NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:24

NRK - 07 mai 21 kl. 19:08

Skredfare flere steder

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Jotunheimen lørdag. Søndag er listen enda lenger. I tillegg til nevnte steder er det også meldt om snøskredfare, faregrad 3, i Indre Sogn, Hallingdal og Vest-Telemark, opplyser varslingstjenesten Varsom.no. Faregrad 3, som er det nest høyeste nivået, betyr generelt ustabile forhold og risiko for at skred utløses, selv ved liten tilleggsbelastning i brattheng.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest-Finnmark, troms, Jotunheimen, Indre Sogn, Vest-Telemark, Varsom

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skredfare, flere, steder
NRK - 27 feb. 21 kl. 16:11

Stor snøskredfare i nord søndag

Snøskredfaren øker til stor i mye av Nord-Norge på søndag, ifølge varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i de fleste av disse områdene.

NRK - 17 feb. 21 kl. 14:47

Stor snøskredfare flere steder

Det er stor snøskredfare flere steder i morgen. I Sør-Norge er faregraden satt til nivå 4 som er det nest høyeste. Faregraden «stor» innebærer blant annet at ferdsel i skredterreng ikke anbefales, og at det er forventet snøskred som løsner av seg selv, ifølge Hovedredningssentralen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 10:39

Stor snøskredfare i Nord-Trøndelag

Det er stor snøskredfare nord i Trøndelag, og det ventes naturlig utløste skred, melder varsom.no. Også i deler av Nord-Norge og på Vestlandet er det betydelig snøskredfare i dag..

NRK - 03 april 21 kl. 11:15

Betydeleg snøskredfare

I morgon er det meldt betydeleg snøskredfare på Sunnmøre. Mykje nedbør og auka vind fører til utfordringar med fokksnø i fjellet og nokre skred kan bli løyst ut naturleg, melder snøskredvarslinga. I resten av fylket er det meldt moderat snøskredfare..

NRK - 04 april 21 kl. 11:09

Varsler stor snøskredfare

Varsom.no varsler stor snøskredfare for Svalbard øst og Svalbard sør søndag. Store naturlig utløste skred er venta.

NRK - 26 feb. 21 kl. 16:00

Stor snøskredfare i helgen

På søndag øker skredfaren til stor flere steder i Troms og Vest-Finnmark, ifølge varslingstjenesten varsom.no. Det er allerede betydelig snøskredfare i flere områder i Nord-Norge og på Vestlandet..

NRK - 01 april 21 kl. 10:52

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge

Det er fortsatt betydelig snøskredfare i terrenget flere steder i Nord-Norge. Varsom melder faregrad tre for Svartisen, Salten, Ofoten, Lyngen, indre Troms og på Svalbard torsdag og fredag. Onsdag gikk det et skred i Longyearbyen, men ingen ble tatt..

NRK - 05 april 21 kl. 09:47

Snøskredfaren øker på Svalbard

På grunn av vind er snøskredfaren betydelig og økende på Svalbard, melder varsom, som venter store naturlig utløste skred. Flere steder i Nord-Norge har betydelig skredfare de neste dagene. Fra Trollheimen til Indre Fjordane er det stor snøskredfare..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:54

Betydelig snøskredfare mange steder

NVE melder om betydelig snøskredfare - faregrad 3 - på kysten og i fjellet i både Nord-Norge og Sør-Norge, samt på Svalbard. Det ventes store, naturlig utløste skred i Vest-Finnmark, Nord-Troms og på Vestlandet i dag, og på Svalbard i morgen..

NRK - 12 april 21 kl. 16:54

Varsel om betydelig skredfare

Fra onsdag av går skredfaren opp til nivå 3 flere steder i Troms og Finnmark, ifølge varsom.no. Dette gjelder Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 30 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt