Dagbladet > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:05

Dagbladet - 06 okt 22 kl. 06:15

Skjønnhetsdronning bøtelagt for ukrainsk sang

Myndighetene på Krim-halvøya har bøtelagt en skjønnhetsdronning fra Krim for å sunget en ukrainsk sang..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Krim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skjønnhetsdronning, bøtelagt, for, ukrainsk, sang
NRK - 08 jul 22 kl. 19:07

Politiet mener å kjenne identiteten til sexkjøpere

Torsdag fortalte NRK hvordan politiet i vår avdekket det de mener var et døgnåpent bordell i Oslo sentrum. Politiet mener å kjenne identiteten til hundrevis av sexkjøpere. Flere av kundene er bøtelagt allerede.

Dagbladet - 25 okt 22 kl. 15:42

Skjønnhetsdronning brent levende

Judy Malinowskis er den første som har vitnet i sin egen drapssak. Vi advarer om sterke inntrykk..

NRK - 17 timer siden

Kamel vant skjønnhetskonkurranse i Qatar

Nazaa'a viftet med øyevippene og viste fram et tannrikt smil foran kameraene da hun ble kåret som vinner av en skjønnhetskonkurranse for kameler i Qatar. – Jeg synes vår kamel gjorde det bedre enn Ronaldo og Messi, spøkte Jassim al-Kuwari, som tilhører familien som eier Nazaa'a. Skjønnhetskonkurranser for kameler holdes regelmessig i Midtøsten.

NRK - 31 maj 22 kl. 14:24

22-åring dømt for å ha utnytta ukrainsk flyktning

Ein 22 år gammel mann frå Tromsø er dømt for å ha utnytta en 17 år gammal ukrainsk flyktning. Det skriv Nordlys. Ifølge dommen frå Nord-Troms og Senja tingrett er han dømt for voldtekt av fleire jenter under 14 år, for å ha hatt seksuell omgang med jenter mellom 14 og 16 år og for å ha utnytta ein ukrainsk flyktning sin sårbare situasjon for å oppnå sex..

NRK - 31 maj 22 kl. 14:24

Mann i 20-årene dømt for å ha utnytta ukrainsk flyktning

Ein mann i 20-åra frå Tromsø er dømt for å ha utnytta ein mindreårig ukrainsk flyktning. Ifølge dommen frå Nord-Troms og Senja tingrett er han dømt for valdtekt av fleire jenter under 14 år, for å ha hatt seksuell omgang med jenter mellom 14 og 16 år og for å ha utnytta ein ukrainsk flyktning sin sårbare situasjon for å oppnå sex. Dommen tar berre stilling til skuldspørsmålet.

NRK - 01 jul 22 kl. 07:48

Tankesmie: Ukrainsk offensiv drev russerne vekk fra Slangeøya

Det var en ukrainsk offensiv med rakettangrep og artilleriild som drev russerne vekk fra slangeøya, ifølge en amerikansk tankesmie. Tankesmia Institute for the study of war følger krigen i Ukraina tett og kommer med daglige analyser av situasjonen på slagmarken. De slår fast at det var ukrainske angrep som tvang russiske styrker til å forlate Slangeøya torsdag.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:41

Hevder russiske fly ble ødelagt på Krim

Minst ti russiske fly ble ødelagt i eksplosjonene ved en flybase på den annekterte Krim-halvøya tirsdag, hevder en talsmann for Ukrainas flyvåpen. – Etter eksplosjonene så vi helt klart at flyparken ble rammet, sier talsmannen Jurij Ihnat på ukrainsk TV. Russland har ifølge Ihnat stasjonert kampfly av typen Su-30M og Su-24 ved Sakhi-basen, samt transportfly av typen Iljushin Il-76.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 03 sep 22 kl. 14:58

Russland hevder kjernekraftverk ble koblet av kraftnettet på nytt

Kjernekraftverket i Zaporizjzja var koblet av kraftnettet lørdag morgen, ifølge russiske myndigheter. De hevder at ukrainsk artilleri skadet en kraftlinje. Nyheten er ikke uavhengig bekreftet, og skal ha skjedd få dager etter at observatører fra det internasjonale atomenergibyrået ankom anlegget.

NRK - 09 sep 22 kl. 00:34

Ukraina hevder å ha tatt kontroll over by i Kharkiv

Ukraina har tatt tilbake kontrollen over byen Balaklija i Kharkiv-regionen, hevder det ukrainske forsvaret i en Twitter-melding. De jhar også har lagt ut en video av soldater med ukrainsk flagg som står oppå et russisk flagg. – Det ukrainske flagget over en fri ukrainsk by under en fri ukrainsk himmel, er president Volodymyr Zelenskyjs kommentar.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

- Sto på hemmelig drapsliste

Dokumenter skal avsløre Russlands tidagersplan for å beseire Ukraina..

Dagbladet - 1 time siden

- Denne vinteren handler om å overleve

I et eksklusivt Dagbladet-intervju forteller ukrainske Olena Hrynik (22) om en hverdag bestående av mørke og kulde..

Dagbladet - 4 timer siden

Kritisk skadd etter knivstikking

Oslo politidistrikt melder at en person er knivstukket i Oslo. Politiet har rykket til Jernbanetorget med flere patruljer..

Dagbladet - 5 timer siden

- Veldig trist

Alenemor og lærer Lise Røsvik kjenner på trangere økonomi nå som jula nærmer seg. Hun er ikke alene..

Dagbladet - 6 timer siden

Russland bygger militærbase i Mariupol

Nye satellittbilder fra selskapet Maxar Technologies later til å vise at Russland bygger en militærbase i den okkuperte byen Mariupol..

Dagbladet - 11 timer siden

Slår alarm

Britiske helsemyndigheter ber foreldre være obs etter at seks barn har mistet livet etter alvorlige streptokokkinfeksjoner og skarlagensfeber den siste tida..

Dagbladet - 12 timer siden

Nissen Rune gleder med 1500 gaver

- Rein og skjær glede for meg også, sier industriarbeideren i Harstad..

Dagbladet - Igår: 21:24

- Sjokkerende

Årets beste miljøfotograf har fanget et dystert øyeblikk. Nå advarer han resten av verden..

Dagbladet - Igår: 21:09

- Historiens verste

Den amerikanske militærstrategen John Spencer er nådeløs i sin analyse av den russiske angrepskrigen, og sparer heller ikke på kruttet mot president Vladimir Putin..

Dagbladet - Igår: 19:35

- Spist og torturert

Da ukrainske styrker gjenvant byen Jampil i Donetsk i slutten av september, fant de døde, torturerte og spiste dyr i byens dyrehage..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com