NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:06

NRK - 02 maj 22 kl. 06:41

Skjøt med softgun mot russebuss

Ingen er tatt etter at noen skjøt med softgun mot en russebuss på Kjeller i Lillestrøm i natt. Skuddet ble avfyrt fra en bil i lav fart, og det ble hull i den ytterste delen av et vindu med dobbeltglass på bussen. Det var 19 russ fra Jessheim ombord i bussen, men ingen ble skadet, opplyser politiet. De har lett etter bilen som skuddet ble avfyrt fra, men ikke funnet den. Det var bare sjåføren som merket at noe skjedde, vedkommende så det i speilet, opplyser politiet til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjeller, Lillestrøm, Jessheim, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjøtmed , softgunmot , russebuss
NRK - 17 apr 22 kl. 03:38

En person til sykehus etter fall fra russebuss

En person er fraktet til sykehuset etter fall fra taket på et russebuss ved Tvedestrand natt til søndag. Skadeomfang er ukjent. Nødetatene er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 maj 22 kl. 04:55

Stanset stappfull russebuss

Politiet i Agder grep inn og stanset en russebuss i Gjesdal i natt. Den stappfulle bussen hadde 66 personer om bord, over det dobbelte av det tillatte. Agderpolitiet skriver på Twitter at bussen ble stoppet klokka 2.

NRK - 17 maj 22 kl. 02:44

Stanset russebuss med folk på taket

Politiet har stanset en russebuss på E18 i Kristiasand der en person oppholdt seg på taket av bussen. Bussjåføren har fått førerkortet beslaglagt og er anmeldt, melder Agder politidistrikt..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:45

Ein person skadd i russebuss-ulukke

Ei dame får hjelp av ambulanse etter ei russebuss-ulukke i Stjørdal, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Bussen skal ha køyrt med opne dører. Politiet opprettar sak og sjåføren har fått førarkortet beslaglagt..

NRK - 17 maj 22 kl. 09:45

Kvinne skadd i russebuss-ulukke

Ei kvinne får hjelp av ambulanse etter ei russebuss-ulukke i Stjørdal, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Bussen skal ha køyrt med opne dører. Politiet opprettar sak og sjåføren har fått førarkortet beslaglagt..

NRK - 08 jun 22 kl. 13:44

To russ dømt etter at sex ble filmet på russebuss

To russ er i Sør-Rogaland tingrett dømt for å ha filmet og delt en video av en 16 år gammel jente og en mann over 18 som hadde sex på en russebuss i fjor sommer, skriver Aftenbladet. I og med at jenta var under 18 da hendelsen skjedde, ble de som filmet og delte videoen dømt etter Straffelovens paragraf 311, fremstilling av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Retten mener ingen av de to visste at det i strafferettslig forstand var et barn som ble filmet.

NRK - 01 maj 22 kl. 02:27

Russebråk flere steder i landet

Politiet melder om russebråk mange steder i landet. I Granåsen i Trondheim måtte politiet gi pålegg om å dempe musikken fra en russebuss, i Lakselv i Finnmark var også naboer plaget av musikken, og i Mo i Rana måtte politiet avslutte en russefest i Klokkerhagen der det var mindreårige..

NRK - 04 maj 22 kl. 03:14

Politiet: Litt amper stemning blant russen

I Tønsberg har russen i en russebuss bedt politiet om hjelp etter at andre russ fra andre busser har gått til angrep på dem, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet rykket også ut til Lier der mange russebusser skal ha sperret Ringeriksveien ved Sylling. I Førde hindret politiet et slagsmål da de fikk melding om en samling av russ med litt amper stemning.

VG - 10 maj 22 kl. 20:25

Russ på russebuss saksøkt for 1,5 millioner kroner

Russen på «Fjellstua 2022» som brant i april har fått et krav på 1,5 millioner kroner. Lydanlegget på russebussen var leid fra DinBuss, uten forsikring..

VG - 20 maj 22 kl. 13:03

Betalte 900.000 for å leie russebuss – eier visste ingenting

Russegruppen trodde de hadde leid drømmebussen. Så viste det seg at en annen russegruppe eide bussen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 15 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 30 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 2 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

NRK - 3 timer siden

Oppbygging av kornlager kan ta sju år

Det kan ta sju år å få på plass et beredskapslager med 165.000 tonn matkorn, nok for et halvt års forbruk, viser en rapport. Landbruksdirektoratet har anbefalt at det bygges opp et slikt beredskapslager, skriver Nationen.

NRK - 3 timer siden

Kyivs ordfører ber Nato om hjelp

Kyivs ordfører oppfordrer Nato-lederne som nå er samlet til toppmøte i Madrid, om å gi Ukraina det som trengs for å stanse krigen. Flere land kan komme til å bli neste offer hvis Russland ikke blir stanset, heter det i en advarsel fra Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko. – Våkne opp, folkens.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com