NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:33

NRK - 27 mars 21 kl. 06:32

Skadd i skuterulykke ved Vadsø

Ein person er frakta til sjukehus i Kirkenes etter ei ulykke med snøskuter i Komagervær ved Vadsø ved femtida natt til laurdag. Den skadde blei henta av luftambulanse, og skal ha brote foten, melder politiet i Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kirkenes, Komagervær, Vadsø, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Skaddi , skuterulykke, ved, Vadsø
NRK - 17 juni 21 kl. 18:14

Får 100 millioner kroner i gave

Kulturlivet i Vadsø får 100 millioner kroner i gave fra Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl. Mangemilliardær Dahl er selv fra Vadsø og gir gaven via en nyopprettet stiftelse. Gaven ble kjent på en pressekonferanse i Vadsø torsdag kveld..

NRK - 27 mars 21 kl. 04:11

Mann skadd i snøskuterulykke

Ein mann i 30-åra er flogen til UNN i Tromsø med skader etter ein snøskuterulykke i Nordreisa, melder Troms politidistrikt. Politiet har ikkje gitt nærmare opplysningar, utover at saka blir etterforska..

NRK - 27 mars 21 kl. 04:46

Kritisk etter snøskuterulykke

Ein mann i 30-åra er innlagd på sjukehus i Tromsø med kritiske skader etter ein snøskuterulykke i Nordreisa ved eittida i natt. Ulykka skal ha skjedd i samband med ein fest, seier operasjonsleiar Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til NTB..

NRK - 07 mars 21 kl. 14:22

To til sykehus etter skuterulykke

Det har vært en skuterulykke på Kongsfjordfjellet i Berlevåg i Finnmark, hvor to skutere har krasjet. Det melder politiet. Begge førerne ble hentet av helikopter til sykehus, med smerter i rygg og nakke.

NRK - 03 april 21 kl. 12:40

Navn frigitt etter snøskuterulykke

Politiet har frigitt navnet på den omkomne kvinnen i en snøskuterulykke i Snefjord i Måsøy kommune, melder iFinnmark. Det var Ellen Marie Stavdal (56) som døde som følge av skadene hun pådro seg i ulykken..

NRK - 03 april 21 kl. 19:32

Skadet i snøskuterulykke

En person er skadet i en snøskuterulykke på Nordre Slemsjøen i Åmot kommune lørdag kveld. Føreren av snøskuteren fraktes med luftambulanse til Sykehuset Innlandet i Hamar. Politiet foretar undersøkelser på stedet.

NRK - 01 mai 21 kl. 03:16

Fisketråler på grunn ved Vadsø havn

Politi, brann, ambulanse og redningsskøyte har rykket ut etter melding om at en tråler har gått på grunn utenfor havna i Vadsø. Ifølge Finnmark politidistrikt på Twitter er det fare for at båten velter ettersom den har rundt 45 graders slagside..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 07:34

Politijakt til havs i Finnmark: Fisketråler stakk av etter grunnstøting i Vadsø havn

En fisketråler endte på grunn i Vadsø havn natt til lørdag. Fartøyet kom seg løs og har ikke etterkommet politiets….

NRK - 04 juni 21 kl. 11:50

Bil kjørt i elv i Vadsø

En bil har kjørt ut i elva i Vadsø i Finnmark, opplyser politiet. Det er ikke kjent hvor mange som var i bilen, som har sunket til bunns av elva. Dykker er nå på stedet, ifølge politiet..

NRK - 04 juni 21 kl. 11:50

Bil kjørt ut i elv i Vadsø

En bil har kjørt ut i Vestre Jakobselv i Vadsø i Finnmark, opplyser politiet. Det er ikke kjent hvor mange som var i bilen, som har sunket til bunns av elva. Dykker er nå på stedet, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 5 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 30 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 45 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt