NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:41

NRK - 14 feb 22 kl. 04:39

Skaut 17 år gamal palestinar

Israelske tryggingsstyrkar har skote og drepe ein 17 år gamal palestinar i samanstøyt på den okkuperte Vestbredden. Samanstøyta skjedde etter at isreaelske styrkar gjekk inn i landsbyen Silat al-Harithiya for å øydelegge husa til to palestinarar som sit fengsla. Palestinarane blir anklaga for å ha opna eld mot ein bil i nærleiken av ein busetnad på Vestbredda og for å ha drepe ein busetjar i desember..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestbredden, Silat, harithiya, Vestbredda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skaut17 år , gamal, palestinar
NRK - 04 aug 21 kl. 21:25

Leiteaksjon etter ti år gamal gut

Det er sett i gang ein leiteaksjon etter ein ti år gamal gut i Hustadvika kommune. Guten skal ha kome vekk frå turfølgjet sitt i området rundt det populære turmålet Trollkyrkja. Helikopter, frivillige og politimannskap er med i leitinga.

Klartale - 31 maj 22 kl. 11:10

Hvorfor snakker folk om Tusenfryd?

Skal du til fornøyelsesparken Tusenfryd denne sommeren? Da kan du betale ekstra for å unngå kø. Det gjør at mange blir sinte.

NRK - 15 sep 21 kl. 16:05

Langar ut mot Sør-Korea

Kim Yo-jong, som er søstera til Nord-Koreas leiar, langar ut mot Sør-Koreas president, Moon Jae-in, etter at begge landa har testa rakettar onsdag. Sør-Koreas president kalla Nord-Koreas oppskyting for ein provokasjon. Kim Yo-jong kritiserer nabolandet for å framstille sine handlingar som fredslege, medan dei nordkoreanske handlingane trugar freden.

NRK - 20 sep 21 kl. 09:05

Skyting i Russland

Det er meldt om døde og såra etter at ein person skaut rundt seg ved eit universitet i byen Perm i Russland, melder Reuters, som siterer nyheitsbyrået Interfax..

NRK - 20 sep 21 kl. 09:34

Gjerningsmann uskadeleggjort

Personen som skaut rundt seg ved eit universitet i Perm i Russland skal vere uskadeleggjort. Det melder russiske medium, ifølge Reuters. Minst tre personar skal vere døde, og universitetet melder om minst fire såra.

NRK - 20 sep 21 kl. 09:34

Gjerningsmann skoten

Personen som skaut rundt seg ved eit universitet i Perm i Russland skal vere skoten. Det melder det russiske nyheitsbyrået TASS. Minst tre personar skal vere døde, og universitetet melder om minst fire såra.

NRK - 18 okt 21 kl. 12:49

Var romfartøy – ikkje missil

Kinesiske myndigheiter avviser ei melding om at dei skaut opp eit såkalla hypersonisk missil. Regjeringa i Beijing seier det var snakk om eit romfartøy..

NRK - 02 mar 22 kl. 21:35

Ukrainsk avis: Ukrainsk forsvar skaut ned russisk rakett

Ifølge avisa The Kyiv Independant skal det ukrainske forsvaret ha skutt ned ein russiske rakett som skal ha vore retta mot det ukrainske forsvarsdepartementet. Vraket skal ha falt ned nær hovudjernbanestasjonen i Kyiv, ifølge avisa. Det same seier rådgjevaren til den ukrainske innanriksministaren, melder Reuters..

NRK - 10 mar 22 kl. 07:13

Russland om sjukehus-bombing: – Falske nyheiter

17 personar, deriblant gravide kvinner, skal ha blitt skadd då russiske styrker bomba eit sjukehus i Mariupol onsdag, ifølge ukrainske myndigheiter. No hevdar Russland at dette er falske nyheiter, fordi bygningen var eit tidlegare fødselssjukehus som «for lengst hadde blitt overtatt av ukrainske styrker». – Det er slik falske nyheiter blir født, seier Dmitry Polyanskiy, Russlands faste representant i FN, ifølge Reuters.

NRK - 12 mar 22 kl. 20:00

Ukraina: Russiske styrkar skaut sju personar under evakuering inkludert eit barn

Russiske styrkar skal på fredag ha skytt mot ei gruppe med kvinner og barn som haldt på å evakuera frå ein by nær Kyiv, hevdar ukrainsk militæretteretning. Det melder nyheitsbyrået AFP. Sju personar skal ha blitt drepne, inkludert eit barn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber om fire uker varetektsfengsling

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 30 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 30 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 45 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 45 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 1 time siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 1 time siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com