NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:50

NRK - 24 jul 22 kl. 04:11

Skotheim med tung avslutning: – Det var tungt

– Det ble ikke riktig den avslutningen på åpningsdagen som vi hadde håpet på, sier NRK-ekspert Vebjørn Rodal. Sander Skotheim rundet av dag én av tikampen med 49,80 sekunder på 400 meter. Totalt har han samlet 4331 poeng. – Det var tungt. Det var mye tyngre enn jeg trodde det skulle bli.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Vebjørn Rodal, Skotheim, Damian Warner, Canada

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skotheimmed , tung, avslutningDet var , tungt
NRK - 24 jul 22 kl. 02:58

Skotheim ypper med stjernene

Sander Skotheim satte personlig rekord med et kjempehopp på 2,17 meter i herrenes høydekonkurranse. Han var den som hoppet høyest av samtlige 24 utøvere. Skotheim lå på 11.

NRK - 15 aug 22 kl. 06:50

EM: Ni nordmenn i aksjon

Hele ti norske utøvere skal i aksjon i EMs første økt. 10.00 Kulestøt, menn, kvalifisering (Marcus Thomsen) 10.

NRK - 15 aug 22 kl. 06:50

EM: Ti nordmenn i aksjon

Hele ti norske utøvere skal i aksjon i EMs første økt. 10.00 Kulestøt, menn, kvalifisering (Marcus Thomsen) 10.

Aftenposten - 25 jul 22 kl. 04:35

VM-debutant Skotheim på 15. plass i tikamp

EUGENE (VG) Sander Aae Skotheim (20) slet på dag to av tikamp. Til slutt ble Oslo-mannen nummer 15 i VM-debuten..

VG - 25 jul 22 kl. 04:35

VM-debutant Skotheim på 15. plass i tikamp

EUGENE (VG) Sander Aae Skotheim (20) slet på dag to av tikamp. Til slutt ble Oslo-mannen nummer 15 i VM-debuten..

Aftenposten - 05 feb 23 kl. 17:35

Mangekjemper Skotheim satte sesongens tredje norgesrekord

Sander Aae Skotheim stod for norsk rekord i syvkamp i Tallinn. Det er den tredje norske rekorden i friidrett denne….

Aftenposten - 05 mar 23 kl. 17:46

Skotheim tok sølv i syvkamp i innendørs-EM

Sander Aae Skotheim (20) tok sølv i syvkamp under innendørs-EM i Istanbul..

VG - 05 mar 23 kl. 17:46

Skotheim tok sølv i syvkamp i innendørs-EM

Sander Aae Skotheim (20) tok sølv i syvkamp under innendørs-EM i Istanbul. Det er mangekjemperens første EM-medalje på seniornivå..

VG - 28 maj 23 kl. 18:25

Skotheim knuste den norske rekorden i tikamp – klarte VM-kravet

Sander Aae Skotheim (20) knuste Markus Rooths norske rekord i tikamp da han fikk 8590 poeng i et stevne i østerrikske Götzis i helgen..

NRK - 21 okt 22 kl. 14:05

Foreldrenes advokat: – De tar avgjørelsen tungt

Bistandsadvokatene til Lena og Stine Sofies foreldre sier de tar frifinnelsen tungt, men at de har vært mentalt forberedt på at det kunne skje. – De har vært forberedt på at dette var noe som kunne komme. Perioden etter at saken ble gjenopptatt har vært tung for dem, sier bistandsadvokat Håkon Brækhus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 4 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com