NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:14

NRK - 07 dec 22 kl. 12:03

Skattelistene: Næringsminister Vestre har høgast nettoformue

Av medlemmene i regjeringa er det seks personar som er registrert med ein millionformue. Det er næringsminister Jan Christian Vestre (Ap), statsminister Jonas Gahr Støre (Ap), forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp), klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap), barne- og familieminister Kjersti Toppe (Sp) og helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). Vestre har ei nettoformue på over 72 millionar, medan Støre har over litt 45 millionar i nettoformue. Det er også næringsministeren som betalar mest skatt av dei nemnde. Forskings- og utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp), som har vore under hardt vêr frå studentane etter at han blei erklært persona non grata av UiB- og UiO-studentane, hadde i 2021 ei inntekt på rundt 4,6 millionar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jan Christian Vestre, Jonas Gahr Støre, Bjørn Arild Gram, Espen Barth Eide, Kjersti Toppe, Ingvild Kjerkol, Støre, Ola Borten Moe, UiB, UiO, Stortinget, Erna Solberg, Arild Hermstad, MDG, SV, Lysbakken, Olaug Bollestad, Guri Melby, Frp, Sylvi Listhaug, Venstre, Melby, Vestre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skattelistene, Næringsminister, Vestrehar , høgast, nettoformue
NRK - 07 jan 23 kl. 12:09

Næringsministerens selskap saksøker Burger King

Næringsminister Jan Christian Vestres (Ap) møbelselskap Vestre As saksøker fastfood-kjeden Burger King for angivelig bruk av billigkopier av designmøbler. Vestre As og Burger King møtes i Oslo tingrett i mars. Stridens kjerne er at det internasjonalt anerkjente møbelselskapet Vestre As mener Burger King har kopiert møblene deres.

NRK - 20 apr 23 kl. 11:48

Taus Vestre: Ingen kommentar

Næringsminister Jan Christian Vestre vil ikke svare på om han kunne tenke seg å bli del av ledelsen i Arbeiderpartiet. Vestre deltok på åpningen av Barne- og ungdomstinget i Oslo torsdag, men trass gjentatte forsøk fra NRK var svaret hans det samme på spørsmålet om han stiller seg til disposisjon som nestleder: – Jeg har ikke noen kommentarer til det. Det må du snakke med valgkomiteen om.

NRK - 22 mar 23 kl. 14:53

Forlik mellom Burger King og næringsministerens møbelselskap

Burger King og næringsminister Jan Christian Vestres (Ap) møbelfirma har inngått forlik etter at Vestre AS saksøkte fast food-kjeden for møbelkopier. Det bekrefter Vestres advokat Rune Nordengen til Dagbladet onsdag. Møbelselskapet Vestre AS mente at Burger King hadde kopiert møblene deres.

NRK - 08 jan 23 kl. 21:35

Vestre vil endre brukthandelloven

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) er i gang med å se på den utdaterte brukthandelloven for å legge bedre til rette for brukthandel, reparasjon og utlån. Det haster med å omstille samfunnet i en mer bærekraftig retning, understreker Vestre overfor Nationen. Regjeringen vil i året som kommer prioriterer å legge til rette for mer utlån, reparasjoner og brukthandel for både privatpersoner og bedrifter, ifølge Vestre.

NRK - 12 jan 23 kl. 11:04

Vestre: – Kan grense til ulovlig prissamarbeid

Torsdag møtte landbruksministeren og næringsministeren dagligvarekjedene. Næringsminister Jan Christian Vestre er kritisk til at dagligvarekjedene har varslet nye prisøkninger i tiden fremover. – Det er urovekkende at aktører i markedet gjennom mediene varsler om prisøkninger og endringer før de skjer.

NRK - 05 maj 23 kl. 10:51

Vestre: Strømprisene skal være lavere i Norge enn i Europa

Næringsminister Jan Christian Vestre har ledet arbeidet med kraftpolitikken på Aps landsmøte. Nå er innstillingen fra redaksjonskomiteen klar. Vestre slår fast at «strømprisene skal ned og være lavere i Norge enn i Europa.

Klartale - 05 maj 23 kl. 13:30

Vil ha billigere strøm i Norge

Jan Christian Vestre er nærings-minister for Arbeiderpartiet (Ap). Partiet har i disse dager landsmøte. Vestre har ledet arbeidet med kraft-politikken på landsmøtet.

NRK - 23 aug 22 kl. 15:22

Vestre etter strømstøtte-møte: Vi nærmer oss

Vi nærmer oss noe som kan være tiltak for næringslivet, sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) etter strømstøttemøtet med LO og NHO. – Vi har god dialog, god progresjon og daglig kontakt, sa Vestre da han kom ut etter møtet tirsdag ettermiddag. Også statsminister Jonas Gahr Støre deltok sammen med NHO-direktør Ole Erik Almlid og LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

Klartale - 16 sep 22 kl. 10:46

Slik blir strømstøtten til bedrifter

Næringsminister Jan Christian Vestre presenterte planen fredag. Regjeringen har jobbet med næringslivet om planen. Organisasjonene LO, NHO og Virke har vært med.

Klartale - 21 nov 22 kl. 16:30

Vil gjøre det lettere å handle brukt

– Bruk- og kast-samfunnet er ikke bærekraftig, sier Vestre i en pressemelding.Vestre sier det er viktig å se på alle lover som gjør bærekraft vanskelig. Brukthandel-loven gjør det vanskeligere for de som selger ting brukt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 30 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 1 time siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.

NRK - 2 timer siden

Signalfeil på Oslo S skapte forsinkelser

Det var forsinkelser på Follobanen og Østfoldbanen i rushtida på grunn av en signalfeil på Oslo S. Bane Nor varslet om feilen like etter klokka 7.30.

NRK - 1 time siden

Sveriges utenriksminister: Ikke en sprint, men et maraton

Dette er ikke en sprint, men et maraton, sa Sveriges utenriksminister på spørsmål om Sverige er frustrerte over prosessen. Han sa også at det er på tide at Tyrkia og Ungarn nå begynner ratifiseringen av Sverige som medlem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com