NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 04:07

NRK - 18 apr 21 kl. 23:10

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Table Mountain, Cape Town, Sør-Afrika, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbrann, spredt, til, universitet
NRK - 09 aug 21 kl. 03:51

Flere båter i brann i Rørvik

Det brøt ut brann i en stor båt som lå fortøyd ved Rørvik natt til mandag. Brannen har spredt seg, og folk som sover i fartøyer vekkes og evakueres. Det ble først meldt om brann i en båt i 3.

NRK - 07 feb 21 kl. 16:09

Kamp om universitet i Tyrkia

Kampen om Istanbuls mest prestisjefylte universitet Boğaziçi (Bosporos) Universitet bygger seg opp. Både ansatte og studenter protesterer høylytt på femte uken mot at president Erdoğan innsatte en partifelle som rektor..

Dagbladet - 18 apr 21 kl. 21:36

Universitetet er rammet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert..

NRK - 09 jun 21 kl. 03:31

Omfattende skogbrann i Arizona

Brannmannskaper sliter med å få kontroll på en stor skogbrann i delstaten Arizona i USA. Tusenvis av boliger er evakuert, og mange kan måtte følge etter. Skogbrannen brer seg over to fylker, og har foreløpig spredt seg i et område på 290 kvadratkilometer..

VG - 03 jun 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll i Øygarden – spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har spredt seg til et hus..

VG - 03 jun 21 kl. 15:53

Brann ute av kontroll på Sotra – spredt seg til hus

Brannen på Sotra i Øygarden har spredt seg til to hus. – Det er potensial for en katastrofe, sier brannvesenet..

NRK - 01 sep 21 kl. 09:15

Brann spredt seg til skog

Brannen skal ha spredt seg til skog rundt den brennende båten. Nødetatene er snart på stedet. Fylkesvei 3214 i Vivestadåsen er stengt som følge av veien..

NRK - 28 okt 21 kl. 11:57

Full overtenning på campingplass

Det brenner i en campingvogn på Dilling i Moss kommune. Det skriver politiet på Twitter. Brannen har spredt seg til andre campingvogner, og nødetatene er på vei.

NRK - 05 mar 21 kl. 23:58

Vil saksøke polsk universitet

En tidligere norsk legestudent oppfordrer studenter til å gå til gruppesøksmål mot Det Medisinske Universitet i Gdansk i Polen. Flere mener at universitetet stryker studenter for å tjene penger, men det aviser professoren..

Aftenposten - 29 jan 21 kl. 07:09

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side.

I helgen stengte Sverige grensen mot Norge. Men mutasjonen kan ha spredt seg like mye på svensk side..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt