E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:16

E24 - I førrgår: 13:15

Sjefstrateg om det kraftige børsfallet: – Den kraftigste pengepolitiske innstrammingen i manns minne vil få konsekvenser

Det er ikke tvil om at vi går inn i en tid der inflasjon og renter kan bli langt mer urolige enn vanlig, sier sjefstrateg Christian Lie i Formue..
Les mer på E24


Les mer om:
Christian Lie, Formue

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjefstrategom det , kraftige, børsfalletDen , kraftigste, pengepolitiske, innstrammingen, i manns minne vil få konsekvenser
E24 - 19 sep 22 kl. 11:12

Sjefstrateg om børsfallet: – Inntjeningen skal ned

Verdens børser fortsetter å falle. Sjefstrateg tror markedet reagerer på Fedex sin rapport der de spår tyngre tider..

NRK - 13 jul 22 kl. 09:19

Farevarsel for kraftige vindkast på Østlandet

Onsdag ettermiddag er det ventet lokalt kraftige vindkast på deler av Østlandet, advarer Meteorologisk institutt. – Onsdag ettermiddag kan vi få lokalt kraftige vindkast på over 17 m/s i forbindelse med kraftige tordenbyger som beveger seg fra vest mot øst over Østlandet, skriver Meteorologisk institutt på sine nettsider. De oppfordrer folk til å blant annet sikre løse gjenstander og unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder.

NRK - 19 maj 22 kl. 08:29

Børsene i Asia faller etter ras i USA

De toneangivende børsindeksene i Asia gikk ned torsdag, dagen etter at aksjehandelen i New York endte med et kraftig fall. På Tokyo-børsen var hovedindeksen Nikkei 225 ned 1,9 prosent ved stenging, mens den bredere Topix-indeksen falt 1,3 prosent. Nyheter fra USA, samt Japans handelsunderskudd, bidro til å presse indeksene ned.

NRK - 02 jul 22 kl. 06:36

Minst fem døde i jordskjelv i Iran

Minst fem personer er døde etter at flere jordskjelv har rammet kysten sør i Iran. Det kraftigste skjelvet ble målt til en styrke på 6,0. Mesteparten av ødeleggelsene fant sted i den lille landsbyen Sayeh Khosh i Hormozgan-provinsen, melder det statlige nyhetsbyrået Irna, som siterer guvernør Mahdi Dosti på at 5 personer er døde og 19 personer er skadd.

NRK - 06 sep 22 kl. 10:56

To personer omkom i den kraftigste tyfonen i Sør-Korea på flere år

To personer har mistet livet etter at en kraftig tyfon traff Sør-Korea tirsdag. Store nedbørsmengder har ført til ødeleggelser på bygninger og infrastruktur. Stormen førte til at veier ble ødelagt og at kraftledninger ble kuttet, noe som videre førte til at tusener mistet strømmen.

NRK - 14 sep 22 kl. 03:18

Børsfallet fortsetter i Asia

Handelsdagen på børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag etter det kraftige fallet i USA tirsdag kveld. Nikkei-indeksen i Tokyo falt 2,8 prosent i den tidlige handelen onsdag, mens Sydneys S&P/ASX 200-indeks gikk ned 2,5 prosent. I Seoul hadde Kospi-indeksen et fall på 2,6 prosent.

NRK - 02 jul 22 kl. 06:42

Meldinger om eksplosjoner i Mykolajiv

Flere kraftige eksplosjoner er hørt i Mykolajiv natt til lørdag. Mykolajiv er en havneby med 500 000 innbyggere sør i Ukraina – Det er kraftige eksplosjoner i byen. Søk dekning, skriver byens ordfører Oleksandr Senkevitsj i meldingstjenesten Telegram ifølge Sky News.

NRK - 08 aug 22 kl. 08:24

Dansk forskning: En av ti kvinner kan ha denne sykdommen

Kun en av fem personer som er diagnostisert med sykdommen endometriose, får behandling tidsnok til å unngå fysiske og sosiale problemer, ifølge dansk forskning. Sykdommen kjennetegnes ved kraftige smerter ved menstruasjon og samleie, samt problemer med å bli gravid. Endometriose rammer opp mot hver tiende kvinne i fertil alder, og koster samfunnet en formue i sykedager og behandlinger.

NRK - 27 jul 22 kl. 18:41

Flere hundre døde i kraftig monsunsesong i Pakistan

Minst 340 mennesker har mistet livet i kraftig monsunregn i Pakistan de siste ukene. De fleste omkomne er kvinner og barn. Voldsomme flommer har tvunget mange tusen innbyggere til å evakuere.

NRK - 06 sep 22 kl. 03:30

Flykter fra tyfon i Sør-Korea

Tusener av mennesker måtte evakueres da tyfonen Hinnamnor traff land i den sørlige delen av Sør-Korea tirsdag. Stormen førte med seg intens nedbør og kraftig vind som rykket opp trær og ødela veier. Over 20.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 5 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 8 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com