NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:27

NRK - 19 feb 22 kl. 13:09

Skuterulykke i Finnmark

Det har vært ei skuterulykke i Porsanger i Finnmark. Skadeomfanget er ukjent. Både politi, redningshelikopter og Røde Kors er på vei til ulykkesstedet, opplyser politiet i Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsanger, Finnmark, Røde Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skuterulykkei , Finnmark
NRK - 10 apr 22 kl. 18:00

Kvinne omkom i snøskuterulykke

En kvinne omkom i en snøskuterulykke på Longyearbreen på Svalbard søndag.Sysselmesterens helikopter ble sendt ut til ulykken klokken 15, skriver Svalbardposten. – Det vi nå ønsker å gå ut med er at det har vært en alvorlig skuterulykke.

NRK - 09 apr 22 kl. 17:13

Til sykehus etter snøskuterulykke

Oppryddingen etter snøskredet på fylkesvei 888 er utsatt på grunn av en snøskuterulykke, melder iFinnmark. En person er sendt til sykehus med helikopter etter ulykken. Politiet kjenner ikke årsaken til ulykken eller hvilke skader føreren har fått..

NRK - 24 maj 22 kl. 14:07

Person skadet i snøskuterulykke

En person er skadet etter en snøskuterulykke på Rødfjellet i Troms. Det melder politiet på Twitter. Personen er hentet av ambulansehelikopter.

NRK - 24 maj 22 kl. 14:07

To skadet i snøskuterulykke

To personer er skadet etter en snøskuterulykke på Rødfjellet i Troms. Det melder politiet på Twitter. En person fikk lettere skader, men den andre er hentet av ambulansehelikopter.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 06 aug 21 kl. 06:37

Mann savnet i Finnmark

Politiet leter etter en mann i 20-årene ved Vestre jakobselv i Finnmark, som forsvant etter en hyttefest i natt. Det skriver Politiet i Finnmark på Twitter. Mannen skal ha vært på vei hjem fra festen i Djuphola-området da han forsvant..

NRK - 17 aug 21 kl. 16:15

Sittende politimestre vil fortsette

De offentlige søkerlistene til politimesterstillingene i sju politidistrikt er offentliggjort av Politidirektoratet. Søkerlistene viser at de sittende politimestrene Finnmark, Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Sør-Vest og Innlandet politidistrikt vil fortsette i jobben. I Finnmark og Møre og Romsdal er det kun en søker på lista, noe som trolig innebærer at både Ellen Katrine Hætta i Finnmark og Ingar Bøen i Møre og Romsdal blir sittende, skriver Politiforum..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:12

Diskusjoner om hjemmekontor

En ny NHO-undersøkelse viser at 23 prosent av bedriftene i Troms og Finnmark har diskusjoner om fremtidig bruk av hjemmekontor. Oslo er det fylket i landet der flest bedrifter diskuterer bruken av hjemmekontor. Her har 69 prosent av bedriftene hatt slike diskusjoner.

NRK - 16 sep 21 kl. 15:11

Får eget dyrepoliti

Finnmark politidistrikt har fått et eget dyrepoliti. Fra og med 31. august tredde de to dyrevelferdspolitibetjenetene i Finnmark Martine Moore og Nicholas Aase inn i stillingene.

NRK - 29 sep 21 kl. 16:03

Koronatiltak fjernes i Finnmark

Finnmark politidistrikt har vedtatt å fjerne koronatiltaket som under pandemien nektet utenlandske sjøfolk å gå i land i regionen. – Landlovsnekten oppheves med utgangspunkt i at store deler av befolkningen nå er vaksinert. Samtidig er presset på helseberedskapen i distriktet betydelig redusert, sier avdelingsdirektør Lise Flø ved grense- og utlendingskontroll ved Finnmark politidistrikt Landslovsnekten for utenlandske sjøfolk ble innført 16.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 45 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 30 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 45 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 45 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 1 time siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..

NRK - 2 timer siden

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com