Klartale > Nyheter

Monday, 27 June, 14:15

Klartale - 16 maj 22 kl. 08:26

Sju personer døde i trafikken på bare én dag

Flere ulykker i trafikken endte tragisk søndag. Fire mennesker døde i Steigentunnelen i Nordland. Mens to døde i en ulykke på Voss i Vestland tidligere på dagen.Senere døde en mann i Telemark. Han kjørte motorsykkel.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Steigentunnelen, Nordland, Voss, Vestland, Telemark, Cecilie Bryner, NTB, Trygg Trafikk, Trafikk, Bryner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjupersoner , dødei , trafikken, bareén , dag
Klartale - 01 jun 22 kl. 08:49

21 mennesker døde i trafikken i mai

– Det er en forferdelig utvikling vi ser nå i mai, sier Guro Ranes i en pressemelding fra Statens vegvesen.Ranes er avdelings-direktør for trafikksikkerhet. Hun sier at det også var mange alvorlige ulykker i april.

Klartale - 1 time siden

Fire personer døde i trafikken i helgen

Så langt i år har 60 personer dødd i trafikken. Bare i helgen døde fire stykker. To døde på E6 i Bardu.

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist mistet livet i trafikken i oktober.

NRK - 19 timer siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 31 okt 21 kl. 16:00

Havstigningen doblet siste tiår

De sju siste årene ligger an til å bli de sju varmeste som noen gang er registrert. Det skriver Verdens meteorologiske organisasjon (WMO) i en ny rapport. I rapporten går det frem at temperaturen fra januar til september i år var 1,09 grad varmere enn gjennomsnitt i perioden 1850–1900.

NRK - 01 nov 21 kl. 07:14

Ni omkom i trafikken i oktober

Ni personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 til 80. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:46

Flere døde i trafikken

Trygg Trafikk melder at 80 personer mistet livet i trafikken i 2021. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor..

E24 - 01 nov 21 kl. 07:51

Ryanair varsler prisgrep for å øke trafikken

Det irske lavprisselskapet tjente penger for første gang siden pandemien. Nå varsler selskapet at det vil fortsette å stimulere prisene for å øke trafikken..

NRK - 04 nov 21 kl. 12:32

Aldersgrense for hest i trafikken

Vegdirektoratet vil innføra ei aldersgrense på 16 år for å ri eller køyra med hest i trafikken. Det melder Nationen. I 2014 omkom to jenter på 11 og 13 år, då dei blei påkøyrde av ein bil då dei køyrde med hest og sulky på Bjørkelangen.

NRK - 22 feb 22 kl. 15:07

Trafikkulykke på E39 – trafikken står i begge retninger

Det har vært en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på E39 ved Hovsvatnet i Lund kommune. Brannvesenet er på stedet og ivaretar skadestedet. Det er et større antall utrykningskjøretøy på vei mot stedet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Farevarsler på Østlandet

Ifølge Yr strekker området med kraftige regnbyger seg fra Røros til sør for Oslo.– Det er store lokale variasjoner i intensitet og mengde. Været kan endres raskt, skriver Yr på sine nettsider.

Klartale - 45 minutter siden

Ni personer til sykehus etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Ni personer har blitt fraktet til sykehus.

Klartale - 1 time siden

Fire personer døde i trafikken i helgen

Så langt i år har 60 personer dødd i trafikken. Bare i helgen døde fire stykker. To døde på E6 i Bardu.

Klartale - 2 timer siden

60 personer evakuert etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Det er ikke kjent hvorvidt de 38 personene har fått skader som følge av hendelsen.

Klartale - 2 timer siden

Islamsk Råd Norge fordømmer masseskytingen i Oslo

Islamsk Råd Norge (IRN) fordømmer masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Gjerningspersonens handling er fullstendig i strid med islamsk lære, mener organisasjonen. IRN er en paraply-organisasjon for muslimske trossamfunn.

Klartale - 3 timer siden

Afghanske jordskjelvofre venter på hjelp

Natt til onsdag ble flere afghanske landsbyer truffet av et kraftig jordskjelv. Byene Paktika og Khost er de som ble truffet verst.Hjelpearbeidere frykter nå at flere kan dø som følge av kolera eller andre sykdommer.

Klartale - 3 timer siden

Mehl vil ha svar om jobben politet gjorde før angrepet

Emilie Enger Mehl har vært justisminister i under ett år. På den tiden har det skjedd to angrep der gjerningspersonen har vært psykisk syk. Nå vil hun ha svar på hva politiet gjør når de følger opp folk som kan være så syke at de er til fare for andre.

Klartale - 4 timer siden

Disse ble drept i angrepet

Ofrene het Kåre Arvid Hesvik og Jon Erik Isachsen. Hesvik var 60 år og Isachsen var 54. Det bekrefter politiet i en pressemelding mandag morgen.

Klartale - 5 timer siden

147 flyreiser er avlyst

Natt til søndag fikk flytekniker-streiken større konsekvenser. NHO Luftfart nekter flere flyteknikere å møte på jobb. Nå er det 450 flyteknikere som ikke får gå på jobb.

Klartale - 5 timer siden

Inviterer til stor skeiv markering på Rådhusplassen

Pride-paraden ble avlyst lørdag. Usikkerheten var for stor. Politiet ga råd om å stanse den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com