NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:21

NRK - 14 mai 21 kl. 13:57

Sky News: 4 døde med indisk virus

Fire personer skal ha dødd med den indiske virusvarianten i Storbritannia, ifølge regjeringens offisielle tall. Det melder Sky News. 1313 personer har fått påvist den indiske varianten i landet denne uken. Det er 520 flere enn forrige uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Sky News, News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sky, News4 , dødemed , indisk, virus
NRK - 04 mai 21 kl. 17:17

Indisk mutasjon påvist ved UiB

Det er påvist ein indisk virusvariant i ein koronaprøve frå ein UiB-tilsett. Nærkontaktar blei varsla og sett i karantene før helga. I dag blei det bekrefta at det dreier seg om ein indisk mutasjon, melder universitetet..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:51

Mistenker spredning av indisk virus

For seks dager siden ble det påvist en indisk virusvariant i en koronaprøve fra en ansatt ved Universitetet i Bergen. Fire kolleger har også testet positivt ved UiB. De antas å ha den indiske varianten.

NRK - 02 mars 21 kl. 00:34

Flere kjøper ulovlige sovemedisiner

Koronapandemien har ført til at flere kjøper ulovlige sovepiller og angstdempende medisiner på nettet, skriver Sky News. Tall som Sky News har fått tyder på at bruken av benzodiazepiner har økt med 25 prosent fra 2019 til 2020..

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 13:15

Sky News: De engelske Super League-klubbene har godtatt straff: Får kjempebot og risikerer poengtrekk

Ifølge Sky News har storklubbene akseptert en samlet bot på over 230 millioner..

VG - 09 juni 21 kl. 13:15

Sky News: De engelske Super League-klubbene har godtatt straff: Får kjempebot og risikerer poengtrekk

Ifølge Sky News har storklubbene akseptert en samlet bot på over 230 millioner. TV-kanalen hevder at klubbene også har godtatt en bot på over 230 millioner hver og 30 minuspoeng hvis de noen gang blir med på et Super League-prosjekt igjen..

VG - 09 juni 21 kl. 13:15

Sky News: De engelske Super League-klubbene har godtatt straff: Får millionbot og risikerer poengtrekk

Ifølge Sky News har storklubbene akseptert en samlet bot på over 230 millioner. TV-kanalen hevder at klubbene også har godtatt en bot på over 230 millioner hver og 30 minuspoeng hvis de noen gang blir med på et Super League-prosjekt igjen..

E24 - 10 timer siden

Sky News: Britisk gjenåpning blir utsatt i en måned

Den planlagte gjenåpning av det britiske samfunnet blir utsatt med fire uker, opplyser regjeringskilder til Sky News..

NRK - 14 mai 21 kl. 10:25

Indisk variant stopper ikke åpning

Storbritannias vaksineminister Nadhim Zahawi sier at spredningen av den indiske varianten av koronaviruset ikke kommer til å sette en stopper for planene om å lette på restriksjonene i England. – For øyeblikket er det ingenting som tyder på at den indiske varianten slipper forbi vaksinen, eller har en mer alvorlig effekt på folk, sier Zahawi, ifølge Sky News. I forrige uke ble det registrert 520 tilfeller av varianten, denne uken er det 1313 tilfeller..

NRK - 19 mai 21 kl. 16:48

3000 tilfelle av indisk variant

Storbritannia har no nesten 3000 tilfelle av den indiske virusvarianten. Sky News seier at det er ein auke på 28 prosent sidan måndag..

NRK - 04 april 21 kl. 09:57

22 drept i kamp mot maoister

22 medlemmer av en indisk sikkerhetsstyrke er drept, og 30 andre såret, etter en skuddkamp med maoist-opprørere i India. Det opplyser indisk politi ifølge AFP, som sier angrepet er det dødeligste av sitt slag på fire år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 30 minutter siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 30 minutter siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 1 time siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 2 timer siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 2 timer siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt