NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:06

NRK - 25 mar 23 kl. 10:43

Sjømatnæringen gratulerer Høyre

Leder i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, jubler over at Høyre har sagt nei til regjeringens lakseskatt. – Gratulerer til Høyre og kystdelegasjonen i Høyre for å få fram et godt vedtak. Det er et gledelig vedtak. Det viser et mer tydelig Høyre som vi bør forvente oss, sier han til NRK. – Men da blir det en grunnrenteskatt med dette vedtaket?
Les mer på NRK


Les mer om:
Sjømatbedriftene, Eriksson, Høyre, NRK, Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, Høyres, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjømatnæringen, gratulerer, Høyre
Klartale - 02 jan 23 kl. 06:10

Erna Solberg har planen klar for 2023

Erna Solberg var Norges statsminister fra 2013 til 2021. I 2021 overtok Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet. Nå er Solberg klar igjen.

Klartale - 03 jan 23 kl. 12:45

Høyre mener innvandrere bør bo over hele landet

Høyre har lagt fram en ny plan for sin innvandrings-poltikk. Det var Mari Holm Lønseth som la fram planen tirsdag. Hun er talsperson for innvandrings-poltikk for Høyre.

NRK - 22 mar 23 kl. 10:19

Trodde ikke han traff

27-åringen som har innrømmet at han skjøt og drepte Bård Lanes i Tønsberg, forteller at han ba en av de medtiltalte (33) være sjåfør på drapskvelden. Ifølge 27-åringen visste 33-åringen at Bård Lanes skulle få beina ødelagt, men ikke at 27-åringen bar et skytevåpen. De fulgte etter bilen Lanes til de kom til Kilen der drapsofferet skulle ta sol sammen med kjæresten.

NRK - 01 feb 23 kl. 00:27

Utvalg skal se på oppdrettsnæringens gunstige permitteringsregler

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) setter ned hurtigarbeidende utvalg som skal vurdere om oppdrettsnæringen fortsatt skal ha gunstige permitteringsregler. En vanlig bedrift må betale lønn i 15 dager etter at permitteringen har trådt i kraft. I motsetning tar staten regningen fra dag én for permitterte i fiskeri- og sjømatnæringen, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 28 mar 23 kl. 13:10

Skulle kreve inn penger

31-åringen som politiet mener bestilte drapet på Bård Lanes i 2021, ble kjent med 27-åringen som har innrømmet å ha skutt Lanes, snaut to måneder før drapet. 31-åringen forteller at han kom over to lister med innkrevingsoppdrag, og at det dreide seg om millionbeløp. Han ville derfor tromme sammen en gjeng som kunne kreve inn penger.

Klartale - 25 maj 23 kl. 08:53

Mange opplever mobbing til sjøs

En av tre som jobber på sjøen har opplevd mobbing eller trakassering på jobb. Tallene gjelder for de siste året, ifølge en ny undersøkelse fra Sjøfarts-direktoratet. – Dette er alvorlige tall.

NRK - 25 mar 23 kl. 10:44

Høyre-splid om «mobilforbud»: - Ikke Høyre-politikk 

Hvor sterkt skal staten gripe inn for å begrense barns mobilbruk? Saken splitter Høyre, som drøfter saken i formiddag. – Det i praksis å vedta et mobiltelefonforbud i skolen er ikke Høyre-politikk.

Klartale - 03 apr 23 kl. 09:25

Vant valget i Finland

Det har vært valg i Finland. Sanna Marin har vært statsminister med partiet SDP. Nå skal Finland få en ny leder.

NRK - 02 apr 23 kl. 22:43

Erna Solberg gratulerer Orpo med valget i Finland

– Gratulerer til Petteri Orpo og vennene våre i Kokomus. Tøffe forhandlinger venter, men seieren var viktig. Vi er klare til å fortsette vårt verdifulle samarbeid med ny regjering i Finland, skriver leder av Høyre Erna Solberg på Twitter søndag kveld..

NRK - 17 maj 23 kl. 19:43

Dansk politi: 32-åring voldtok og kvalte Emilie Meng (17)

Mannen som er siktet for frihetsberøvelse og voldtekt Filippa (13) i Danmark, er også siktet for frihetsberøvelse, voldtekt og drap på Emilie Meng. 17-åringen forsvant fra Korsør på Sjælland 10. juli 2016 og ble funnet drept 24.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 45 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com