NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 11:46

NRK - 04 mai 21 kl. 14:06

Sju års fengsel for overgrep

Ein mann i 50-åra frå Møre og Romsdal er dømd til fengsel i 7 år for seksuelle overgrep mot barnet sitt. Ifølgje dommen starta overgrepa då jenta berre var fem år gamal, og heldt fram i fleire år med stadige overgrep. Deler av tiltalen er tatt ut etter ordre frå Riksadvokaten. Mannen nekta straffskuld, men blei ikkje trudd av retten. I tillegg til fengselsstraffa må han betale dottera 250 000 kroner i erstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal, Riksadvokaten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sju, års, fengsel, for, overgrep
NRK - 20 april 21 kl. 09:21

Fengsler lagt ut til salgs

Arendal fengsel og Hof fengsel er lagt ut for salg. Arendal fengsel har en prisantydning på 8,1 millioner kroner. Fengselet ble i sommer ersattet av Agder fengsel .

NRK - 12 mars 21 kl. 20:03

Sju års fengsel for nettovergrep

En ung, lettere psykisk utviklingshemmet mann er i Jæren tingrett dømt til sju års fengsel for nettovergrep mot fire mindreårige jenter, skriver Aftenbladet. Han er også dømt til å betale til sammen 645.000 kroner i erstatning.

NRK - 06 mai 21 kl. 18:14

Sju års fengsel for attentatplan

En norskiraner er igjen dømt til sju års fengsel for å ha medvirket til en attentatplan mot en iransk flyktning i Danmark i 2018. Dermed er både straffeutmåling og dom i ankesaken de samme som i den første rettssaken i juni i fjor, melder Ritzau..

Dagbladet - 18 feb. 21 kl. 20:41

Klar for sju angst­fylte minutter

Nasas nye Mars-robot nærmer seg målet, og ved 22-tiden er den framme. Etter sju måneder på vei i verdensrommet tar nedbremsingen i atmosfæren sju minutter..

NRK - 18 feb. 21 kl. 21:22

«Sju minutter med terror» på Mars

Nasas nye Mars-robot nærmer seg målet, og ved 22-tiden torsdag er den framme. Etter sju måneder på vei i verdensrommet tar nedbremsingen i atmosfæren sju minutter. Perseverance har den norskutviklede georadaren Rimfax om bord..

NRK - 04 mars 21 kl. 16:26

Siktet for drapsforsøk i Vetlanda

22-åringen som angrep sju personer i Vetlanda i Sverige onsdag er begjært varetektsfengslet og siktet for sju drapsforsøk. Ingen av de sju er lenger i livsfare, og det er trolig ingen koblinger mellom gjerningsmannen og ofrene, ifølge svensk politi..

NRK - 01 april 21 kl. 14:51

Sju nye smittede

I Kristiansand er det påvist sju nye tilfeller av koronasmitte siste døgn. 18 personer er satt i karantene. To av de smittede hører til i andre kommuner.

NRK - 08 april 21 kl. 12:13

Sju nye smittede på sykehjem

Torsdag er det konstatert sju nye smittetilfeller på Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker kommune. Dermed er antall smittede personer ved sykehjemmet oppe i 14 stykker. Kommunen vil foreløpig ikke si om de nye smittede også er vaksinert, slik de sju første var.

NRK - 08 april 21 kl. 12:13

Sju nye smittede

Torsdag er det konstatert sju nye smittetilfeller i forbindelse med utbruddet på Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker kommune. Det er fem ansatte og to pårørende som nå er smittet, og da er det totalt 14 personer som knyttes til dette utbruddet. Kommunen vil foreløpig ikke si om de nye smittede også er vaksinert, slik de sju første var.

NRK - 17 april 21 kl. 00:17

503 nye koronatilfeller siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 503 nye koronasmittede i Norge. Det er 69 færre enn snittet de siste sju dagene og 255 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert til sammen 4008 nye smittetilfeller, som gir et daglig snitt på 572.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..

NRK - 3 minutter siden

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..

NRK - 15 minutter siden

Mer penger til grensekontroll

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til politiet med 136 millioner kroner, for å dekke Forsvarets utgifter til bistand ved forsterket grensekontroll til 10. november i år. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 15 minutter siden

FHI: – Risiko for importsmitte høy

Direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, sier risikoen for importsmitte fortsatt er høy. Hun ga sin forklaring i ankesaken mellom hytteiere i Sverige og staten i dag. På spørsmål om man kan droppe karantene fordi man har god testing på grensen, sier hun nei.

NRK - 30 minutter siden

125 millioner til Gjerdrum kommune

Regjeringen foreslår å gi 125 millioner kroner til Gjerdrum kommune i revidert nasjonalbudsjett. Kvikkleireskredet førte til tap av menneskeliv og store materielle skader. Pengene skal dekke ekstra kostnadene etter skredet..

NRK - 15 minutter siden

370 ekstra millioner til idretten

Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger.

NRK - 15 minutter siden

Bekymret for overbelastning

Systemet for smittesporing i Skien kan kollapse dersom smitteutbruddet i Skien øker. Det kommer fram i risikovurderingen fra kommuneoverlegen i Skien, Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen. Skien kommune har registrert 51 nye smittetilfeller sist døgn..

NRK - 15 minutter siden

Staten vil kjøpe flere togtjenester

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å øke kjøp persontogtjenester med 435 millioner kroner for å sikre et grunnleggende togtilbud i andre halvår..

NRK - 30 minutter siden

SV: Får en enorm ryddejobb i høst

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski mener oljedirektørene trumfer de arbeidsløse i regjeringens krisepolitikk. – Den blir ikke en krone bedre av det som legges frem i dag, sier Kaski om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. Regjeringens største krisesatsning er fortsatt oljeskattepakken, fastslår hun.

NRK - 30 minutter siden

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt