Dagbladet > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:33

Dagbladet - 11 maj 22 kl. 08:16

Skutt og drept på bryllupsreise

Den paraguayanske aktoren Marcelo Pecci ble nylig skutt og drept på bryllupsreise i Colombia. Bare timer før delte kona gladnyheten om at de to ventet barn..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Marcelo Pecci, Colombia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skuttog , drept, bryllupsreise
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 11 maj 22 kl. 02:30

Paraguayansk polititopp drept

En paraguayansk statsadvokat som jobbet med narkotika og gjengkriminalitet, ble på kaldblodig vis drept mens han var på bryllupsreise i Colombia. Drapet fant sted tirsdag da polititoppen Marcelo Pecci var på bryllupsreise ved den colombianske øya Baru, som ligger utenfor Cartagena i Det karibiske hav. Colombias utenriksminister og visepresident Marta Lucía Ramírez sier at myndighetene jobber med å komme til bunns i "motivet og gjerningspersonene bak denne avskyelige forbrytelsen".

NRK - 08 apr 22 kl. 06:32

Antatt Tel Aviv-angriper skutt og drept av israelske styrker

Israelske sikkerhetsstyrker har skutt og drept den antatte gjerningsmannen som sto bak et skyteangrep i Tel Aviv torsdag kveld. To personer ble drept og minst åtte såret da en person skjøt mot gjester på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv sentrum torsdag kveld. Tidlig fredag morgen bekreftet israelske myndigheter at den antatte gjerningsmannen, en palestiner fra Vestbredden, ble skutt og drept i skuddveksling med sikkerhetsstyrker i en moské i Jaffa.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:01

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

En palestinsk tenåring er skutt og drept av israelske soldater. Det melder AFP. Det er den fjerde palestineren som blir drept av israelske soldater på to dager.

Klartale - 06 apr 22 kl. 08:52

Overlevende far og datter forteller om angrep i Butsja

Soldater fra Russland skal ha skutt mot huset til en 72 år gamle Volodymyr Abramov i Butsja i Ukraina. Sammen med mannen var også hans datter Iryna på 48 år og hennes ektemann Oleg på 40 år. Folk skal ha blitt drept før russerne dro fra ButsjaAlle tre skal ha blitt dratt ut av huset, ifølge kanalen BBC.

NRK - 11 apr 22 kl. 10:37

To unge palestinere drept av israelske soldater

En palestinsk 17-åring er død etter at han ble skutt av israelske soldater i Jenin på Vestbredden søndag, mens en 21-åring er skutt og drept ved Betlehem. Det melder palestinske helsemyndigheter og medier mandag. 21-åringen ble ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa skutt i ryggen i sin egen bolig, mens det israelske militæret har oppgitt at mannen ble skutt etter å ha kastet en brannbombe mot et israelsk kjøretøy, skriver NTB.

NRK - 26 feb 22 kl. 03:22

Skal ha skutt ned flere russiske fly

Ukrainsk luftvern skal ha skutt ned sitt andre russiske transportfly for natten. Det melder Kyiv Independent. Det skal ha skjedd nær Bila Tserkva sør for Kyiv.

NRK - 03 maj 22 kl. 22:50

To ulver skutt i Innlandet

Tirsdag ble en ulv skutt ved Elstad Camping i Ringebu. – Ulven ble skutt i området ved campingen og kastet seg så på elva Lågen. Den døde og har blitt plukket opp igjen fra elva, sier Ole Knut Steinset, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn til Oppland Arbeiderblad.

NRK - 27 mar 22 kl. 21:11

To politifolk skutt og drept i Israel

To politifolk er skutt og drept i et angrep i Hadera i Israel søndag. De to angriperne ble selv skutt og drept etter at de åpnet ild, opplyser israelsk politi. – To terrorister ankom Herbert Samuel-gaten i Hadera og begynte å skyte på politistyrken der, heter det i en uttalelse fra politiet.

NRK - 10 apr 22 kl. 18:14

Palestiner skutt og drept i Hebron

En palestinsk kvinne ble skutt og drept da hun knivstakk en soldat som ble lettere såret i Hebron på den okkuperte Vestbredden, ifølge israelsk politi. – Krigeren ble lettere såret, sier politiet og legger til at den palestinske kvinnen er «nøytralisert». En talsperson bekrefter overfor AFP at den påståtte gjerningspersonen «ikke er i live».

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Abort-rush: - Skikkelig skummelt

Millioner av amerikanere har allerede mistet retten til fri abort i sine egne delstater. I løpet av de neste ukene kan det ramme over halvparten av USAs befolkning. I delstaten Mississippi strømmer kvinner til delstatens eneste gjenværende abortklinikk..

Dagbladet - 4 timer siden

-Våre hjerter blør

Den daglige lederen ved utestedet Per på hjørnet var tydelig preget da stedet åpnet dørene på nytt søndag ettermiddag..

Dagbladet - 5 timer siden

Avhøret avbrutt igjen

Forsvareren til den terror- og drapssiktede Zaniar Matapour (42) sier at han ikke vil la seg avhøre søndag..

Dagbladet - 9 timer siden

Har fått corona

Vil ikke delta i sørgegudstjenesten etter skyteepisoden i Oslo sentrum..

Dagbladet - 8 timer siden

Deltar på sørgegudstjenesten

Det offisielle Norge er på plass i Oslo Domkirke til dagens sørgegudstjeneste etter masseskytingen i Oslo..

Dagbladet - 9 timer siden

Kronprinsen har fått corona

Vil ikke delta i sørgegudstjenesten etter skyteepisoden i Oslo sentrum..

Dagbladet - 12 timer siden

«Vi vet at du finnes»

- Når man først har en bekymringssamtale med noen, er det noe som har blitt flagget, sier en av Nordens fremste terrorforskere..

Dagbladet - 16 timer siden

Veivet med regnbueflagget: - Kastet ut

Det ble en dramatisk start på kvelden for Silje Madelen Ingvaldsen (30)..

Dagbladet - 20 timer siden

Vil åpne igjen søndag

Utestedet der to personer ble drept natt til lørdag, åpner trolig igjen søndag..

Dagbladet - 22 timer siden

Historien om Zaniar Matapour (42)

Opphold på gata i Pakistan. Flukt fra et autoritært religiøst regime. Flere runder i retten, og psykisk sykdom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com