NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:37

NRK - 16 mar 21 kl. 22:24

Sju pågrepet etter samling i Oslo

Oslo-politiet melder om at flere ungdommer tirsdag kveld samlet seg i et lokale på Vestli i bydel Stovner. Politiet sier de ble fysisk angrepet av hissige ungdommene da patruljene kom til stedet. Sju personer er pågrepet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestli, Stovner, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, pågrepet, etter, samlingi , Oslo
NRK - 10 maj 21 kl. 16:08

Nasjonal Samling øker i Frankrike

Det ytterliggående franske partiet Nasjonal Samling øker sin oppslutning, viser en ny måling. 29 prosent av de spurte sier de støtter programmet til Nasjonal Samling, melder NTB. Partileder Marine Le Pen kan dermed notere seg en økning på 3 prosent sammenlignet med i fjor.

NRK - 10 maj 21 kl. 14:39

Smittede russ på samling

To koronasmittede russ var lørdag på en samling i Bertes i Kristiansand, opplyser kommunen. – Vi ber russ som har tilstede lørdag 8. mai om å ha lav terskel for teste seg, skriver kommunen i en pressemelding.

NRK - 11 maj 21 kl. 14:37

Smittet russ var på samling

En koronasmittet russ var på en samling på Mjåvann i Kristiansand fredag, opplyser kommunen. – Vi ber russ som har vært på Mjåvann 7. mai om å ha lav terskel å for teste seg, skriver kommunen.

NRK - 17 maj 21 kl. 20:36

Politiet løyser opp samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 17 maj 21 kl. 20:36

Politiet løyser opp stor samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger på Valuen badeplass. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 20 jun 21 kl. 14:48

Håpar på framgang i regionalval

Marine Le Pen sitt høgrepopulistiske parti Nasjonal samling håpar på framgang i første runde av regionalvalet i Frankrike søndag. 46 millionar menneske har stemmerett i valet. Meiningsmålingar tydar på at Nasjonal samling kan få rundt 25 prosent av stemmene.

NRK - 10 aug 21 kl. 14:16

9 smittet på OD-samling i Gran

Ni deltakere på en Operasjon Dagsverk-samling i Gran har fått påvist koronasmitte. Det var omtrent 100 ungdommer på samlingen. Samlingen fant sted på Hadeland Folkehøgskole i Gran kommune 2.

NRK - 17 mar 21 kl. 01:47

19 personer anmeldt etter samling

Tilsammen 19 personer er anmeldt for brudd på smittevernloven etter at flere ungdommer samlet seg i et lokale på Vestli i Oslo tirsdag kveld. Sju personer ble pågrepet..

NRK - 21 aug 21 kl. 16:15

Sju pågrepet etter demonstrasjon

Sju personer er pågrepet etter Sian-demonstrasjonen på Kontraskjæret i Oslo. Én av dem skulle tas ut, og seks andre blandet seg borti, forteller operasjonsleder Tor Grøttum til NTB. Alle som ble pågrepet var motdemonstranter.

NRK - 25 jul 21 kl. 05:28

Sju nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert sju nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 15 under snittet de sju foregående dagene. Sju tilfeller er 20 færre enn på fredag, og åtte færre enn samme dag forrige uke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 30 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 30 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 30 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 30 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 45 minutter siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt