VG > Sport

Wednesday, 01 December, 05:06

VG - 17 okt 21 kl. 16:17

Skrev sanger om pårørende, ble pårørende selv

Skriveprosessen til Marianne Sveen tok en ny vending da datteren Fia ble alvorlig syk..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Marianne Sveen, Fia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skrev, sangerom , pårørende, ble, pårørende, selv
VG - 28 jun 21 kl. 12:51

Skid Row-sanger Johnny Solinger er død

Ifølge den offisielle Skid Row-kontoen på Instagram, er tidligere Skid Row-sanger Johnny Solinger død. Han ble 55 år gammel..

Dagbladet - 15 jul 21 kl. 07:51

Forbyr raske sanger

I Seoul i Sør-Korea forbyr man nå raske sanger på gruppetreningstimer på treningssentrene for å stoppe smittespredningen..

NRK - 25 okt 21 kl. 11:14

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 10 jul 21 kl. 17:45

Gian Franco Kasper er død

Det internasjonale Skiforbundet (FIS) melder om dødsfallet i en pressemelding lørdag kveld. Gian Franco Kasper ble 77 år. For en måned siden ble Kasper erstattet av den svensk-britiske milliardæren Johan Eliasch (59) som FIS-president.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:36

Stortingspresidenten: Dypt tragisk

Jeg sender mine varmeste tanker til de rammede, de pårørende og til lokalsamfunnet, sier stortingspresident Eva Kristin Hansen (Ap) om drapene på Kongsberg. – Den alvorlige hendelsen på Kongsberg er dypt tragisk, skrev Hansen i en uttalelse til NTB onsdag kveld. Omfanget av hendelsen var på det tidspunktet ikke kjent.

NRK - 26 aug 21 kl. 09:49

Forfatter Gunilla Bergström er død

Den svenske forfatteren Gunilla Bergström, som skrev barnebøkene om Albert Åberg, er død. Hun ble 79 år gammel. Det skriver NTB.

NRK - 28 jun 21 kl. 13:44

Skrev på vindu med sprittusj

Ved DNB i Karl Johan har politiet pågrepet en mann som blant annet skrev på et vindu med sprittusj. Da politiet tok kontakt med han begynte han å hisse seg opp mot patruljen, og gikk til angrep på dem. Til slutt ble mannen pågrepet og kjørt arrest, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 31 aug 21 kl. 11:48

EU har nådd vaksinasjonsmål

70 prosent av den voksne befolkningen i EU er nå fullvaksinert mot covid-19. Det kunne Europakommisjonen fortelle tirsdag. Dermed har de nådd et mål som ble satt ved begynnelsen av året.

E24 - 07 aug 21 kl. 16:09

Anita svarer: Hjelp, sjefen vet at jeg vil bytte jobb

Hei Anita! Jeg har søkt på en stilling hos min nåværende arbeidsgiver, en stilling som ble utlyst internt. Nå viser det seg at jeg ikke får den jobben, men utfordringen er at min nåværende leder vet at jeg søkte meg til den andre jobben, og nå er det rett og slett kleint å bli værende der jeg er (...

NRK - 15 jul 21 kl. 23:54

Skrev ut bøter for 16.000 kroner

Parkeringsvakt fra Porsgrunn kommune skrev ut bøter for rundt 16.000 kroner torsdag ettermiddag, skriver avisa Varden. Parkeringsplassen for to populære badeplasser i kommunen førte til at det ikke var plass til alle som ønsket å bade denne varme sommerdagen, og flere valgte å parkere langs veien, noe som ikke er lov, skriver avisen..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt