NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:45

NRK - 01 feb 23 kl. 09:14

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleassistent, tiltalt, for, seksuelle, overgrep
NRK - 08 dec 22 kl. 11:03

Tiltalt for overgrep mot tre 7-åringer på Oslo-skole

En mann i 30-årene må møte i retten tiltalt for seksuelle overgrep mens han var på jobb ved en skole i Oslo. Mannen må i februar møte i Oslo tingrett, tiltalt for seksuelle overgrep mot tre 7-åringer på en skole i hovedstaden. Overgrepene skal ha skjedd mens den tiltalte mannen var på jobb som skoleassistent.

NRK - 29 jan 23 kl. 08:32

Skoleassistent tiltalt for seksuelle handlinger med tre elever

En assistent i 30-årene på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuell handling med tre jenter i sju-åtteårsalderen i spisepausene på skolen der han jobbet. Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 304 for å ha foretatt seksuell handling med barn under 16 år. De tre fornærmede jentene i saken ble ifølge tiltalen befølt utenpå genseren og strøket på lårene mens assistenten hadde dem på fanget og «beveget sitt underliv fram og tilbake.

NRK - 18 nov 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige i Alta

En snart 40 år gammel mann er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn under 16 år i Alta. Det melder NTB. Ifølge tiltalebeslutningen fra Troms og Finnmark statsadvokatembeter er mannen tiltalt for seksuell omgang med en 14 år gammel jente ved to tilfeller i 2019.

NRK - 03 nov 22 kl. 10:37

Høgsterett: Kjøp av seksuelle tenester via sugardating-sider er straffbart

Ein mann er dømd i Høgsteretten for å ha seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år og kjøp av seksuelle tenester frå jenter både under og over 18 år, etter å ha innleia seksuelle forhold til jentene gjennom to ulike sugardating-nettstader, skriv Høgsterett i ei avgjerd. Mannen meinte at forholda til jentene over 16 år ikkje blei ramma av straffelova fordi det var snakk om såkalla sugardating-relasjonar. Retten la til grunn at det ved vurderinga av om handlingane blir ramma av straffelova, ikkje er avgjerande kva forholdet blir kalla eller korleis partane kom i kontakt.

NRK - 19 dec 22 kl. 05:11

Oslomann tiltalt for flere overgrep mot mindreårige

En 30 år gammel mann fra Oslo er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn mellom 14 og 16 år. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år eller fått barn mellom 14 og 16 år til å utføre handlinger som svarte til seksuell omgang med seg selv. Overgrepene har skjedd mot unge jenter via Snapchat og med webkamera i 2021 og 2022.

NRK - 19 dec 22 kl. 13:23

Råd vil avkriminalisere sexkjøp som ikke omfattes av lovens forbud mot seksuelle krenkelser

Sexkjøp mellom voksne bør avkriminaliseres, såfremt handlingene ikke omfattes av straffelovens kapittel om seksuallovbrudd, mener straffelovrådet. Rådet har gjennomgått hele kapitlet i straffeloven, først og fremst for å sikre at retten til selv å bestemme hvem man vil ha sex med, tilstrekkelig vernes. – All seksuell samhandling må bygge på frivillighet.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:49

Tiltalt for overgrep mot unge jenter

En 19 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem unge jenter via Snapchat. Jentene, som er mellom 13 og 16 år, sendte videoer til tiltalte mens de utførte seksuelle handlinger med seg selv mot betaling. Han er også tiltalt for seksuell omgang med ei 13 år gammel jente..

NRK - 24 jan 23 kl. 13:00

Ber om elleve års fengsel for voldtektstiltalt barne- og ungdomsarbeider

En barne- og ungdomsarbeider i 20-årene er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot 18 barn. Aktor ber om elleve års fengsel for mannen. Tirsdag holdt aktor sin prosedyre i rettssaken i Sør-Rogaland tingrett og la da ned påstand om elleve års fengsel, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:50

18-åringer tiltalt for væpnet ran

To 18-åringer er tiltalt etter det væpnede ranet på Rema 1000 Byterminalen i Stavanger i mai i fjor. En av personene er tiltalt for å ha utført selve ranet, mens den andre er tiltalt for å ha medvirket til handlingen. Samme person som er tiltalt for ranet, er også tiltalt for å ha stjålet en semitrailer i august samme år.

NRK - 06 nov 22 kl. 17:00

19 år gammel mann tiltalt for seksuelle overgrep mot flere mindreårige

En 19 år gammel mann fra Rogaland er tiltalt for seksuelle overgrep mot flere mindreårige jenter og gutter mens han var ansatt som ungdomsarbeider. 19-åringen skal ha voldtatt flere av de fornærmede, skriver Stavanger Aftenblad. Tiltalte ble pågrepet i mars i år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com