NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:52

NRK - 18 april 21 kl. 23:10

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Table Mountain, Cape Town, Sør-Afrika, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbrann, spredt, til, universitet
NRK - 07 feb. 21 kl. 16:09

Kamp om universitet i Tyrkia

Kampen om Istanbuls mest prestisjefylte universitet Boğaziçi (Bosporos) Universitet bygger seg opp. Både ansatte og studenter protesterer høylytt på femte uken mot at president Erdoğan innsatte en partifelle som rektor..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 21:36

Universitetet er rammet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert..

NRK - 09 juni 21 kl. 03:31

Omfattende skogbrann i Arizona

Brannmannskaper sliter med å få kontroll på en stor skogbrann i delstaten Arizona i USA. Tusenvis av boliger er evakuert, og mange kan måtte følge etter. Skogbrannen brer seg over to fylker, og har foreløpig spredt seg i et område på 290 kvadratkilometer..

VG - 03 juni 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll i Øygarden – spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har spredt seg til et hus..

VG - 03 juni 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll på Sotra – spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har spredt seg til to hus. – Det er potensial for en katastrofe, sier brannvesenet..

NRK - 05 mars 21 kl. 23:58

Vil saksøke polsk universitet

En tidligere norsk legestudent oppfordrer studenter til å gå til gruppesøksmål mot Det Medisinske Universitet i Gdansk i Polen. Flere mener at universitetet stryker studenter for å tjene penger, men det aviser professoren..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 07:09

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side.

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side..

NRK - 15 mars 21 kl. 23:09

Universitet i Oslo stenger ned

Universitet i Oslo stenger dørene på grunn av den alvorlige smittesituasjonen i Oslo og Viken. Det kommer frem i en e-post til studentene mandag kveld, skriver Dagbladet. Undervisningen blir gitt digitalt fra tirsdag klokka 12.

NRK - 16 juni 21 kl. 15:15

Folkeavstemning om universitet

Ungarns statsminister ombestemmer seg og vil ha folkeavstemning om etableringen av et kinesisk universitet i Budapest. Folkeavstemningen skal holdes etter valget på ny nasjonalforsamling neste år. Det har vært store protester mot det nye universitetet.

Klartale - 19 april 21 kl. 12:39

Skogbrann i Cape Town har spredt seg til universitetet

Studentene flyktet til fots fra brannen på universitetet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 15 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 30 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 30 minutter siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 1 time siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 1 time siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt