NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:46

NRK - 31 jul 22 kl. 17:54

Skadet kornsilo i Beirut har kollapset

En del av kornsiloen i Beirut som fikk skader i den voldsomme eksplosjonen i 2020, har kollapset etter en brann som har rast i to uker. Årsaken til brannen er ikke kjent. Tonnevis med korn er spredt med røyken i det varme været. Landets helse- og miljømyndigheter har sendt ut et varsel til innbyggerne i nærheten om å holde seg innendørs og bruke munnbind. Da et lager med ammoniumnitrat som var uforsvarlig lagret, eksploderte 4.
Les mer på NRK


Les mer om:
Beirut, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skadet, kornsiloi , Beiruthar , kollapset
VG - 23 aug 22 kl. 07:22

Her kollapser deler av kornsiloen i Beirut

BEIRUT (VG) I én måned har en kornsilo brent i sentrum av Beirut. Tirsdag morgen kollapset den ytterligere..

Dagbladet - 31 jul 22 kl. 16:53

Kornsilo har kollapset i Beirut

En del av kornsiloen i Beirut som eksploderte i 2020, har kollapset. Det melder Reuters..

NRK - 26 jul 22 kl. 22:59

Gigantisk kornsilo brenner i Libanon

En gigantisk kornsilo ved en havn i Beirut står i fare for å kollapse etter å ha brent i to uker. Kornsiloen ble ødelagt i en eksplosjon for to år siden, og det er usikkert hva som har forårsaket brannen. 800 tonn korn skal fortsatt være i siloen, som har vært der siden eksplosjonen.

VG - 04 aug 22 kl. 21:38

Ny bygningskollaps i Beirut – to år etter giganteksplosjonen

På dagen to år etter at over 200 mennesker mistet livet i en gigantisk eksplosjon i Beirut, kollapset store deler av byens massive kornsilo..

NRK - 11 aug 22 kl. 17:40

Væpnet mann pågrepet etter gisseldrama i Beirut

En væpnet mann som holdt kunder og ansatte som gisler i en bank i Beirut og truet med å sette fyr, er pågrepet. Ingen personer ble skadd i gisseldramaet. Den 42 år gamle mannen skjøt tre varselskudd med en jaktrifle inne i banklokalet i det travle Hamra-distriktet i Beirut.

NRK - 23 aug 22 kl. 13:34

Havarikommisjonen skal undersøke kollapsen av Tretten bru

Statens havarikommisjon har besluttet å sette i gang en full sikkerhetsundersøkelse etter at Tretten bru kollapset mandag 15. august. Havarikommisjonen ankom Tretten samme dag, og startet da innledende undersøkelser.

NRK - 21 apr 22 kl. 03:15

Mann pågrepet i Chile for havneeksplosjonen i Beiru

Chilensk politi har pågrepet en portugisisk mann som var ettersøkt av Interpol etter den store eksplosjonen ved havna i Beirut i 2020 der mer enn 200 døde. Mannen kom til Chiles hovedstad Santiago på et fly fra Spania og ble satt på et fly tilbake til Madrid, går det fram av en politiuttalelse. Han var ettersøkt for å angivelig ha tatt «eksplosive elementer» som knyttes til eksplosjonen, inn i Libanon, ifølge tjenestepersoner ved flyplassen.

VG - 11 aug 22 kl. 12:53

Væpnet mann har tatt gisler i bank i Beirut

En væpnet mann holder ansatte som gisler i en bank i Beirut og truer med å sette fyr på seg selv dersom han ikke får pengene han har på konto der..

VG - 11 aug 22 kl. 12:53

Væpnet mann pågrepet – tok bankansatte som gisler i Beirut

En væpnet mann holdt ansatte som gisler i en bank i Beirut torsdag. Han skal også ha truet med å sette fyr på seg selv dersom han ikke fikk pengene han hadde på konto..

NRK - 23 aug 22 kl. 09:29

Ny silokollaps i havnen i Beirut

Ytterligere åtte siloer som fikk skader i den voldsomme eksplosjonen i Beirut for to år siden, har rast sammen. Støvet la seg som en sky over området etter at de ødelagte siloene dundret i bakken i morgentimene tirsdag. Helt siden de fikk store skader under den kraftige eksplosjonen i et gjødsellager i 2020, har siloene vært ustabile.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 10 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 15 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 15 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 30 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 45 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 30 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 30 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 45 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com