Dagbladet > Nyheter

Friday, 17 September, 19:01

Dagbladet - 26 jul 21 kl. 15:40

Skalk alle luker!

Til uka forsvinner sydenværet fra Sør-Norge og flytter seg nordover. Østafjells er det ventet uvær..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sør-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalk, alle, luker
NRK - 21 apr 21 kl. 13:14

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

VG - 21 apr 21 kl. 13:38

Havarikommisjonen: KNM «Helge Ingstad» forliste fordi dører og luker ikke ble stengt

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

NRK - 05 jul 21 kl. 16:31

Bildetaking skaper kø

Flere bilførere tar bilder av ulykkessteder når de kjører forbi. Dette er ikke tillatt og kan medføre forenklet forelegg på 5000 kr og 3 prikker på førerkortet, skriver Vest politidistrikt på Twitter. I tillegg lager det luker og mer kø, skriver de..

NRK - 26 jul 21 kl. 10:05

Meteoren skapte kraftig sjokkbølge

Meteoren som var synlig over store deler av landet natt til søndag, skapte en kraftig sjokkbølge som blåste opp dører og luker. Norsk meteornettverk skriver i en oppdatering at det likevel ikke er meldt om større skader utover et knust vindu..

NRK - 28 apr 21 kl. 11:04

UD skjerper reiseråd

Alle reiser til India, Pakistan, Bangladesh, Nepal og Irak frarådes av Utenriksdepartementet på grunn av den dramatiske smitteøkningen i India. Fra før frarådes alle unødvendige reiser. – Av hensyn til den enkeltes sikkerhet, fare for importsmitte til Norge og for ikke å belaste landenes helsevesen ytterligere, fraråder vi alle reiser dit, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding.

NRK - 13 maj 21 kl. 15:40

FHI-direktør svarer ordførere

Ordførere i flere kommuner raste i går mot av regjeringen vil skjevfordele vaksinedoser og prioritere Østlandet. Forslaget til FHI innebærer at 319 kommuner, i opptil sju uker, vil få om lag 35 prosent færre doser enn befolkningsnøkkelen tilsier Regjeringen går inn for å gi 24 kommuner i Oslo og Viken 60 prosent flere doser enn de ellers ville fått. Årsaken er at de har hatt høyt smittetrykk over tid.

NRK - 16 maj 21 kl. 21:55

Norge jobber med Kina og Tunisia

FN-ambassadør Mona Juul, sier at de jobber med å få til en enighet fra Sikkerhetsrådet etter at de i et åpent møte i dag har hørt alle landenes syn på situasjonen. – Vi er rimelig oppmuntret i den grad at vi hørte fra alle rådsmedlemmene at det nå er behov for å få en slutt på voldshandlingene og etablere en våpenhvile, sier hun til NRK. Juul forteller at det alltid er vanskelig når 15 medlemmer skal uttale seg med samme språk.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:08

Tilbud om vaksine innen juli

Helsebyråd Robert Steen (Ap) sier at alle hovedstadens borgere vil ha fått tilbud om første vaksinedose innen første uke av juli, opplyser NTB. 13. juni vil alle over 45 år ha fått tilbud om første vaksinedose, og uka etter begynner Oslo å vaksinere 18-åringene.

NRK - 16 aug 21 kl. 13:46

Solberg: – Kaos og katastrofalt

Statsminister Erna Solberg sier til NTB at hun ikke kan garantere hundre prosent at alle nordmenn vil bli fraktet ut av landet og i sikkerhet. – Vi har varslet alle nordmenn som ikke er knyttet til ambassaden, om at de burde reise ut på et tidligere tidspunkt i forrige uke. Hvorvidt folk har gjort det, vet vi ikke for øyeblikket.

NRK - 17 aug 21 kl. 17:22

Taliban holder pressekonferanse

På sin første pressekonferanse i Kabul tirsdag, forsikrer Taliban at alle utlendinger i landet er trygge. Talsmann Zabihullah Mujahid forsikrer om at alle er tilgitt. Mujahid har i flere år gitt uttalelser på vegne av bevegelsen, uten å ha hatt noen høy profil.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 10 minutter siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 1 time siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 4 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..

Dagbladet - 5 timer siden

Klipte av pasientens tå med kjøkkensaks

Tåa var i ferd med å falle av. Da tok sykepleieren grep..

Dagbladet - 5 timer siden

- Kanskje på vei ut av fjerde bølge

Helsetoppene er optimistiske for tida framover og varsler store endringer i tiltakene om kort tid. Fra slutten av september skal kommunene i mindre grad drive smittesporing..

Dagbladet - 5 timer siden

Bildet sjokkerte - tatt i løgn

Bildet ble delt av politiet på Facebook. Men historien bak bildet skulle vise seg å være en helt annen sannhet, enn den som ble fortalt..

Dagbladet - 7 timer siden

Legene svarte ikke. Så døde hun

Jessica måtte ringe forskjellige leger over 20 ganger for å få en legetime..

Dagbladet - 9 timer siden

WHO bekymret: - Kan ta verden tilbake til start

Vaksinemangel kan gjøre deler av Afrika om til yngleplasser for vaksineresistente virusvarianter, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO)..

Dagbladet - 9 timer siden

Katastrofetall - provins i Canada stenger igjen

Overfylt på sykehus av covid-19-pasienter: 90 prosent er ikke vaksinert..

Dagbladet - 9 timer siden

Skal være Nord-Koreas nye våpen

- Utvikler stadig nytt og mobilt utskytningsutstyr, sier talsmann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt