NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:52

NRK - 27 jul 21 kl. 08:15

Skader for to-tre mill. på Norcem

Brannen i Norcems sementfabrikk i Brevik i natt har ført til skader og produksjonstap for to-tre millioner kroner, anslår vedlikeholdssjef Knut Erik Nilsen på fabrikken. Det begynte å brenne i kullanlegget ved 22-tiden og etter fem timer hadde brannvesenet slukket brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norcems, Brevik, Knut Erik Nilsen, Norcem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skader, for, to-tre, mill, Norcem
NRK - 09 jul 21 kl. 15:57

Ingen skader forklarer dødsårsak

Den foreløpige obduksjonsrapporten av den eldre kvinnen som ble funnet død i Skien torsdag kveld gir ikke flere svar på spørsmål om hvordan hun døde. Det er ikke påvist skader som samsvarer med påkjørsel, eller andre skader som kan settes i sammenheng med dødsfallet..

NRK - 20 aug 21 kl. 05:36

Ulovlig gullgraving skader miljøet

Ulovlig utgraving av gull fra elver i Colombia skader sårbar natur og fører til mer vold og kriminalitet, advarer FN. Over 520 kvadratkilometer jord i naturreservater er påført skader etter gullgraving bare i 2020. Utvinningen av gull fra sedimenter i bunnen av elver og andre vannveier fører til at vannet blir forurenset av kvikksølv og andre giftige stoffer.

E24 - 02 jul 21 kl. 06:00

Naboer solgte for over 90 mill.: Strandeiendom steg fra 37 til 55 mill. på under tre år

Markedet for sjønære eiendommer nær hovedstaden er på kokepunktet. Nylig skiftet to nabohus på Snarøya eiere. Den ene ble solgt lenge før overtagelse, den andre ble flippet etter massiv oppgradering.

NRK - 18 apr 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 18 jun 21 kl. 03:42

En drept i skyting i Arizona

Én person ble drept, tre såret og ni fikk mindre skader etter minst åtte skyteepisoder i løpet av halvannen time i tre byer vest for Phoenix i Arizona. En mistenkt er pågrepet, men myndighetene sier det er uklart om den ene personen er ansvarlig for alle tilfellene. Fire personer ble behandlet for skuddskader, og en av dem døde, opplyser politiet i Peoria.

Aftenposten - 22 jun 21 kl. 15:42

Brann-stopperen trodde det var en stund til han skulle spille kamp. Men tre skader sender ham til Haugesund.

Tre nye skader i forsvarsrekken gjør at nykommeren Vieux Sané må bli med i troppen til Haugesund-kampen..

NRK - 04 aug 21 kl. 02:30

Tre biler skadd i brann i Oslo

Totalt tre biler fikk skader i en bilbrann på Haugenstua i Groruddalen i Oslo natt til onsdag. En Audi ble helt utbrent. Bilen sto parkert inntil et par andre biler og disse har også fått skader, melder politiet i Oslo på Twitter.

E24 - 14 maj 21 kl. 06:00

Boligbygger betalte 120 mill. for to tennisbaner. Spetalen ga 10 mill. for sin

Oslo Tennisklubbs salg til Øystein Stray Spetalen i 2012 kan vise seg å bli svært gullkantet for investoren. – Vi ser fremover, det er det eneste som betyr noe, svarer styrelederen..

Aftenposten - 14 maj 21 kl. 06:00

Boligbygger betalte 120 mill. for to tennisbaner. Spetalen ga 10 mill. for sin

Oslo Tennisklubbs salg til Øystein Stray Spetalen i 2012 kan vise seg å bli svært gullkantet for investoren..

E24 - 12 jul 21 kl. 20:29

Widerøe har sikret 450 mill. i statlig lånegaranti: Eierne bidro med ytterligere 50 mill.

Widerøe har tidvis vært Europas største flyselskap under coronapandemien. For å forberede seg på neste fase har selskapet nå benyttet den statlige lånegarantiordningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 1 time siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 2 timer siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 2 timer siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 2 timer siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 2 timer siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 2 timer siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt