VG > Innenriks

Friday, 24 March, 10:46

VG - 07 feb 23 kl. 09:20

Skoleelev falt fra tak - sendt til sykehus

En elev på en skole i Stavanger er fraktet til akuttmottaket ved Stavanger universitetssykehus etter å ha falt ned fra et tak på eller ved skolen..
Les mer på VG


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleelev, faltfra , tak, sendt, til, sykehus
NRK - 13 mar 23 kl. 19:03

Treåring skjøt og drepte søster (4) i USA

En fire år gammel jente i Texas ble drept da hennes tre år gamle søster fikk tak i et usikret håndvåpen og avfyrte et skudd. Den tragiske hendelsen skjedde mens flere voksne, deriblant jentenes foreldre, var til stede i familiens hus i Houston i Texas søndag. – Treåringen fikk tak i en ladd, halvautomatisk pistol.

NRK - 12 okt 22 kl. 17:41

Nedgang på Oslo Børs

Nedgang i oljeprisen og fall for olje- og energiselskapene bidro til at hovedindeksen på Oslo Børs gikk ned 0,91 prosent til 1.107,24 poeng. Dagens mest omsatte aksje ble Equinor, som likevel falt med 1,4 prosent.

NRK - 28 feb 23 kl. 22:40

Børsfall i USA i februar

Amerikanske børser falt den siste handledagen i februar, og måneden endte dermed med nedgang. Dow Jones indeksen falt med 0,7 prosent tirsdag og har falt med 4,2 prosent i februar. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen endte 0,3 prosent ned tirsdag, og har falt med 2,6 prosent i februar.

Klartale - 13 okt 22 kl. 06:00

FN mener Finland har brutt rettighetene til barn i Syria

Finland har ansvaret. De har muligheten til å beskytte de finske barna i disse leirene. Det kan de gjøre ved å få sendt dem hjem til Finland.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

NRK - 07 feb 23 kl. 09:14

Elev til akutten etter fall fra et tak

En elev på Jåttå videregående skole i Stavanger er brakt til akuttmottaket ved Stavanger universitetssjukehus i ambulanse. Gutten har falt fra et tak i eller ved skolen, melder politiet. Ulykken skjedde rett før klokken 09.

NRK - 08 mar 23 kl. 13:17

Tak raste ned på skole

Deler av et tak på Begby barne- og ungdomsskole i Fredrikstad falt ned i ettermiddag. Ingen elever eller andre ble skadet. Skolen har varslet de foresatte og stengt bygget fram til fagfolk fra kommunen har undersøkt det, sier rektor Tom Richard Berg..

NRK - 15 dec 22 kl. 23:23

Kraftig kursfall på New York-børsene – Nasdaq falt hele 3,2 prosent

Aksjekursene falt markert i New York torsdag på grunn av markedets frykt for at sentralbanken vil ta sjansen på en resesjon for å få kontroll over inflasjonen. Dow Jones falt 2,3 prosent, mens S & P-indeksen endte ned med 2,5 prosent. Teknologitunge Nasdaq falt hele 3,2 prosent.

NRK - 02 jan 23 kl. 11:00

Obos-prisene falt 4,2 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo falt 4,2 prosent fra november til desember. På landsbasis var nedgangen 3,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Prisene pleier å falle i desember, men falt langt mer enn normalt i desember i fjor.

NRK - 18 jan 23 kl. 13:42

Arbeidsulykke på Mongstad: Skal ha falt 10 – 20 meter

Naudetatane har rykka ut til ei arbeidsulykke på Mongstad. Ein mann har falle ned frå eit stillas. Det er ukjend status på vedkommande.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Regjeringen: Gir elever rett til videregående på ubestemt tid

Kunnskapsminister Tonje Brenna og regjeringen foreslår rett til videregående opplæring frem til elevene fullfører, pluss rett til å bytte studieretning..

VG - 4 timer siden

Valgforskere om hovedmotstanderne: Ikke lett å se forskjell

Høyre tjener på å la kritikken mot Støre-regjeringen gå sin gang og ikke være for konkrete på egne alternativer, mener valgforskere. De forstår at vanlige folk sliter med å se forskjell..

VG - 16 timer siden

Massiv interesse for gammel tomt: Solgt for seks ganger mer enn prisantydning

Det gamle tunet har hverken strøm eller innlagt vann. Nå er det solgt – til seks ganger mer enn prisantydning..

VG - 16 timer siden

Politiet: Kvinne har blitt utsatt for vold og kjørt bort i bil

Kvinnen skal ha vært utsatt for slag i ansiktet. Politiet ber eventuelle vitner melde seg..

VG - 17 timer siden

Lekkasje fra Høyre: Skattelette til de med lavest inntekt

En enstemmig resolusjonskomite i Høyre går inn for å gi skattelette til de med lavest inntekt og å lette på importvernet for å senke matvarepriser..

VG - 18 timer siden

Elever får bestemme på skolen - med loven i hånd

HERSLEB SKOLE (VG) Regjeringen gir landets 820.000 skoleelever lovfestet rett til å medvirke i alle skolebeslutninger som angår dem selv..

VG - 19 timer siden

Stortinget tar «gullkort»-grep: Forbyr påvirkningsarbeid

Stortinget vil innføre forbud mot at tidligere stortingspolitikere bruker det såkalte «gullkortet» til å drive politisk påvirkningsarbeid..

VG - 22 timer siden

Unge Høyre vil slåss for Nato-baser i Norge

Unge Høyre skal denne helgen prøve å overbevise moderpartiet om å tillate fast stasjonering av amerikanske fly, tanks og droner i Norge..

VG - 23 timer siden

Mehl varsler strakstiltak for Bredtveit fengsel

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl ser svært alvorlig på situasjonen for kvinner som soner i fengsel – spesielt på Bredtveit. Nå varsler hun tiltak..

VG - Igår: 10:31

Stortinget forbyr Tiktok og Telegram på tjenestetelefoner

Stortingets presidentskap forbyr appene Tiktok og Telegram på alle enheter med tilgang til Stortingets systemer. Representantene bes avinstallere appene «så raskt som mulig»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com