NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:13

NRK - 04 maj 23 kl. 13:33

Skal avhøre flere personer etter Lørenskog-drapet

Politiet har allerede gjennomført en rekke avhør etter at en mann i 20-årene ble funnet død i Lørenskog fredag kveld. – Vi har noen personer som vi tenker å avhøre i den videre etterforskningen, sier politiadvokat Grete Bollestad til NRK. Hun sier at politiet allerede har fått inn tips og nå ber de publikum om tips og å sende inn video fra dashbord-kamera om noen har opptak fra området. – Det er fordi vi erfarer at i nyere biler sitter det teknologi sitter det opptak som kan berike vår sak hvis man har opptak av en kjørerute som er relevant for oss, sier Bollestad. Hun sier at de fortsatt er i en innledende fase av etterforskningen der de prøver å innhente tidskritiske bevis.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Grete Bollestad, NRK, Bollestad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skal, avhøre, flerepersoner , etter, Lørenskog-drapet
NRK - 06 mar 23 kl. 12:07

Bratt nedgang i antall avhør av barn

Fra 2022 til 2023 gikk antall tilrettelagte avhør av barn ned med 16 prosent. Det bekymrer flere som arbeider med avhør av barn. – Vi har hatt en bratt nedgang i antallet avhør av barn på ett år uten at vi kan tro at det har foregått mye færre overgrep mot barn.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 08 aug 23 kl. 15:57

Fem franske politifolk tatt inn til avhør om dødsfall under opptøyer

Fem politifolk er tatt inn til avhør i Frankrike i forbindelse med at en 27 år gammel mann døde i Marseille under de landsomfattende opptøyene i juli. Opptøyene skjedde etter at en tenåring ble skutt og drept av politiet i en trafikkontroll utenfor Paris 27. juni.

NRK - 25 okt 23 kl. 12:04

Skytehendelsen i Stavanger: Har opprettet ny straffesak knyttet til trusler

Politiet etterforsker trafikkforholdet, samt frihetsberøvelse og trusler i forkant av skytehendelsen i Stavanger. Etter at flere personer har tatt kontakt med politiet er det besluttet å opprette en ny straffesak knyttet til trusler. – Dette kommer i tillegg til trusselsaken som i tillegg omhandler frihetsberøvelse.

NRK - 30 jul 23 kl. 10:19

To menn løslatt etter voldshendelse i Bærum

De to mennene som natt til lørdag ble pågrepet etter en voldshendelse i et hus på Høvik, er løslatt. En av dem nekter å bli avhørt. – Vi har avhørt den ene mannen.

NRK - 23 feb 23 kl. 10:25

Furuset-siktet fremstilles for fengsling

Politiet skriver at det innledende avhøret etter skyting på Furuset ble gjennomført onsdag. «Siktede i saken avga forklaring i et lengre første avhør. I avhøret knyttet han seg til hendelsen, og han samarbeider med politiet.

NRK - 18 aug 23 kl. 14:27

Drapssaken i Haugesund: Håper på avhør de nærmeste dagene

Mannen som er siktet for drap etter funnet av en død person i Haugesund, er fremdeles ikke avhørt. Forsvareren sier at det kan bli avhør i helgen. – Det kan se ut til at det blir avhør enten i helgen eller på mandag.

NRK - 06 mar 23 kl. 10:59

Bombedømt russer i avhør om terrorsaken

En 23 år gammel russer som tidligere er dømt for å ha laget en bombe, ble mandag avhørt i forbindelse med terrorangrepet i Oslo 25. juni fjor. – Det foregår avhør av ham nå.

NRK - 25 okt 23 kl. 12:04

Skytehendelsen i Stavanger: Ny fornærmet i saken

Tirsdag ettermiddag opplyser politiet om at de har opprettet en ny straffesak mot den avdøde knyttet til trusler, etter at flere personer har tatt kontakt med politiet. – Dette kommer i tillegg til trusselsaken som i tillegg omhandler frihetsberøvelse. Mannen som døde i forbindelse med skytehendelsen har status som mistenkt, skriver politiadvokat Emilie Netteland i en pressemelding.

Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

– Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com