NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:32

NRK - 18 mar 23 kl. 17:35

Skiløpar funnen død i Ål-området

Ein skiløpar i 40-åra er funnen omkommen, melder Sør-Aust politidistrikt. Det blei sett i gang søk i Ål-området etter han ikkje kom tilbake frå tur. Politiet skriv at det blei gjort ein innsats for å prøve redde mannen. Dei pårørande er varsla om dødsfallet, skriv politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Aust, Ål

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skiløpar, funnen, dødi , Ål-området
NRK - 25 jan 23 kl. 16:01

Søppelbil havnet i skiløypa

En søppelbil fra renovasjons- og gjenvinningsetaten havnet onsdag ut skiløypa ved Tryvannstua i Oslo. Hvor den til slutt kjørte seg fast. Sven Erik Liland, som var ute på skitur, sier til NRK at han var overrasket da han så søppelbilen.

NRK - 24 mar 23 kl. 14:35

Skiløpar teken av snøskred i Sogndal

Ein skiløpar er teken av eit snøskred i Nystdølfjellet ved Frudalstunnelen i Sogndal. Politiet fekk melding om hendinga klokka 14.01.

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - 31 dec 22 kl. 18:26

Leteaksjon etter savnet skiløper

Det pågår en stor leteaksjon Ved Totten i Hemsedal etter en savnet skiløper. Politiet, luftambulanse, redningshelikopter, Røde Kors og Norske redningshunder leter i området. Det er foreløpig usikkert om det har vært snøskred i området der personen har vært.

NRK - 20 feb 23 kl. 17:11

Nå er det flere eggdonorer enn par på venteliste

For første gang melder fertilitetsklinikkene om at det er flere eggdonorer enn par på venteliste.Totalt er det nå 179 eggdonorer ved de fem klinikkene som tilbyr eggdonasjon i Norge, mens det er 50 par som venter, melder TV 2. Det ble i 2021 lovlig for kvinner å donere egg i Norge.

NRK - 25 feb 23 kl. 18:24

Sakna mann funnen død

Mannen i 70-åra som laurdag ettermiddag vart meldt sakna er no funnen død, opplyser Politiet i Møre og Romsdal. Mannen vart sist sett kring klokka 20 fredag kveld ved bustaden sin i Sykkylven. Mannen vart funnen laurdag ettermiddag kring 1,2 kilometer frå bustaden sin.

NRK - 27 feb 23 kl. 05:26

Kvinne blei funnen etter leiteaksjon

Ei kvinne blei funnen etter ein leiteaksjon i Kristiansund i natt. Ho blei meldt sakna søndag kveld og seinare funnen i terrenget. – Ho blei tatt hand om av helsepersonell og sendt til sjukehus, fortel Eivind Klokkersund, operasjonsleiar i politiet.

NRK - 31 dec 22 kl. 20:37

Skiløper meldt savnet etter skred

Det pågår en stor leteaksjon etter en savnet skiløper i Hemsedal, og politiet sier skiløperen ble meldt savnet etter at det hadde gått et skred i området i ettermiddag. Politiet sier redningsaksjonen fortsatt pågår med full styrke..

Klartale - 07 feb 23 kl. 11:18

Mener flyktninger er ekstra utsatt etter skjelvet

For 12 år siden startet borgerkrigen i Syria. Den får mye mindre oppmerksomhet i dag, men for mange syrere tok den aldri slutt. Og for mange av dem ble situasjonen verre etter jordskjelvet mandag.

Klartale - 08 feb 23 kl. 06:30

Single og par svinger seg til eksotiske rytmer

Føtter beveger seg over gulvet i den opplyste dansesalen. Musikken er lystig. Deltakerne er i gang med å lære bachata.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 45 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com