NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:02

NRK - 18 mar 19 kl. 17:35

Skal ha skutt slektning

Mannen som skjøt mot en trikk i Utrecht, skal ha skutt en slektning og skjøt deretter de som prøvde å hjelpe til, skriver avisen hurriyet.com.tr. Den antatte gjerningsmannen var gift med en kusine og skilte seg fra henne for to måneder siden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Utrecht

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , skutt, slektning
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 20 aug 21 kl. 08:54

Slektning av tysk journalist drept

Taliban-krigere på jakt etter en journalist som jobbet for tyske Deutsche Welle, har drept en nær slektning av journalisten, melder kringkasteren. Folk fra Taliban gikk fra hus til hus for å finne journalisten, som nå jobber i Tyskland, melder Deutsche Welle. En slektning av ham ble skutt og drept, mens en annen ble alvorlig såret.

NRK - 12 sep 23 kl. 07:36

Person funnet skutt i trappeoppgang i Uppsala

Personen er brakt i ambulanse til sykehus med det som beskrives som alvorlige skader. Ifølge SVT er offeret en mann som er livstruende skadd. Avisa skriver også at en slektning av gjenglederen «den kurdiske reven», Rawa Majid, skal bo i blokka hvor mannen ble skutt.

Klartale - 13 jun 23 kl. 12:34

Nær slektning siktet etter funn av dødt barn i Sarpsborg

En nær slektning er siktet etter at et barn ble funnet død i Sarpsborg på mandag. Slektningen er siktet for å ha hensatt barnet i hjelpeløs tilstand. Personen har automatisk fått status som siktet.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

Klartale - 15 sep 23 kl. 08:48

Seks skutt og drept på en uke i Stockholm

Gutten ble funnet skutt ute. Politiet ble varslet om hendelsen i bydelen Västertorp i 20-tida torsdag. Han ble fraktet til sykehus.

Klartale - 03 jan 23 kl. 07:00

Taliban vil straffe enda hardere

Taliban styrer Afghanistan. De var tidligere sett på som en opprørs-gruppe. Etter at de tok makta har det blitt mye strengere regler for å leve.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

P4 - 03 okt 20 kl. 15:31

Slektning siktet for vitnepåvirkning

En slektning av drapssiktede Tom Hagen er siktet for vitnepåvirkning. Slektingen nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer til VG. Politiet mener mannen skal ha forsøkt å påvirke et sentralt vitne som har gitt politiet informasjon om en tidligere konflikt med Tom Hagen.

VG - 01 dec 20 kl. 17:07

Slektning skal ha varslet for 20 år siden: – Forbannet over at ingen har trodd meg

En kvinne i 70-årene skal ha holdt sønnen (41) innstengt i 28 år. En nær slektning sier hun varslet myndighetene for 20 år siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 1 time siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 1 time siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 2 timer siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 3 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com