Dagbladet > Utenriks

Friday, 30 September, 22:26

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 15:04

Skrekkfunn på isbre

Flere lik har kommet til syne i Alpene i Sveits i sommer, som følge av uvanlig høye temperaturer..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Alpene, Sveits

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skrekkfunn, isbre
NRK - 03 jul 22 kl. 16:58

Isbre kollapsa i italienske alpar – fem døde

Femten personar var involverte idet ein isbre kollapsa i dei italienske alpane. Fem skal vere døde, melder AFP. Det skal vere rekordhøge temperaturar i området og fare for ytterlegare ras, skriv den italienske avisa Corriere delle Sera..

NRK - 03 jul 22 kl. 16:58

Isbre kollapsa i italienske alpar – fleire døde

Femten personar var involverte idet ein isbre kollapsa i dei italienske alpane. Minst fem skal vere døde og ti skadde, melder det italienske nyheitsbyrået API. Ulykka skjedde ved fjellet Marmolada, den høgste toppen i dei austlege Dolomittane.

NRK - 03 jul 22 kl. 16:58

Minst fem omkom da isbre løsnet i fjellet i Italia

Minst fem mennesker mistet livet da en del av en isbre løsnet og raste inn i en gruppe fjellklatrere i de italienske alpene, ifølge nødetatene. Åtte er skadd. – Dessverre ble fem personer funnet livløse, sier talsperson Michela Canova i nødetatene til nyhetsbyrået AFP.

Aftenposten - 03 jul 22 kl. 20:40

Flere drept i isbre-ulykke i Italia

Minst seks ble drept da en isbre raste ut fra et fjell i Italia. Klokken 20..

NRK - 03 jul 22 kl. 21:56

Minst seks omkom da isbre løsnet i fjellet i Italia

Minst seks mennesker mistet livet da en del av en isbre løsnet og raste inn i en gruppe fjellklatrere i de italienske alpene, ifølge nødetatene. Åtte er skadd. – Et ras med snø, is og stein traff en sti på et tidspunkt da det var flere taulag der, hvorav noen ble tatt.

NRK - 04 jul 22 kl. 07:37

Redningsarbeidere leter fremdeles etter overlevende etter isbre-ulykke i Italia

Redningsarbeidere i de italienske alpene leter fremdeles etter mulige overlevende etter at en isbre løsnet og raste inn i en gruppe fjellklatrere søndag. Redningsarbeidet starter opp igjen mandag morgen, etter å ha blitt satt på pause i nattetimene. Alle alpine redningsgrupper fra den nærliggende Veneto-regionen har blitt sendt ut, inkludert hunder, for å lete etter fjellklatrerne.

NRK - 04 jul 22 kl. 12:54

19 savnede etter snøskred på isbre i Italia. Åtte er ikke fra Italia

Det er er nå 19 savnede etter snøskredet på en isbre i Italia søndag kveld, skriver Corriere della sera . Avisen skriver at 11 er italienske, åtte er utlendinger: Tre rumenere, en franskmann, en østerriker og fire fra Tsjekkia..

Aftenposten - 04 jul 22 kl. 18:36

Isbre-ulykke i Italia kan ha krevd 20 liv

Redningsarbeidere i de italienske alpene leter etter 13 savnede etter at deler av en isbre løsnet og raste ned på en….

Klartale - 31 aug 22 kl. 06:30

Se hva som skjer med isbreene våre

Den kommer brått på deg. Gjemt mellom stupbratte fjell, svingete vei og tett skog. Bøyabreen er en av Jostedalsbreens brearmer.

Dagbladet - 13 apr 22 kl. 22:32

Skrekkfunn i lagerbygning

Mer enn halvparten av dyrene i den ulovlige, private samlingen som politiet fant i et massivt lager, var sterkt truede eller allerede utryddete arter..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 9 timer siden

Når Putin juger deg rett opp i ansiktet

Når «velgerne» i «valg» støtter opp om regimet med 99 prosent, da vet du at det er diktaturets aller sanneste og avkledte ansikt som snakker, skriver Morten Strand..

Dagbladet - Igår: 09:35

Stenger grensa for russere

Finland har lenge varslet strenge tiltak mot russiske turister. Nå skal grensa stenges, melder finsk storavis..

Dagbladet - Igår: 08:07

- Vil få betydelig effekt

Vladimir Putins mobilisering, og den påfølgende hjerneflukten fra Russland, vil sannsynligvis merkes på russisk økonomi..

Dagbladet - I førrgår: 07:35

Russerne svarer

Russland anklages for å stå bak gasslekkasjen i Østersjøen. Nå svarer ambassaden i Danmark at de tar utgangspunkt i at «kompetente myndigheter undersøker saken»..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 21:52

- Banket opp og voldtatt

Aktivisten og poeten Artjom Kamardin skal mandag ha blitt banket opp og voldtatt av Moskva-politiet etter å ha blitt pågrepet..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 05:51

- Bare oligarkene kan sikre fred i Ukraina

For å få slutt på krigen i Ukraina må Putin dø. Etter det er det bare oligarkene som kan sikre freden, tror den ukrainske forfatteren Andrej Kurkov..

Dagbladet - 27 sep 22 kl. 02:29

- Hun er som psykiateren min

USAs forrige president, Donald Trump, beskriver New York Times-journalist Maggie Haberman som psykiateren sin, ifølge ny bok..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 10:17

15 drept og flere skadd

15 personer er drept og flere skadd etter en skyteepisode på en skole i Izjevsk i Russland. Elleve av de drepte er barn..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 07:40

- Putin kan la seg friste

Store internasjonale medier har meldt at president Putin nå involverer seg mer direkte i krigføringen i Ukraina. Ekspert Tom Røseth ser ikke bort ifra at Putin kan la seg friste til å gjøre det..

Dagbladet - 26 sep 22 kl. 03:27

- Verste månedene i mitt liv

Britiske Shaun Pinner, som ble tatt til fange av russisk-støttede separatister i Ukraina, kommer med rystende detaljer om de siste seks månedene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com