NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:11

NRK - 15 sep 22 kl. 18:35

Sjuåring til sykehus etter påkjørsel i Porsgrunn – politiet leter etter bilføreren

En sju år gammel gutt er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Porsgrunn. Føreren av bilen kjørte fra stedet etter ulykken. – Vi fikk melding om at en gutt på sykkel hadde blitt påkjørt av en bil. Gutten ble behandlet på stedet før han ble kjørt til sykehuset med smerter i ryggen og bekkenet, sier operasjonsleder Marius Fosvold i Sørøst politidistrikt til NTB. Føreren av bilen stoppet ikke for gutten ved et fotgjengerfelt, og han kjørte fra stedet etter ulykken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Marius Fosvold, Sørøst, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjuåring, til, sykehus, etter, påkjørseli , Porsgrunn, politiet, leter, etter bilføreren
NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - I førrgår: 06:08

Helseministeren sier nei til å utrede omskjæring

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) ser ingen grunn til å utrede om rituell omskjæring av gutter bryter med menneskerettighetene, slik Røde Kors har bedt om. Tidligere denne uken tok Thale Skybak, leder for nasjonal politikk og kunnskap i Redd Barna, til orde i Vårt Land for å gjennomføre en juridisk utredning av rituell omskjæring for guttebarn. I et brev til Helse- og omsorgsdepartementet ba organisasjonen regjeringen om å kartlegge hvorvidt barns menneskerettigheter er tilstrekkelig ivaretatt med dagens lovverk.

NRK - 28 aug 22 kl. 20:07

Tyskland: Sjuåring døde etter at ein steinstatue fall over ho

Ei sju år gammal italienske jente på ferie i Tyskland mista livet etter at ein statue av stein fall over ho. Dette skjedde fredag ved eit hotell i München, ifølgje politiet. Saka blir etterforska som ei ulykke, og politiet veit ikkje kva som fekk statuen på 200 kilo til å velte..

NRK - 17 aug 22 kl. 10:55

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av far siktet for mishandling av sjuåring

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av mannen i 30-årene som er siktet for å ha grovt mishandlet sin sju år gamle sønn i Bergen. Det opplyser politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen til Bergens Tidende. – Siktede har ikke forklart seg for politiet, og gutten er heller ikke avhørt, sier han videre.

NRK - 30 aug 22 kl. 09:18

Gransker barnevernets rolle

Statsforvalteren skal granske barnevernets rolle, etter at en sjuåring i Bergen skal ha blitt mishandlet av sin far. Det skriver Bergens Tidende. Gutten ble funnet med mange skader og sår i begynnelsen av august, og faren er siktet for grov mishandling.

NRK - 14 okt 22 kl. 19:25

Mann til sykehus med flere stikkskader i Bergen

Politiet rykket ut til Bjørnsonsgate på Kronstad i Bergen, etter melding om en voldshendelse klokken 19.14. Ved 20-tiden er det klart at det er en mann som er kjørt til sykehus etter en voldshendelse fredag kveld.

NRK - 12 aug 22 kl. 15:42

7-åring sat 20 minutt åleine i buss

Sjuåringen som var sakna i fleire timar torsdag, sat 20 minutt åleine i ein av Tide sine parkerte bussar før han blei funnen. Det opplyser Tide til NRK. Bussen hadde ikkje vore i Loddefjord, der guten var sakna frå.

NRK - 08 aug 22 kl. 23:55

Sjuåring funnet i god behold

En sju år gammel gutt som var savnet i området ved Raudsandhaugtjønna ved Umbukta øst for Mo i Rana på Helgeland, ble like før midnatt funnet i god behold. Politiet i Nordland fikk melding om den savnede gutten klokken 19.43.

NRK - 11 jun 22 kl. 00:59

Bilfører til sykehus etter utforkjøring ved Dokka

En bilfører er sendt til Gjøvik sykehus med uavklart skadeomgang etter en utforkjøring ved Dokka i Nordre Land kommune. Utforkjøringen skjedde ved Nordsinni kirke, øst for Dokka, og det var en Det var en UP-patrulje fra som oppdaget bilen i en grøft langs fylkesvei 33. – Fører fraktes med ambulanse til Gjøvik sykehus.

Klartale - 06 jul 22 kl. 14:23

FHI tror det blir mindre smitte med korona i løpet av juli

Folkhelse-instituttet (FHI) lager nye rapporter om korona hver uke. Onsdag kom det en ny. Der skriver FHI at de er usikre på om det vil bli like mange syke som trenger hjelp på sykehus som i vinter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 30 minutter siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 15 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 45 minutter siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com