams med i Chelsea-bod

Formel 1-stjerne Lewis Hamilton og tennisstjerne Serena Williams er med i ei gruppe som vil kjøpe Premier League-klubben Chelsea. Dei to går inn med 10 millionar pund kvar, skriv Sky Sports. Ei gruppe investorar, leia av den tidlegare Liverpool-styreleiaren Martin Broughton, vil kjøpe Chelsea frå Roman Abramovitsj.

NRK - 12 apr 22 kl. 15:04

Labour-lederen krever at Boris Johnson går av

Labour-leder Keir Starmer sier Boris Johnson og finansminister Rishi Sunak har brutt loven og kommet med gjentatte løgner overfor det britiske folk. Starmer mener de begge må gå av..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 15 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 30 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 45 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 1 time siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 2 timer siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com