NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 04:55

NRK - 20 jun 22 kl. 10:58

Skatteetaten mener SMK skylder 350.000 kroner i arbeidsgiveravgift

Statsministerens kontor (SMK) har mottatt et forhåndsvarsel fra Skatteetaten om mulig skyldig arbeidsgiveravgift for utlån av pendlerboliger, det skriver SMK i en pressemelding. Skatteetaten skriver i sitt forhåndsvarsel at SMK kan måtte etterbetale i overkant av 350 000 kroner i arbeidsgiveravgift. SMK har frist til 15. august 2022 med å gi våre innspill til forhåndsvarselet. Skatteetatens endelige vedtak i saken kommer senere.
Les mer på NRK


Les mer om:
SMK, Skatteetaten, Anne Kristin Hjukse, Statsministerens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skatteetaten, mener, SMK, skylder, 350.000, kroneri , arbeidsgiveravgift
Nyhetspressen - 23 feb 22 kl. 15:00

Skatteetaten går etter kryptoinvestorer i ny satsning

Det har lenge vært nødvendig med manuell innrapportering av verdier knyttet til kryptovaluta og NFT-er i Norge. Dette har gjort at mange unnlater å rapportere inn verdierer de har i den digitale valutaen, spesielt dersom man aktivt har kjøpt- og solgt med høy gevinst. Dette har ført til at Skatteetaten nylig slapp en pressemelding der de innforer om nye vilkår for innrapportering, samt en skjerpet innsats mot skjutle kryptoverdier hos nordmenn.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:58

SMK har mottatt et forhåndsvarsel fra Skatteetaten

Statsministerens kontor (SMK) har mottatt et forhåndsvarsel fra Skatteetaten om mulig skyldig arbeidsgiveravgift for utlån av pendlerboliger, det skriver SMK i en pressemelding..

NRK - 20 jun 22 kl. 09:40

Skatteetaten mener Stortinget skylder over 1,3 millioner kroner i arbeidsgiveravgift

Stortinget skylder over 1,3 millioner kroner i arbeidsgiveravgift på grunn av feil håndhevelse av pendlerboliger, mener Skatteetaten. Stortingets administrasjon har fått varsel fra Skatteetaten om at Stortinget må betale ekstra arbeidsgiveravgift på 1.351.

Klartale - 06 apr 22 kl. 10:48

Vedum sier at han har tillit til Enoksen etter varsler

Vedum er leder for Senterpartiet (Sp) og finansminister i Norge. Han ville ha Enoksen som ny forsvarsminister da han Sp og Arbeiderpartiet skulle lage ny regjeringen etter valget i fjor.Enoksen har også vært leder for Sp.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 11:24

Skatteetaten bekrefter: Har sendt 45 skattekrav mot politikere

Skatteetaten har sendt varsel om skattesmell til både Stortinget og SMK..

NRK - 10 apr 22 kl. 19:16

Varsler grundigere bakgrunnsjekk

Bakgrunnssjekkene som blir gjort av politikere som skal inn i regjering, må kanskje justeres, sier Statsministerens kontor (SMK). – Bakgrunnssamtalene forutsetter at kandidatene går nøye gjennom fortiden sin og tar opp alle forhold som kan være problematiske, skriver stabssjef Kristine Kallset ved SMK i en epost til TV 2. De vurderer å gjøre endringer i prosessen.

VG - 19 apr 22 kl. 22:06

Finansdepartementet og SMK i åpen strid om politikerskatt

Finansdepartementet og jurister ved Statsministerens kontor (SMK) er uenige både om tolkningen av loven og veien videre. Pendlersaker kan havne i Skatteklagenemnda og domstoler, varsler ekspedisjonssjef..

NRK - 22 mar 22 kl. 17:24

Mener Skatteetaten feiltolker regler om pendlerbolig

Skatteetaten har ikke gitt skikkelig svar på hvorfor stortingsrepresentanter som er folkeregistrert på gutte- eller pikerommet, må skatte av pendlerbolig. Det mener stortingsdirektør Marianne Andreassen, ifølge NTB. Skatteetaten har flere ganger uttalt i mediene at de som ikke har utgifter på hjemstedet, skulle ha skattet av pendlerboligen.

NRK - 30 apr 22 kl. 22:50

Tekniske problemer for Skatteetaten

Tekniske problemer hos Skatteetaten gjør at flere sliter med å levere skattemeldingen i kveld. – Noen som forsøker å levere skattemeldingen kommer ikke inn. Andre kommer derimot inn, og vi jobber med å løse problemene, sier seniorrådgiver Stig Flesland i Skatteetaten til NRK.

NRK - 31 maj 22 kl. 06:34

215.000 næringsdrivende risikerer tvangsmulkt

31. mai er fristen for å levere skattemeldingen for 2021 for næringsdrivende og selskaper. Under 24 timer før fristen viser det seg at én av de ennå ikke har levert skattemeldingen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 1 time siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 1 time siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 2 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 3 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 3 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 4 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.

NRK - 4 timer siden

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com