NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:21

NRK - 04 mai 21 kl. 14:38

Skal granske koronavaksneringen

Fremskrittspartiet får støtte fra regjeringspartiene til å be koronakommisjonen om å granske den norske vaksineringsstrategien. Høyres parlamentariske leder Trond Helleland bekrefter overfor NTB at regjeringspartiene vil stemme for Frps forslag i Stortinget om å granske vaksineringen. Forutsetningen er at oppdraget gis til koronakommisjonen. Frps nestleder Sylvi Listhaug sier Frp ikke har noe problem med denne betingelsen. – For oss spiller det ikke noen stor rolle hvem som gjør jobben, sier Listhaug til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trond Helleland, NTB, Frps, Stortinget, Sylvi Listhaug, Frp, Listhaug

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, granske, koronavaksneringen
Aftenposten - 13 mars 21 kl. 15:07

To helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine

To helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine.

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 15:07

Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine

Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine.

NRK - 24 mars 21 kl. 23:03

Prins Harry skal jobbe mot feilinfo

Prins Harry skal jobbe for et institutt der han skal bidra til å bekjempe desinformasjon. Han blir en av 15 som i seks måneder skal granske misvisende informasjon og desinformasjon, opplyser den ideelle organisasjonen Aspen Institute..

NRK - 29 april 21 kl. 17:42

Gransker om vaksiner gir betennelse

EUs legemiddelbyrå har opprettet gransking av om Pfizer- og Moderna-vaksinene kan gi betennelse i hjertemuskler. EMA opplyser at det foreløpig ikke er noen indikasjoner på at det er vaksinene som fører til hjertemuskelbetennelsen myokarditt, men saken skal granskes. Forskere i Israel har i en studie vist at 1 av 100.

VG - 04 mai 21 kl. 18:57

Helsetilsynet endrer praksis: Skal snakke med pasienter og pårørende i flere saker

Lisbeth ble ikke kontaktet da Statsforvalteren bestemte at selvmordet til sønnen Even (34) ikke var verdt å granske. Nå endrer Statens Helsetilsyn retningslinjene i hele landet - slik at pårørende skal bli hørt..

NRK - 08 feb. 21 kl. 21:13

WHO-gruppe varslar pressekonferanse

Den internasjonale ekspertgruppa som er i Kina for å granske opphavet til koronaviruset, skal halde ei pressekonferanse i Wuhan tysdag, opplyser WHO. Gruppa er i ferd med å avslutte sitt fire veker lange opphald i Kina..

NRK - 09 feb. 21 kl. 01:50

Trumps Georgia-samtale etterforskes

Administrasjonsminister Brad Raffenspergers kontor skal granske telefonsamtalen mellom Raffensperger, som er øverste valgansvarlige i Georigia og Donald Trump. 2. januar ba Trump myndighetene i Georgia om å finne stemmer for å endre valgresultatet..

Dagbladet - 16 feb. 21 kl. 02:56

Skal etterforskes som 11. september

Den demokratiske speakeren, Nancy Pelosi, varsler at de vil starte en granskningskommisjon etter modell fra terrorangrepet 11. september 2001 for å granske under angrepet mot Kongressen 6. januar..

NRK - 01 mars 21 kl. 23:07

Ny granskning av Cuomo

New Yorks justisminister Letitia James skal granske guvernør Andrew Cuomo i forbindelse med anklager om seksuell trakassering. To kvinner har anklaget Cuomo for upassende berøring og kommentarer..

NRK - 19 mars 21 kl. 07:35

Kritisk til gransking av leirskred

To av medlemmene av utvalget som skal granske leirskredet i Gjerdrum 30. desember i fjor, kan være inhabile. Det mener advokat Rune Østgård, som tidligere har representert rasofre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 15 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 15 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 30 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 30 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 45 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 45 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 45 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt