NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:27

NRK - 12 apr 22 kl. 13:12

Skal ha funnet seks sivile skutt og drept i kjeller utenfor Kyiv

Seks mennesker skal ha blitt funnet skutt og drept i en kjeller utenfor Kyiv, hevder Ukrainas riksanklager, skriver AFP. De seks skal ha blitt funnet i en kjeller under et bolighus i Brovary utenfor hovedstaden. Ifølge riksanklageren var alle seks skutt og drept, og det skal dreie seg om sivile..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyiv, Ukrainas, AFP, Brovary

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , funnet, seks, sivile, skuttog , drepti , kjeller utenfor Kyiv
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 04 apr 22 kl. 09:21

Bilder fra Butsja sjokkerer en hel verden

Russland angrep Ukraina for over en måned siden. Mye av den tiden har de hatt kontroll på områder rundt byen Kyiv. Byen er også hovedstaden i landet.

NRK - 19 apr 22 kl. 17:25

Politisjef: Over 1000 sivile funnet drept i Kyiv-regionen

Over 1.000 sivile er funnet døde i Kyiv-regionen etter at russiske styrker trakk seg tilbake, ifølge politimesteren i regionen, Andriyj Nebytov. 15.

NRK - 12 apr 22 kl. 13:12

Ukraina: Skal ha funnet seks sivile skutt og drept i kjeller utenfor Kyiv

Seks mennesker skal ha blitt funnet skutt og drept i en kjeller utenfor Kyiv, hevder Ukrainas riksanklager, skriver AFP. De seks skal ha funnet i en kjeller under et bolighus i Brovary utenfor hovedstaden. Ifølge riksanklageren var alle seks skutt og drept, og det skal dreie seg om sivile..

NRK - 01 maj 22 kl. 13:15

40 sivile evakuert fra Azovstal stålverk

En gruppe på rundt 40 sivile ankom søndag et midlertidig overnattingssted etter å ha forlatt området rundt Azovstal stålverk i Ukrainas Mariupol, melder Reuters. Byen er beleiret av russiske tropper. Anslagsvis 100.

NRK - 01 maj 22 kl. 19:13

Russland: 80 sivile er evakuert fra stålverket i Mariupol

Rundt 80 sivile har blitt evakuert fra det beleirede Azovstal-stålverket i Mariupol søndag, opplyser det russiske forsvarsdepartementet. – 80 sivile, inkludert kvinner og barn, har blitt reddet, sa forsvarsdepartementet i en uttalelse søndag kveld. FN har tidligere søndag bekreftet at evakuering av sivile pågår fra stålverket.

NRK - 19 mar 22 kl. 23:13

FN: 874 sivile drept i Ukraina

847 sivile er drept i Ukraina siden Russland invaderte landet 24. februar, ifølge FNs høykommissær for menneskerettigheter. I tillegg er 1399 sivile såret.

NRK - 19 mar 22 kl. 23:13

FN: 847 sivile drept i Ukraina

847 sivile er drept i Ukraina siden Russland invaderte landet 24. februar, ifølge FNs høykommissær for menneskerettigheter (OHCHR). I tillegg er 1399 sivile såret.

NRK - 18 maj 22 kl. 05:53

3000 sivile i russisk fangeleir i Ukraina

Den russiske hæren har plassert over 3000 sivile fra Mariupol i en tidligere straffeleir nær Olenivka i Donetsk-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Sju busser som fraktet med seg ukrainske soldater fra stålverket i Mariupol, ankom tirsdag den tidligere straffekolonien, kjent som nummer 120, nær Olenivka i det østlige Ukraina. Ukrainas ombud for menneskerettigheter Ljudmyla Denisova sier ifølge NTB at sivile er plassert i en annen tidligere straffekoloni, kjent som nummer 52, også den nær Olenivka.

NRK - 26 feb 22 kl. 17:36

Amnesty: Russerne begår vilkårlige angrep

Amnesty International sier at russiske styrker har drept sivile helt fra starten av invasjonen av Ukraina, og at de begår vilkårlige angrep. – Det russiske militæret har vist en åpenbar mangel på respekt for sivile liv ved å bruke raketter og andre eksplosive våpen med brede områdeeffekter i tett befolkede områder. Noen av disse angrepene er også krigsforbrytelser, sier Amnestys generalsekretær Agnès Callamard i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 30 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 45 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com