NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:23

NRK - 28 april 21 kl. 10:35

Skjerper innreisetiltak

Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene. Målet er å begrense risikoen for importsmitte av nye virusvarianter. Det vil si at også reisende som har vært på nødvendige reiser i disse landene, må på karantenehotell. De skjerpede innreisetiltakene for reisende fra de aktuelle landene trer i kraft onsdag 28. april klokken 12..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, Pakistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjerper, innreisetiltak
NRK - 28 april 21 kl. 10:35

Skjerper innreiseregler

Innreisetiltak til Norge skjerpes for reisende fra India, Bangladesh, Irak, Nepal og Pakistan.

E24 - 28 april 21 kl. 10:37

Norge skjerper innreisetiltak for reisende fra India, Bangladesh, Irak, Nepal og Pakistan

Saken oppdateres. Regjeringen innfører pålegg om karantenehotell for alle reisende fra Bangladesh, India, Irak, Nepal og Pakistan, på grunn av smittesituasjonen i landene..

NRK - 03 mars 21 kl. 14:02

Skjerper koronatiltakene i Harstad

Nåværende smittevernstrategi er ikke nok for å håndtere koronautbruddet i Harstad, mener kommuneledelsen. Formannskapet skjerper onsdag koronatiltakene og innfører umiddelbart blant annet rødt nivå i videregående skoler og skjenkestopp..

NRK - 01 april 21 kl. 12:51

Skjerper smittevernet i Berlin

Berlin skjerper koronarestriksjoner. Fra fredag vil folk kun få lov til å oppholde seg utendørs alene eller i par fra klokka 21.00-5.

NRK - 22 april 21 kl. 11:30

Japan skjerper klimamål

Japan skjerper klimamålene, melder AFP. Landet vil kutte 46 prosent av klimagassutslippene innen 2030, opplyser statsminister Yoshihide Suga timer før Joe Bidens klimatoppmøte. Tidligere hadde Japan mål om å kutte 26 prosent..

NRK - 27 juni 21 kl. 20:54

Skjerper koronatiltak i Sør-Afrika

Sør-Afrika skjerper koronatiltakene i landet de neste 14 dagene for å forsøke å få bukt med den økende smitten, sier president Cyril Ramaphosa. Alle samlinger blir forbudt, det blir innført portforbud mellom kl. 21 og 04, og salg av alkohol stanses..

E24 - 15 feb. 21 kl. 11:21

Krever flere kvinner i styrene

Oljefondet skjerper kravene til selskapene som fondet eier aksjer i..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:48

Fraråder reiser til Kristiansand

Lillesand og Birkenes kommune skjerper sine anbefalinger til innbyggerne. – Det frarådes unødvendige reiser, og da spesielt til steder med økende smittetrykk, som for eksempel Kristiansand, skriver kommunen..

Dagbladet - 01 mars 21 kl. 06:30

Håpet å unngå jojo-effekt

«Raymond, hvorfor stenger dere ikke bare ned alt så lenge dette varer?», har folk sagt til byrådsleder Raymond Johansen. Nå forklarer han hvorfor byrådet stadig skjerper og letter på tiltak..

NRK - 12 mars 21 kl. 00:02

Skjerper tiltak i Lier

Treningssentre stenges og arrangementer blir forbudt i Lier etter det som omtales som en dramatisk økning i smittetallene i kommunen. Torsdag ble det meldt om 14 nye smittede i kommunen. Hegg skole er plassert på rødt nivå, og elevene ble hjemsendt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 1 time siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 2 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.

NRK - 2 timer siden

Store demonstrasjonar i Paris

Store politistyrkar er plassert ut i sentrum av Paris laurdag etter at tusenvis at demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronavaksinen. Fleire delar av byen er stengt av for publikum. Sjå demonstrasjonen direkte her..

NRK - 3 timer siden

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.

NRK - 3 timer siden

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

NRK - 3 timer siden

Både politi og brannvesen mistenkt

En politibil og brannmann i sivil-bil krasjet i Tysnes kommune i Vestland søndag på utrykning til samme ulykke. Spesialenheten for politisaker, som har etterforsket ulykken, opplyser lørdag at begge førerne har status som mistenkt i saken, skriver BT..

NRK - 4 timer siden

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl. – Det skal ikke mye til før folk reagerer kraftig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt