NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:32

NRK - 29 jan 23 kl. 08:32

Skoleassistent tiltalt for seksuelle handlinger med tre elever

En assistent i 30-årene på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuell handling med tre jenter i sju-åtteårsalderen i spisepausene på skolen der han jobbet. Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 304 for å ha foretatt seksuell handling med barn under 16 år. De tre fornærmede jentene i saken ble ifølge tiltalen befølt utenpå genseren og strøket på lårene mens assistenten hadde dem på fanget og «beveget sitt underliv fram og tilbake.» De angivelige overgrepene skjedde i spisepausene, går det fram av tiltalen fra politimesteren i Oslo. Oslo tingrett har satt av tre dager til saken som starter onsdag 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skoleassistent, tiltalt, for, seksuelle, handlingermed , tre, elever
NRK - 01 feb 23 kl. 09:14

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 08 dec 22 kl. 11:03

Tiltalt for overgrep mot tre 7-åringer på Oslo-skole

En mann i 30-årene må møte i retten tiltalt for seksuelle overgrep mens han var på jobb ved en skole i Oslo. Mannen må i februar møte i Oslo tingrett, tiltalt for seksuelle overgrep mot tre 7-åringer på en skole i hovedstaden. Overgrepene skal ha skjedd mens den tiltalte mannen var på jobb som skoleassistent.

NRK - 18 nov 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige i Alta

En snart 40 år gammel mann er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn under 16 år i Alta. Det melder NTB. Ifølge tiltalebeslutningen fra Troms og Finnmark statsadvokatembeter er mannen tiltalt for seksuell omgang med en 14 år gammel jente ved to tilfeller i 2019.

NRK - 03 nov 22 kl. 10:37

Høgsterett: Kjøp av seksuelle tenester via sugardating-sider er straffbart

Ein mann er dømd i Høgsteretten for å ha seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år og kjøp av seksuelle tenester frå jenter både under og over 18 år, etter å ha innleia seksuelle forhold til jentene gjennom to ulike sugardating-nettstader, skriv Høgsterett i ei avgjerd. Mannen meinte at forholda til jentene over 16 år ikkje blei ramma av straffelova fordi det var snakk om såkalla sugardating-relasjonar. Retten la til grunn at det ved vurderinga av om handlingane blir ramma av straffelova, ikkje er avgjerande kva forholdet blir kalla eller korleis partane kom i kontakt.

NRK - 19 dec 22 kl. 05:11

Oslomann tiltalt for flere overgrep mot mindreårige

En 30 år gammel mann fra Oslo er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn mellom 14 og 16 år. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år eller fått barn mellom 14 og 16 år til å utføre handlinger som svarte til seksuell omgang med seg selv. Overgrepene har skjedd mot unge jenter via Snapchat og med webkamera i 2021 og 2022.

NRK - 19 dec 22 kl. 13:23

Råd vil avkriminalisere sexkjøp som ikke omfattes av lovens forbud mot seksuelle krenkelser

Sexkjøp mellom voksne bør avkriminaliseres, såfremt handlingene ikke omfattes av straffelovens kapittel om seksuallovbrudd, mener straffelovrådet. Rådet har gjennomgått hele kapitlet i straffeloven, først og fremst for å sikre at retten til selv å bestemme hvem man vil ha sex med, tilstrekkelig vernes. – All seksuell samhandling må bygge på frivillighet.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:49

Tiltalt for overgrep mot unge jenter

En 19 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem unge jenter via Snapchat. Jentene, som er mellom 13 og 16 år, sendte videoer til tiltalte mens de utførte seksuelle handlinger med seg selv mot betaling. Han er også tiltalt for seksuell omgang med ei 13 år gammel jente..

NRK - 24 jan 23 kl. 13:00

Ber om elleve års fengsel for voldtektstiltalt barne- og ungdomsarbeider

En barne- og ungdomsarbeider i 20-årene er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot 18 barn. Aktor ber om elleve års fengsel for mannen. Tirsdag holdt aktor sin prosedyre i rettssaken i Sør-Rogaland tingrett og la da ned påstand om elleve års fengsel, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:50

18-åringer tiltalt for væpnet ran

To 18-åringer er tiltalt etter det væpnede ranet på Rema 1000 Byterminalen i Stavanger i mai i fjor. En av personene er tiltalt for å ha utført selve ranet, mens den andre er tiltalt for å ha medvirket til handlingen. Samme person som er tiltalt for ranet, er også tiltalt for å ha stjålet en semitrailer i august samme år.

NRK - 29 maj 23 kl. 16:06

Ber om tre års fengsel for sovevaldtekt

Aktor Benedicte Hordnes ber om tre års fengsel for mannen som står tiltalt for sovevaldtekt og å ha seksuell omgang med eit barn under 16 år. Mannen er ein av totalt fem tiltalte i den mykje omtala gruppevaldtektssaka som går i Hordaland tingrett. I dag er siste dag i retten og aktor har lagt fram følgande påstandar om dei fem tiltalte: Mann (23) tiltalt for grov valdtekt og seksuell omgang med barn under 16 år: Fem år og seks månadar i fengsel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 1 time siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 2 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com