VG > Innenriks

Thursday, 30 June, 09:41

VG - 26 apr 22 kl. 19:28

Skogbrann i Bergen

Tirsdag begynte det å brenne i terrenget i Espeland nord i Bergen. Totalt syv personer og rundt 25 personer har blitt evakuert som følge av skogbrannen..
Les mer på VG


Les mer om:
Espeland, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skogbranni , Bergen
NRK - 05 jun 22 kl. 14:36

Skogbrann i Froland i Agder

Det har oppstått skogbrann i Mykland i Froland. Brannvesenet opplyser at de ikke har kontroll og at det er tilkalt skogbrann-helikopter. En låve og et uthus har brent ned.

NRK - 17 apr 22 kl. 21:18

Rykker ut til skogbrann i Bergen

Brannvesenet melder om skogbrann på Sætrefjellet i Ytre Arna i Bergen. Det er sendt ut ressursar frå Fana, Arna og Åsane stasjon, melder 110-sentrale på Twitter..

VG - 26 apr 22 kl. 19:28

Politiet har en mistenkt etter skogbrann i Bergen

Tirsdag var det en større skogbrann i Espeland nord i Bergen. Brannvesenet har nå kontroll på brannen. Politiet melder at de har en mistenkt..

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

NRK - 31 okt 21 kl. 23:44

Stor skogbrann i Austerrike

Austerrike får hjelp av fleire EU-land med å sløkke ein skogbrann som har herja i ei veke i Hirschwang an der Rax, nær Neunkirchen. To italienske brannsløkkingsfly, to spesialhelikopter frå Tyskland og eit helikopter frå Slovakia tar del i sløkkinga..

NRK - 08 apr 22 kl. 05:30

Ekstra beredskap for skogbrann

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har ekstra beredskap for skogbrann i påsken. Det settes inn et skogbrannhelikopter på Torp i Sandefjord, Sauda og på Kjeller fra og med i dag. På Torp starter den faste beredskapen 15.

NRK - 22 apr 22 kl. 12:37

Skogbrann i Oslo - fare for spredning

Det meldes om en pågående skogbrann i Ringeriksflaka, nord-vest for Tryvannstårnet i Oslo. Det er cirka ett mål som brenner, melder Oslos 110-sentral. – Vi har ressurser på stedet, flere ressurser er på vei, skriver de på Twitter.

NRK - 24 apr 22 kl. 16:23

Skogbrann i Asker

Brannvesenet har rykket ut til skogbrann på toppen av Skaugumåsen i Asker. De har startet med slukking..

NRK - 25 apr 22 kl. 11:35

Stor skogbrannfare på Vestlandet

Vind og lite nedbør gjør at faren for skogbrann justeres opp til oransje nivå på Vestlandet sør for Stad. Vegetasjon kan antennes svært lett, ifølge Varsom.no.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Ferieplanene gikk i vasken: – Jeg blir så forbanna

Reisefølget på åtte skulle endelig på sommerferie til Barcelona, og pustet lettet ut da pilotstreiken i SAS ble forskjøvet. Så ble flyet kansellert likevel..

VG - 18 timer siden

NSM om hackerangrep: – Lavskala krise

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) bekrefter at flere store norske virksomheter det siste døgnet har vært utsatt for tjenestenektangrep..

VG - 19 timer siden

Poltiiet går ut med nye bilder av siktede

Politiadvokat Børge Enoksen deler nye bilder av siktede og oppfordrer flere vitner om å ta kontakt på en pressekonferanse etter angrepet på utestedene i Oslo..

VG - 23 timer siden

BankID og Arbeidstilsynets nettsider er nede – ustabilitet i Altinn

Nasjonal sikkerhetsmyndighet bekrefter at de er «kjent med saken»..

VG - Igår: 08:08

Ap og fagorganiserte krever storopprydning i NRK: – Uakseptabelt!

Den nye kringkastingssjefen får klar beskjed fra Ap om å rydde opp i eget hus, og kutte ned på midlertidige ansettelser. De får full støtte av fagforeningsbossen i NRK..

VG - Igår: 05:02

Masseskytingen i Oslo: Ny video viser kamp om skytevåpen

En video viser hvordan sivile kjempet for å få kontroll på skytevåpenet til draps- og terrorsiktede Zaniar Matapour (43) kun sekunder etter han avfyrer siste skudd..

VG - Igår: 18:30

PST-sjefen: Jakter på det mørke nettet

PST-sjef Roger Berg forteller at de ekstreme islamistiske miljøene har sostifikerte måter å unngå å bli tatt av poltitiet..

VG - Igår: 18:22

Støre om PST og politiet: Tror kommunikasjonen kan bli bedre

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Jonas Gahr Støre tror at kommunikasjonen mellom PST og politiet kan bli bedre. Han varsler at begge kan trenge flere verktøy for å bekjempe terror..

VG - Igår: 11:58

Terrorforsker: – Ofte en eller annen form for påvirkning

Modus, våpen og mål tyder på et klassisk islamistisk terrorangrep, mener terrorforsker..

VG - I førrgår: 05:28

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com