NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:21

NRK - 21 apr 24 kl. 01:58

Sju savnet etter helikopterkrasj i Japan

Japansk militære bekrefter at sju er savnet etter at to militærhelioptre trolig har kollidert og styrtet i Stillhavet. Det er satt i gang en søk- og redningsaksjon etter at forsvaret mistet kontakten med helikoptrene, som drev nattlig trening over havområdene sør for Tokyo. Det er to SH-60K-helikoptre som er savnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stillhavet, Tokyo, SH, Japan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, savnet, etter, helikopterkrasji , Japan
NRK - 08 feb 24 kl. 12:45

Tre døde i militær helikopterkrasj i Algerie

Tre personer tilknyttet det algeriske militæret døde i en helikopterkrasj under et oppdrag natt til torsdag. Det opplyser lokal, statlig TV, ifølge Reuters..

NRK - 08 feb 24 kl. 14:15

Fem døde etter helikopterkrasj i USA

Fem soldater fra den amerikanske marinen døde etter at helikopteret deres krasjet i et øde område øst for San Diego, i USA. Det opplyser marninen selv i en pressemelding torsdag. Onsdag ble et militært helikopter meldt savnet etter at det ikke ankom militærbasen i California som planlagt.

Klartale - 01 jul 24 kl. 16:00

Hvilket melkeprodukt ville vi savnet mest?

Se for deg at melken blir borte. Hvilket melkeprodukt ville du savnet mest da?Det har Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter (MELK) prøvd å finne svar på.

NRK - 07 dec 23 kl. 22:38

Fem døde etter at militærhelikopter fra Guyana styrtet

Et helikopter med sju personer om bord fra hæren i Guyana er lokalisert etter at det ble meldt savnet nær grensa til nabolandet Venezuela. Guyanas president Irfaan Ali sier på Instagram at minst fem av de sju om bord er bekreftet omkommet. Fem offiserer var på en inspeksjonsreise langs grensa i det splitter nye Bell-helikopteret da det ble meldt savnet.

NRK - 03 maj 24 kl. 15:28

Faktisk.no: Bilde av «savnet jente» er spredt over hele Norge

Falske nyheter om en savnet jente er spredt i en rekke norske Facebok-grupper. Målet er å lure brukere til å oppgi brukernavn og passord. Det skriver Faktisk.

NRK - 27 apr 24 kl. 16:34

Savnet barn i Moss

Et fem år gammelt barn er meldt savnet i Krapfoss-området i Moss. Ifølge Øst politidistrikt ble barnet meldt savnet i 16-tiden. – Barnet er savnet hjemmefra, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt, som sender ressurser til området for å lete.

NRK - 23 jan 24 kl. 01:06

Minst sju personer døde etter skyting nær Chicago

Minst sju personer er skutt og drept på tre adresser i Joliet som er en forstad til Chicago, ifølge lokalt politi. Politiet leter etter en navngitt 23 år gammel mann. Noen nyhetsbyråer melder om sju drepte, mens andre åtte.

NRK - 23 jan 24 kl. 14:09

Sju dømt for knivstikking i Lillestrøm

Tirsdag falt dommen mot sju menn som var tiltalt for grov vold etter etter en knivstikking i Lillestrøm i desember 2022. Oslo tingrett mener de er skyldige i blant annet grov vold, og dømte alle de sju tiltalte til fengselsstraffer mellom 1,5 år og 2 år. Politiet mener knivstikkinga er koblet til MC-klubben Satudarah.

NRK - 20 mar 24 kl. 21:27

Sju personer til sjekk på sykehus etter verkstedbrann i Oslo

Sju personer er kjørt til sykehus for sjekk, etter at det begynte å brenne på et verksted på Økern i Oslo. De sju personene skal sjekkes i forbindelse med å ha pustet inn røyk, melder Oslo politidistrikt. – Det fremstår som at sveising på en bil har forårsaket et lite branntilløp.

NRK - 17 apr 24 kl. 12:16

Aftenposten: Sju personer dømt etter mafiaparagrafen for narkotikasmugling

De sju er dømt for å ha smuglet flere tonn med narkotika til Norge over lang tid. De dømmes etter mafiaparagrafen i det som er norgeshistoriens største narkosak, skriver avisen. Det dreier seg om seks menn og en kvinne, som er dømt til straffer fra seks år og opp til 21 års fengsel.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 45 minutter siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

WSJ: Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstremt tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact Magazin. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».

NRK - 2 timer siden

Ekstrem nedbør i Kina

En liten by i den kinesiske Henan-provinsen har blitt truffet av mer regn på én dag enn de vanligvis får på nesten ett år, skriver Reuters. På 24 timer ble det registrert 606,7 mm nedbør i Dagenhying. Det årlige snittet i området 800 mm.

NRK - 2 timer siden

Tyskland forbyr høyreekstrem tidskrift

Tyske myndigheter har forbudt det tyske tidskriftet Compact. Samtidig blir eiendommer tilknyttet bedriften gjennomsøkt flere steder i landet, skriver Reuters. De begrunner dette med at publiseringen er «et sentralt talerør for den høyreekstreme scenen».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com