NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 10:11

NRK - 01 feb 23 kl. 09:14

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleassistent, tiltalt, for, seksuelle, overgrep
NRK - 08 dec 22 kl. 11:03

Tiltalt for overgrep mot tre 7-åringer på Oslo-skole

En mann i 30-årene må møte i retten tiltalt for seksuelle overgrep mens han var på jobb ved en skole i Oslo. Mannen må i februar møte i Oslo tingrett, tiltalt for seksuelle overgrep mot tre 7-åringer på en skole i hovedstaden. Overgrepene skal ha skjedd mens den tiltalte mannen var på jobb som skoleassistent.

NRK - 29 jan 23 kl. 08:32

Skoleassistent tiltalt for seksuelle handlinger med tre elever

En assistent i 30-årene på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuell handling med tre jenter i sju-åtteårsalderen i spisepausene på skolen der han jobbet. Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 304 for å ha foretatt seksuell handling med barn under 16 år. De tre fornærmede jentene i saken ble ifølge tiltalen befølt utenpå genseren og strøket på lårene mens assistenten hadde dem på fanget og «beveget sitt underliv fram og tilbake.

NRK - 27 jun 23 kl. 21:05

Regjeringspartiene dropper forslag om å senke den seksuelle lavalderen

Arbeiderpartiet og Senterpartiet ser ikke noe behov for å senke den seksuelle lavalderen i Norge. – For Senterpartiet sin del ser vi ingen grunn til å senke den seksuelle lavalderen. Det er ikke et sterkt ønske blant barn og unge selv, og kan kanskje heller være med på å øke presset på seksuell debut, sier stortingsrepresentant Ivar Prestbakmo (Sp) til Vårt Land.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 03 nov 22 kl. 10:37

Høgsterett: Kjøp av seksuelle tenester via sugardating-sider er straffbart

Ein mann er dømd i Høgsteretten for å ha seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år og kjøp av seksuelle tenester frå jenter både under og over 18 år, etter å ha innleia seksuelle forhold til jentene gjennom to ulike sugardating-nettstader, skriv Høgsterett i ei avgjerd. Mannen meinte at forholda til jentene over 16 år ikkje blei ramma av straffelova fordi det var snakk om såkalla sugardating-relasjonar. Retten la til grunn at det ved vurderinga av om handlingane blir ramma av straffelova, ikkje er avgjerande kva forholdet blir kalla eller korleis partane kom i kontakt.

NRK - 18 nov 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige i Alta

En snart 40 år gammel mann er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn under 16 år i Alta. Det melder NTB. Ifølge tiltalebeslutningen fra Troms og Finnmark statsadvokatembeter er mannen tiltalt for seksuell omgang med en 14 år gammel jente ved to tilfeller i 2019.

NRK - 19 dec 22 kl. 05:11

Oslomann tiltalt for flere overgrep mot mindreårige

En 30 år gammel mann fra Oslo er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn mellom 14 og 16 år. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år eller fått barn mellom 14 og 16 år til å utføre handlinger som svarte til seksuell omgang med seg selv. Overgrepene har skjedd mot unge jenter via Snapchat og med webkamera i 2021 og 2022.

NRK - 15 jan 24 kl. 16:18

Skoleansatt i Oslo tiltalt for seksuelle overgrep mot elev

Mens han var ansatt ved en skole i Oslo, skal en 25-åring ha begått to tilfeller av seksuelle overgrep mot en elev. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med en tenåringsjente i en bil. Han er i tillegg tiltalt for ett tilfelle av seksuell handling mot den samme jenta, denne gangen på den aktuelle skolen han var ansatt ved.

NRK - 12 jun 23 kl. 08:14

I retten for seksuelle handlinger med mindreårige

En ung mann er tiltalt for seksuelle handlinger med fire mindreårige jenter i Trondheim. Mannen, som er tidlig i tjueåra, er også tiltalt for seksuelle handlinger med to andre mindreårige og for overgrepsbilder. Jentene kom i kontakt med tiltalte via snapchat, og de fleste var 15 år.

NRK - 03 jul 23 kl. 00:59

Abida Rajas eksmann tiltalt for voldtekter og familievold

Da Abida Raja ga ut boken «Abida Raja. Frihetens øyeblikk» i fjor, skrev hun at eksmannen var anmeldt for vold og seksuelle overgrep. Nå er tiltalen klar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Prinsesse Ingrid Alexandra er på Rikshospitalet

Prinsesse Ingrid Alexandra er sett på veg til Rikshospitalet. Kong Harald blei innlagd sundag kveld etter at han blei sjuk i Malaysia. Det var VG som først omtalte saka.

NRK - 45 minutter siden

Bakkeansatte i Lufthansa varsler streik

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike torsdag og fredag denne uken, opplyser fagforeningen Verdi, ifølge AFP. De ansatte krever høyere lønn og bedre arbeidsforhold. Streiken kommer etter to tidligere streiker i den samme konfliktrunden.

NRK - 30 minutter siden

VG: Prinsesse Ingrid Alexandra er på Rikshospitalet

Prinsesse Ingrid Alexandra er sett på veg til Rikshospitalet, skriv VG. Kong Harald blei innlagt sundag kveld etter at han blei sjuk i Malaysia. Kongen blei innlagt på sjukehus i Malaysia med ein infeksjon førre tysdag.

NRK - 30 minutter siden

Ope i Kvam

Fylkesveg 79 mellom Steinstø og Ytre Ålvik i Kvam er opna for trafikk etter steinspranget i dag tidleg. Det vart først opplyst at ein geolog ville gjere ny vurdering klokka 12, men allereie i 09-tida var vegen opna..

NRK - 45 minutter siden

Savnet snøskuterfører funnet i god behold

Snøskuterføreren ble funnet i god behold mandag morgen, melder NTB. Mannen ble meldt savnet fra Hattfjelldal i Nordland søndag..

NRK - 45 minutter siden

Tysk fagforening varsler streik i Lufthansa

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike i to dager fra torsdag, opplyser fagforeningen, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Minst 30.534 palestinere drept i Gaza

Tallet på drepte palestinere siden den israelske militæroffensiven mot Gaza begynte 7. oktober har nådd 30.534, mens 71.

NRK - 2 timer siden

Stordalen er på plass i retten

I dag startar rettssaka mellom Petter Stordalen og skattemyndigheitene. Staten krev fleire hundre millionar i ubetalt skatt frå hotelleigaren. Stordalen skal ha utnytta ein skattefordel han ikkje hadde rett på, via holdingselskapet Strawberry, ifølge staten.

NRK - 1 time siden

Kjønnsforskjellane aukar i høgare utdanning

Det er ein større andel kvinner enn menn med høgare utdanning i alle norske kommunar. Det viser Statistisk sentralbyrå (SSB) si årlege kartlegging av korleis det går med likestillinga i norske kommunar. – Vi ser at kjønnslikestillinga sakte går i rett retning, men i høgare utdanning ser vi at kjønnsforskjellane aukar, seier likestillingskoordinator Hanne Stangebye Arnesen i SSB (NTB).

NRK - 1 time siden

Uvêr i fjellet

Fylkesveg 50 Hol-Aurland er mellombels stengd. Årsaka er uvêr, melder Vegtrafikksentralen. Over Hardangervidda er det stengt for mindre køyretøy, men kolonnekøyring for store køyretøy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com