NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:43

NRK - 22 juli 21 kl. 10:34

Skal ha blitt utsatt for attentat

Madagaskars president har vært utsatt for et attentat, og flere mistenkte gjerningsmenn er pågrepet, opplyser landets riksadvokat. Det er ikke kjent når det angivelige attentatet fant sted, og det foreligger ikke meldinger om at Rajoelina kom til skade. Ifølge diplomatiske kilder er det to franske statsborgere blant dem som ble pågrepet tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rajoelina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skalha , blitt, utsatt, for, attentat
NRK - 03 juli 21 kl. 20:02

Zumas fengselssoning utsatt

Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma har fått utsatt tidspunktet for oppmøte for å begynne soning av en 15 måneder lang fengselsstraff. Zuma hadde opprinnelig frist til søndag med å møte opp i fengselet. Men fristen har blitt utsatt til 12.

NRK - 27 mai 21 kl. 09:20

Frist for skattemeldingen

Næringsdrivende må levere skattemeldingen eller søke om utsettelse for å unngå tvangsmulkt, senest 31.mai. I år kan leveringsfristen utsettes til 20.

NRK - 13 mai 21 kl. 08:21

Advarer mot direktørsvindel

Direktørsvindel utgjør en stadig større trussel og har blitt mer målrettet og vellykket, advarer politiet, DNB og Telenor. Direktørsvindel innebærer at svindlere utgir seg for å være ledelsen i bedriften og ber ansatte overføre penger. Det er den desidert mest lukrative bedrageriformen i verden, skriver Telenor.

NRK - 24 mai 21 kl. 22:29

Lan Marie Berg er lettet

Lan Marie Berg er glad for at politiet i Oslo undersøker om netthetsen hun har blitt utsatt for kan være straffbar. Berg har i flere år blitt utsatt for aggresjon og trusler på nett, og sier det har vært vanskelig å få kartlagt og anmeldt det. – Det føles som en tung bør er lettet fra våre skuldre, sier hun..

NRK - 15 juni 21 kl. 23:22

Falske eposter fra Tromsø kommune

Tromsø kommune jobber med å stanse utsending av falske eposter og undersøker om de kan ha vært utsatt for et sikkerhetsbrudd. Overfor Nordlys vil ikke IT-sjef Marita Tiller kommentere hvor stort omfanget er, men ifølge avisa skal det være snakk om flere tusen eposter. – Det viktigste arbeidet vi gjør nå, er å sikre at utsendingen stoppes, sier hun.

NRK - 04 mai 21 kl. 03:12

Ghislaine Maxwell-sak utsatt

Rettssaken der Ghislaine Maxwell står tiltalt for menneskehandel og seksuelle overgrep, er blitt utsatt til høsten. Maxwell som tidligere partner og venn av avdøde Jeffrey Epstein, har erklært seg ikke skyldig i de seks tiltalepunktene..

NRK - 23 juni 21 kl. 18:33

Biblioteker utsatt for dataangrep

Datasystemene til biblioteker over hele landet har ligget nede siden tirsdag kveld etter et dataangrep. Hackere krever løsepenger for å åpne dataene. Om lag halvparten av bibliotekene i Norge er utsatt for angrepet.

NRK - 24 juni 21 kl. 09:42

Bofellesskap får slakt

Et bofellesskap for utviklingshemmede får slakt i en ny rapport fra Sivilombudsmannen. Etter besøk hos tre bofellesskap i Drammen kommune, er det avdekket flere lovbrudd hos et av dem. Blant annet har det blitt iverksatt tvangstiltak overfor flere beboere uten at Statsforvalteren hadde godkjent det.

NRK - 26 juni 21 kl. 17:05

Utreisefristen til Mustafa utsatt

Utreisefristen til Mustafa Hasan var satt til 1. juli, men er blitt utsatt til 1. september.

Aftenposten - 29 juni 21 kl. 08:46

Casper Ruuds Wimbledon-åpning utsatt

Casper Ruuds kamp i første runde av Wimbledon mot australske Jordan Thompson har blitt utsatt til onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 30 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt