Hegnar.no > Økonomi

Tirsdag, 27 Juli, 23:52

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skolerog , barnehager, installere, nettfilter
Dagbladet - 01 sep. 19 kl. 09:52

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

NRK - 17 juni 21 kl. 08:28

Norsk par kjøper opp svenske skoler

Hans Jacob og Randi Sundby driver selskapet Dibber, som har kjøpt opp et stort antall barnehager og skoler i Sverige. Det er Aftonbladet som rapporterer om saken. Til sammen eier paret 65 barnehager og 14 skoler i Sverige, og de sier at planen er å fortsette å vokse.

P4 - 22 aug. 19 kl. 05:49

Tilsyn av komunnale barnehager har gått ned

Etter at det ble innført nye krav som skulle bedre kvaliteten på norske barnehager har tilsynene av kommunale barnehager i Oslo gått kraftig ned. I fjor ble 49 prosent av kommunale barnehager undersøkt, mot 75 prosent for tre år siden, samtidig som tilsynene av private barnehager opprettholdes. Stortingspolitiker Mathilde Tybring-Gjedde, reagerer og sier til Dagsavisen at ujevnheten er urovekkende.

NRK - 21 april 20 kl. 09:07

Antall barnehager går fortsatt ned

Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at det i 2019 var totalt 5.730 barnehager i Norge med 275.804 barn.

NRK - 12 mai 21 kl. 15:30

Massetesting i Lørenskog

Denne uka starter Lørenskog massetesting av foreldre og ansatte ved barnehager og barneskoler. I første omgang er det to skoler og to barnehager som tilbyr testing, mens det fra 18. mai vil gjelde alle kommunale skoler og barnehager.

P4 - 12 mars 20 kl. 05:37

Frp i Oslo vil stenge skoler

Frps Oslo-parti vil ha mer omfattende tiltak enn den planen som byrådsleder Raymond Johansen la fram i går. Frps Aina Stenersen sier de blant annet vil stenge alle barnehager og skoler - og innføre gratis parkeringsplasser og bompasseringer, for å få flere til å bruke privatbil, som skal hindre smitte via kollektivtransport. Når det gjelder stenging av skoler og barnehager er det ifølge NTB ventet en ny vurdering av det spørsmålet i et møte i kriseledelsen i Oslo kommune i dag..

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Alle barnehager og skoler i Oslo stenges

Byrådet har i dag bestemt at alle skoler og barnehager i Oslo kommune stenges fra og med mandag 16. mars. Ungdomsskoler og videregående skoler stenges fra og med fredag 13.

VG - 12 mars 20 kl. 10:18

Videregående skoler stenges i hele landet - barnehager og skoler i Oslo, Bergen og Ålesund stenges

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at alle skoler og barnehager skal stenges. Det samme har Bergen, Ålesund bestemt og flere kommuner bestemt. I alle fylker stenges de videregående skolene..

NRK - 18 mars 20 kl. 15:13

Wales stenger skoler og barnehager

Wales stenger sine skoler og barnehager fra fredag. Det samme vil trolig Skottland gjøre ifølge førsteminister Nicola Sturgeon. England vurderer nå det samme.

P4 - 04 april 20 kl. 11:45

Mener noen skoler kan åpne før andre

- Kommunene bør selv få være med på å bestemme når skoler og barnehager kan åpne igjen. Det mener Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. De har vært stengt over hele landet i tre uker, og det er ikke bestemt hva som skjer etter påske.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt