Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 20 October, 02:35

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 09:08

Skal være Nord-Koreas nye våpen

- Utvikler stadig nytt og mobilt utskytningsutstyr, sier talsmann..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Koreas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, være, Nord-Koreas, nye, våpen
NRK - 15 sep 21 kl. 16:05

Langar ut mot Sør-Korea

Kim Yo-jong, som er søstera til Nord-Koreas leiar, langar ut mot Sør-Koreas president, Moon Jae-in, etter at begge landa har testa rakettar onsdag. Sør-Koreas president kalla Nord-Koreas oppskyting for ein provokasjon. Kim Yo-jong kritiserer nabolandet for å framstille sine handlingar som fredslege, medan dei nordkoreanske handlingane trugar freden.

NRK - 10 aug 21 kl. 12:18

Kaller militærøvelse selvdestruktiv

Kim Yo Jong, søsteren og rådgiver for Nord-Koreas leder Kim Jong-un, kaller Sør-Koreas valg om å gjennomføre militære øvelser med USA for «en selvdestruktiv handling som vil få konsekvenser», skriver Reuters. I slutten av juli gikk Nord-Korea med på å gjenopprette en telefonlinje til Sør-Korea, etter å ha kuttet den av i fjor. Tirsdag svarte ikke Nord-Korea på den daglige morgensamtalen, ifølge Sør-Korea..

NRK - 16 sep 21 kl. 05:45

Fordømmer norkoreansk rakettest

FNs sikkerhetsråd er bekymret over Nord-Koreas siste rakettest og kaller testen en stor trussel. Men det ventes ingen felles uttalelse, ifølge Frankrike. Sikkerhetsrådet samlet seg bak lukkede dører i New York til hastemøte for å diskutere Nord-Koreas siste rakettester.

NRK - 30 sep 21 kl. 05:35

Kim vil snakke med Sør-Korea

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier at kommunikasjonen med nabolandet Sør-Korea vil gjenopptas fra tidlig i oktober, melder det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap. Kim Jong-uns søster luftet nylig muligheten for nye samtaler mellom de to nabolandene. Hun insisterte imidlertid på at «upartiskhet» og gjensidig respekt er nødvendig.

NRK - 15 sep 21 kl. 17:53

USA vil ha dialog med Nord-Korea

USA seier dei fordømmer Nord-Koreas prøveskyting av to langdistanserakettar onsdag. Dei meiner hendinga er brot på fleire FN-resolusjonar. Men ein talsperson for det amerikanske utanriksdepartementet seier til AFP at dei likevel vil halde fram dialogen med Nord-Korea.

NRK - 10 sep 21 kl. 21:56

Positive til Nord-Norge-banen

Under kveldens partilederdebatt ble jernbane i Nord-Norge et tema. Erna Solberg sa regjeringen har igangsatt en konsekvensutredning for samferdselsbehovene i Nord-Norge i tiden fremover. Rapporten skal være ferdig i starten av 2023.

NRK - 02 okt 21 kl. 07:03

FN ikke enige om Nord-Korea

FNs sikkerhetsråd. klarte fredag ikke å enes rundt noen uttalelse etter å ha diskutert Nord-Koreas nye rakettester. USA, Storbritannia og Frankrike hadde innkalt Sikkerhetsrådet til et møte om Nord-Korea.

NRK - 11 jul 21 kl. 02:55

Nord-Korea og Kina utdyper pakt

Kina og Nord-Korea vil fortsette og utdype vennskaps- og samarbeidspakten mellom de to landene i en tid der de møtes med «utenlandsk fiendtlighet». Det sier Nord-Koreas leder Kim Jong-un, ifølge det statlige nyhetsbyrået KCNA. I en hilsen tilbake sier KInas president Xi Jinping at samarbeidet mellom de to landene skal tas til et nytt stadium..

NRK - 29 sep 21 kl. 10:42

Kritisk til nordkoreansk rakett

– Nord-Koreas prøveskyting av ein nyutvikla rakett trugar stabiliteten i regionen, men USA vil halde fram på det diplomatiske sporet. Det seier USAs ambassadør til Indonesia og spesialutsending til Nord-Korea, Sung Kim, ifølge Reuters. Nord-Korea testa ei hypersonisk rakett natt til onsdag..

NRK - 12 okt 21 kl. 01:45

Nord-Korea skylder på USA

Nord-Koreas leder Kim Jong-un legger skylden på USA for spenningsnivået på Koreahalvøya. – USA er hovedårsaken til ustabilitet, sa Kim i en tale på en forsvarsmesse i Nord-Korea, ifølge landets offisielle nyhetsbyrå KCNA tirsdag. Det er ingen grunn til å tro at USA ikke er fiendtlig innstilt, til tross for at Washington hevder noe annet, uttalte han..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Skaper raseri: - Ondskapsfull og narsissistisk

Den tidligere presidenten refses for uttalelse om avdøde Colin Powell (84)..

Dagbladet - 3 timer siden

Flere beslag i Bråthens bolig

Mandag bar politiet ut flere esker fra drapssiktede Espen Andersens Bråthens bolig..

Dagbladet - 4 timer siden

Slår alarm om unges snusforbruk

Tannlegeklinikk i Danmark deler oppsiktsvekkende bilde..

Dagbladet - 7 timer siden

Voldtatt på toget - ingen reagerte

Politiet er sjokkerte etter at ingen prøvde å hjelpe en kvinne som ble voldtatt om bord på et tog i USA..

Dagbladet - 8 timer siden

- Alt ble snudd på hodet

Johanne Marie Hemnes ble rammet av en hjerneblødning i ung alder. Slik er livet hennes nå..

Dagbladet - 10 timer siden

Selma (1) fikk RS: - Tenkte ikke tanken

16 måneder gamle Selma fra Sverige ble smittet av RS-virus. Det hele startet med det som liknet en vanlig forkjølelse. Med tiden begynte Selma å hoste kraftig, deretter ble hun blå i ansiktet..

Dagbladet - 11 timer siden

Guttens «hemmelige» gjemmested går viralt

- Dette får jeg panikkangst av..

Dagbladet - 15 timer siden

Klimaendringer truer vakker naturperle

Farer under overflaten truer Alaskas verdenskjente nasjonalpark. Nå slår forskere alarm..

Dagbladet - 16 timer siden

Går ut av byrådet

Siden 2015 har Inga Marte Thorkildsen vært en del av byrådet i Oslo kommune. Nå er hun ferdig..

Dagbladet - 17 timer siden

- Ekstremt dårlig odds

Den siste tida har flere lomvier blitt funnet døde på land i Oslo. Men det er ikke bare døde lomvier som skaper bekymring. Også de levende fuglene må ha hjelp..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt