NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 23:17

NRK - 26 okt 21 kl. 15:05

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse. Vi skal søke med drone senere i dag, opplyser politiet tirsdag. Dermed fortsetter søket på de antatte omkomne etter båtulykken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, søke, etter, savnedemed , droner
Klartale - 01 nov 21 kl. 08:50

To av de savnede funnet i Kvam

´To av de tre savnede etter ulykken i Kvam er nå trolig funnet. Letingen etter den tredje savnede fortsetter..

NRK - 20 sep 21 kl. 00:30

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 27 okt 21 kl. 18:35

Kan ha funnet klær fra de savnede

I dag observerte politiet nye gjenstander som de tror kan knyttes til de tre som er savnet i Tokagjelselva i Kvam. Under pressekonferansen onsdag ble det kjent at de nye gjenstandene er klesplass, trolig fra de savnede. – Gjenstandene er primært klær, Det er gjenstander det er grunn til å tro tilhører de savnede, sier innsatsleder Svein Valland Laupsa under pressekonferansen..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 12:14

Dette er de savnede etter Kvam-ulykken

Politiet har tatt i bruk droner, både over og under vann, i søket etter de savnede etter ulykken i Kvam..

NRK - 19 sep 21 kl. 23:06

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

VG - 27 okt 21 kl. 15:28

Nye funn av klær og gjenstander i søket etter savnede i Tokagjelet

NORHEIMSUND (VG) Onsdag gjorde redningsmannskapene nye funn av klær og gjenstander. Nå kjemper redningsmannskapene en kamp mot klokken før været vil gjøre søket etter de savnede farligere og vanskeligere..

Klartale - 01 nov 21 kl. 14:12

Leter med drone etter siste savnede i Kvam

Tre mennesker har blitt tatt av strømmen i en elv i Kvam. Politiet leter nå etter den siste savnede personen..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 15:24

Alle de savnede trolig funnet i Kvam – hjelpemannskapene får stor takk

Etter alt å dømme er alle de savnede etter båtulykken i Kvam funnet omkomne..

VG - 27 okt 21 kl. 15:28

Tror de savnede ligger i Tokagjelet

NORHEIMSUND (VG) Onsdag kjemper redningsmannskapene en kamp mot klokken før været vil gjøre søket etter de savnede farligere og vanskeligere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt